Kõik, mis Jann postitas
- 320i Cabrio '89 - Jann
-
320i Cabrio '89 - Jann
Eest ei hakand sisse jooksma, ja klaasi ei saa kuidagi paremaks, tagant jäetud see riie nii lühike et ei olnud võimalik venitada ka, et klaasi kuju prem oleks, aga eks näha äkki saab miskit välja mõelda. Ma ei tea mis junn see on, mingi plastik oli ja sinna ta istus
-
320i Cabrio '89 - Jann
Paistab et peab , muidugi aknaid peab nats regullima.
-
320i Cabrio '89 - Jann
No nii igastahes katus peal, homme vaja veel tihendid panna, mõnes kohast katuse riiet lõigata, kuhu seda jäetud ülearu ja salongist liimida. Ise enesest kulus peale liimimiseks 2tundi aga n**si oli sajaga ja läks kauem, tagumise akna juurest alustasin liimimist ja seda paika ajada pidime 3 korda lahti võtma ja riiet on B varuosal vähem jäetu kui originaalil, muidu ülejäänud oli lihtsam juba. Eks sai tehtud suht video järgi
-
320i Cabrio '89 - Jann
Ikka müüakse autopoes, fiksuses on kindlalt
-
320i Cabrio '89 - Jann
Paljud tuttavad kasutavad oma turbo audidel jne
-
320i Cabrio '89 - Jann
Nii selle kuu lõpuks tahaks auto tänavale saada, see seismine keerab rohkem asju pe***e Käigukasti hoovastik ka korras nüüd, ei logise enam, sisu ka peaaegu koos, puudu aint ukse polstrid ja käigukangi kott. Istmed kaua seisnud ja ei tahtnud enam liikuda, lasin kinnitused õhuga puhtaks tolmust ja õlitasin ära uuesti. See nd vahetus lubas ilusat ilma ja sõbraga plaanis see katus ka peale panna, et no kaua võib Õli lisand ka järgmiseks vahetuseks.
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
No sa võid mulle ka helistada, mul üks e36 roolialtt olemas garaasis, tule vaata üle ja vii minema
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Mis hinnaga need võrgud liiguvad, e-bayst ei leidnud hetkel.
-
316 Baur '85 - Rauno
Suht matt jah see auto, aga edu ja summuti ots võiks väiksem olla
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ei tea pole enam ültse ilus see,peale sisu
-
E30 pildid internetist.
No ma ei tea, Suht okse need mõlemad.
-
316i kupee (m42b18) '90 - Toomas
Ees tundub kül ilus
-
BMW 320i (2.5) '90 - Raitc
Kui relaka madaldus siis oleneb vast amordist, mõni lööb mõni mitte, suvekatega kannatab sõita kül, mul igapäeva autol juba 6 päeva all olnud
-
Pärnu E30 omanikud!
sry minu viga ei näind teist lehekülge
-
Pärnu E30 omanikud!
Oranz bmw värviti jõõpres ja moto on 2.5 141kw, omaink ei ela ise pärnus ja autoga sõidab ta vend, foorumis ta ei käi. Mul pakkuda üks e36 roolilatt.
-
http://auto.motors24.ee/vehicles/356810-BMW-320-1987.aspx?pg=5&sort=price.ASC Sõbra bmw pakkuda, miskit 2 aastat tagasi värvitud, stanged on koopiad, moto on 2.7 ja 2.5 kompott, talviti ei sõitnud vaid seisis väljas nagu pildil näha. Koseid r17 ja 205/50 pea uued rehvid 400euri. Muidu läävad alla 15 veljed mis ka suht OK. Hind hea auto kohta.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Kiiret pole Ei tegelt tööpäevad väsitavad ja hilja enam garaasi ei viitsi minna.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Täna sain siis aega et autot teha, hakkasin siis udukaid ühendama, käigukasti hoovastiku parandama (loksub) ja õliradikas jäi näppu, muidugi uued voolikud lasin teha jaradikas ise e36 oma. Tagumised Esimesed
-
Viimased Kleebised saadaval!
Kleepsud käes, Tänud
-
Viimased Kleebised saadaval!
Saata viitsid mulle pärnuse, kirjutaks sulle miskit adre jne, postikulu kannaks üle
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Vahe on sees jah, alumine klaas ilus puhas
-
O: 225/45/17 suve rehvi
235/40 ei sobi?
-
Esimene hall seisis mu kodukandis mingi üle aasta, kuna differ oli laiali, maha ka ei tahtnud müüa kui küsimas käisin, siis lõpuks üks sõber ostis ära ja tegi korda ja müüs mingi ajapärast maha, siis sõitis mingi aja pärnus ja nüüd äkki kallilt müügis Suht peeneks lastud
- Lobamokkade rubriik