Hüppa postitusse

Jann

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. ÜL jaoks
  2. Eest ei hakand sisse jooksma, ja klaasi ei saa kuidagi paremaks, tagant jäetud see riie nii lühike et ei olnud võimalik venitada ka, et klaasi kuju prem oleks, aga eks näha äkki saab miskit välja mõelda. Ma ei tea mis junn see on, mingi plastik oli ja sinna ta istus
  3. Paistab et peab , muidugi aknaid peab nats regullima.
  4. No nii igastahes katus peal, homme vaja veel tihendid panna, mõnes kohast katuse riiet lõigata, kuhu seda jäetud ülearu ja salongist liimida. Ise enesest kulus peale liimimiseks 2tundi aga n**si oli sajaga ja läks kauem, tagumise akna juurest alustasin liimimist ja seda paika ajada pidime 3 korda lahti võtma ja riiet on B varuosal vähem jäetu kui originaalil, muidu ülejäänud oli lihtsam juba. Eks sai tehtud suht video järgi
  5. Ikka müüakse autopoes, fiksuses on kindlalt
  6. Paljud tuttavad kasutavad oma turbo audidel jne
  7. Nii selle kuu lõpuks tahaks auto tänavale saada, see seismine keerab rohkem asju pe***e Käigukasti hoovastik ka korras nüüd, ei logise enam, sisu ka peaaegu koos, puudu aint ukse polstrid ja käigukangi kott. Istmed kaua seisnud ja ei tahtnud enam liikuda, lasin kinnitused õhuga puhtaks tolmust ja õlitasin ära uuesti. See nd vahetus lubas ilusat ilma ja sõbraga plaanis see katus ka peale panna, et no kaua võib Õli lisand ka järgmiseks vahetuseks.
  8. No sa võid mulle ka helistada, mul üks e36 roolialtt olemas garaasis, tule vaata üle ja vii minema
  9. Mis hinnaga need võrgud liiguvad, e-bayst ei leidnud hetkel.
  10. Suht matt jah see auto, aga edu ja summuti ots võiks väiksem olla
  11. Ei tea pole enam ültse ilus see,peale sisu
  12. No ma ei tea, Suht okse need mõlemad.
  13. Ees tundub kül ilus
  14. Kui relaka madaldus siis oleneb vast amordist, mõni lööb mõni mitte, suvekatega kannatab sõita kül, mul igapäeva autol juba 6 päeva all olnud
  15. sry minu viga ei näind teist lehekülge
  16. Oranz bmw värviti jõõpres ja moto on 2.5 141kw, omaink ei ela ise pärnus ja autoga sõidab ta vend, foorumis ta ei käi. Mul pakkuda üks e36 roolilatt.
  17. http://auto.motors24.ee/vehicles/356810-BMW-320-1987.aspx?pg=5&sort=price.ASC Sõbra bmw pakkuda, miskit 2 aastat tagasi värvitud, stanged on koopiad, moto on 2.7 ja 2.5 kompott, talviti ei sõitnud vaid seisis väljas nagu pildil näha. Koseid r17 ja 205/50 pea uued rehvid 400euri. Muidu läävad alla 15 veljed mis ka suht OK. Hind hea auto kohta.
  18. Kiiret pole Ei tegelt tööpäevad väsitavad ja hilja enam garaasi ei viitsi minna.
  19. Täna sain siis aega et autot teha, hakkasin siis udukaid ühendama, käigukasti hoovastiku parandama (loksub) ja õliradikas jäi näppu, muidugi uued voolikud lasin teha jaradikas ise e36 oma. Tagumised Esimesed
  20. Kleepsud käes, Tänud
  21. Saata viitsid mulle pärnuse, kirjutaks sulle miskit adre jne, postikulu kannaks üle
  22. Vahe on sees jah, alumine klaas ilus puhas
  23. 235/40 ei sobi?
  24. Esimene hall seisis mu kodukandis mingi üle aasta, kuna differ oli laiali, maha ka ei tahtnud müüa kui küsimas käisin, siis lõpuks üks sõber ostis ära ja tegi korda ja müüs mingi ajapärast maha, siis sõitis mingi aja pärnus ja nüüd äkki kallilt müügis Suht peeneks lastud
  25. Jann vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    No plaa

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.