Hüppa postitusse

oja87

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oja87 postitas

1. kui see valmis saab tuleb sellest välimuse poolest väga ilus e30. millal plaanid valmis saada?siis tuled saaremaale ja teed mulle ka demo sõitu 8)
  2. miks müügis :shock: mis hind?
  3. näeb see cabrio ikka kena välja.ainuke mis ei meeldi on sisu.
  4. väga ilusad näevad välja kui kenasti korda tehtud.auto all näevad kindlasti veel kenamad välja.
  5. täitsa kena e30. aga kas tehnilises passis ei peaks cabrio olema?
  6. suht palju vaeva nähtud miks maha tahad müüa?
  7. ma oleks esimene kes sulle kaigast annaks
  8. ma arvan et sul ei ole need Borbet T veljed vaid Aluett veljed http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=8389
  9. mul arvuti peksab segast ja lõõb kohe 2 postitust
  10. nii näevad need veljed väga head välja. tahaks juba näha kuidas nad musta auto all on 8)
  11. liiste ei plaani shadowline vastu vahetada?
  12. ja kuhu jäi mõõtmine mis sa suure suuga lubasid? :roll:
  13. minu arust oleks kena kui tagant umbes 20mm alla lasta ja terve ring 50%toonkile panna. siis oleks väga kena!
  14. on pakkuda korralik tagasild.alles vahetatud rattalaagrid,käsipiduri klotsid,uued kettad,tutikad plekid mis kaitsevad pidurikettaid.tegu on 325 86a tagasillaga hind oleks 1500kr
  15. tee nüüd uusi pilte ka kui masin kena.
  16. kuidas pidurid jäid? erksad ja jõetud? mis olid minu rullil. või tuimad ja pidurdab kenasti?või on sul kõik hea erksad ja pidurdavad hästi. loodan,et saad mu mõttest aru.kui ei proovin seletada oma mõtet
  17. ei ole häda midagi.mulle just meeldib,et ta nii väljas on 8) minu rullil oli ka velg sama väljas.sõitmist ei seganud aga politseid küll.
  18. udutuled näevad väga head välja!värvisid seest mustaks? müü maha
  19. väga kena näeb välja!mulle on hakkand touring meeldima. :oops: ja ei ole porgandi värvi ka,nagu punased autod kipuvad olema.
  20. ütlen kohe ära pikka pidu sul ei ole!
  21. see velg sobib väga hästi sinna alla. mis kaameraga tegu on?
  22. mitte sinu küsimus ei ole loll vaid minu. aga m-tech sa ei oska mu küsimusele vastata? sa oled nende turbodega päris palju tegelenud!
  23. äri veljed ja 5¤120 auguvalem ära kena näeks välja kui mõlke ei oleks. ja ma vbl septembri lõpupoole pärnu siis tahaks su cabriot ka näha!
  24. tundub loll küsimus aga kuidas küünlaid vahetada on? turbo segama ei jää?
  25. päris kiirelt tuleb 200 :twisted:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.