Hüppa postitusse

Jann

Foorumikasutaja
    494
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

2

Kõik, mis Jann postitas

1. Jann

kustutada

Tahaks siis BBS saada, nii et ostaks siis, või vahetan oma Azev vastu 8) 17 tolli, esimesed 8,5 ja taga 10, auguvahe 5*120 ja ET peaks olema 15 ja 17 umbes selliseid tahaks
  2. Ärge näkku lööge, see puhas uudishimu, et kas ültse keegi huvitatud on :wink:
  3. Jann

Head muusikat autosse :)

Nero - Guilt - Full Official Video (MTA Records) Noisia - Subdue http://www.youtube.com/watch?v=aegat7TSgLg Subsonik-NFFR Paul Elstak ft. NEW KIDS - TURBO [HD-Soundtrack-Video!!] http://www.youtube.com/watch?v=6pV8fbl3RXI
  4. Jann

M: Peeglid

Müüa peeglid, võetud kül e36 küljest aga peaks minema e30 ka. Peaks olema Elektrilised aga ei tea kas soendus. Asuvad pärnumaal. Hind 50 euri Janar 58371450
  5. Jube
  6. Jann

E30 pildid internetist.

7. ma tahaks nii palju kilet, et udukad ära teha
  8. Väga nice näeb välja 8)
  9. Kurat kadetaks teeb
  10. Päis hea, päris hea
  11. Jann

CARBON DISAIN

seda kilet pidi olema mitut varjanti, välis ja sisetingimustele ja ruutmeetri hinda kuskil500? odavam tuleks ju päris cabronist teha
  12. Jann

Simply the bEST

Saaks ka auto selleks ajaks valmis, oleks tulija 8)
  13. Suht kobedad veljed need
  14. Võiks kabrioga tulla aga see katus on selline nadi asi Peps märg vihmaga suht
  15. Oh neid lambi peatamisi kül tehtud...lihtsalt küsivad tokumenti ja kõik, mõnikord harva pistavad puhuma. Viimane kord kobisesid valgete numbritulede üle
  16. Madaldus on kül mehine Aga edu ja head viitsimist :wink:
  17. jah kas 325 või 318is, mõlemad proovitud ja jäin uuesti 318is peale 325 on jah, et hääl mõnus ja kui vajutad siis võtab ka, 318is hääl pole just r6 aga liigub nobedalt
  18. Sõbra bmw-ega käisime eel ülevaatust tegemas öeldi ka et esimesd mustad suunad ei tohi olla ja sportrool, sportpütad all ja nendekohta ei öeldud ka miskit, Enda Is-il oli meeltu müra aga mendid ei kirend isegi, ühekorra sõber peeti kinni öeldi et mix auto niimodi möliseb aga ettekäändeks ,et R6 on Endal see kuu vaja ül minna, sportrool aga bmw märgiga ja küllapki madal eks näha mis nad räägivad
  19. 30 liitrit, siis saab kül hästi hakkama Eks ma proovin ka tulla, hetkel seisab asi rahataga :evil:
  20. ikka võiks tartuhirm olla
  21. ma arvan et nii mõnigi tuleks ikkagi, kui kindel kupäev oleks olemas mingi kuupäeva võiks paika panna :wink:
  22. aega ja raha ajaks ka kohale end
  23. Isegi mu vana iS pildil
  24. Deem kus see edasi astus
  25. Minu teada ei ole, sõber helistas ühekorra siis õeldi et pole müügiks aga äkki nüüd või millalgi on jälle
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus