Hüppa postitusse

Jann

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. Palun võta esivedrudega midagi ette
  2. Täitsa tore kokkutulek oli
  3. Pärnust vist liigun üksi, kuna beacho ei tea mis kell tuleb ja kas tuleb ja buumer323 ei saa kätte.
  4. Mul ikka plaanis tulla, loodan et vihma väga ei tule, mu cabrio katuse eest nurgad tahavad vihmaga tilkuma hakata salongi.
  5. Ma ei tea, minu tulek selgub alles reede.
  6. mul peaks olemas olema e30 oma ja e36 oma, plaanis tallinna liikuda kas täna õhtu või homme hommik. Kui huvi siis kriba
  7. Mul uus aku, aga woofrit pole
  8. See materjal pole jah originaal miskit libedamat Miskine vahend on katustele jne, homme garagese lään siis vaatan nime, muidu seal oli krijas et peale pannes kohe õõruda siis jääb matt tulemus aga suht läikiv jäi. Juhtme vedasin igaks juhuks ära, kõlarid on plaanis millalgi võimu taha panna. Woofrit suht mõtetu panna cabriose, kui just salongi.
  9. Vahe flansid 1cm Katus sai ka kreemitataud Pildike pagasist Originaal kõlari katted ka alles, hetkel isetehtud küljes. Roolivõimu voolik hakkas lekkima sai uued tihendid pandud, summuti hakkas kolksuma kuna tripid antsid järgi
  10. Saab istudes ka magada autos
  11. Jann vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    See punane cabrio peaks pärnumaalt pärit olema, Arest. Kui ma ei eksi.
  12. keegi pärnu ligidalt ka liigub?
  13. Mul ka rool väga kerge, nd vahetusel linna cabrioga tulen siis võib proovida.
  14. Nüüd siis Reedest saadiks cabrioga sõitnud, kõik suht ok aga no päris jäik ja kõik asjad nagisevad Esimese vihmase öö pidas ka vastu ja mõni tilk oli istmel mis eest nurkadest tuli, peab katust ettepoole nihutama, kuna hetkel läheb jube tuugalt kinni katus. Aga tänud Rreims. Tagavara ratas kah olemas 205/40 R17
  15. Pea asi et katus ka korras ja peab, muidu tuleb väljaminek
  16. Siit foorumist oli aga ei tea kas kasutaja ja teema alles. Muidu igati tip top auto
  17. Jann vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ma ka laupäev kohal, aga eks näha kas rulliga või muu autoga
  18. 225/45 lääb ilusti aga jah velg natuke kõrgem, aga eks sellel leiab lahenduse
  19. Nii natuke paremad pildid aga auto suht tolmune, muidu kas kellegil vaheflantse pole pakkuda 1cm paksud ja 5*120 auguga. Hetkel piduriketta aretus ja see paneb tasakaalust välja. Tagavara ratas, rehv tuleb arvatavasti 205/40
  20. Nii ÜL tehtud ja co jne korras, muidugi mõne asjaga vinguti, et peeglit pole, udukad ei töödand ja roolivõimu voolik lekib, vaja uued vask seibed panna. Nende 16 velgedega sõites mingi asi häiris väga, loodan et ei ole latt, aga eks näha kui azevid alla panen.
  21. Hetkese seisuga on ka plaanis tulla ikka
  22. Siis kui ÜL tehtud ja azevid all jälle Nüüd uksepolstrid ka küljes ja 2 käigukangi kotti olemas.
  23. Olemas siksi oma, matt must ja tehtud e30 jaoks ümber. Odavalt ei anna 50euri
  24. Eks ta just lihtne polnud Täna sai siis tagavara ratas ka toodud 17ja 8.5 lai, nüüd vaja miskit 205/40 või 195/40 üksikut rehvi

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.