Hüppa postitusse

oja87

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oja87 postitas

1. omanik ei viitsi pilte panna ja kirjutada,aga masinal all nüüd brock B1 17 tollised esimesed vist 8,5 ja tagumised 10 laiad.
  2. siis oleks hoopis ilusam 8)
  3. selliseid velgi ei ole igapäev müügis 4¤100 auguvalemiga.hinnad on nendel velgedel täiesti normaalsed.
  4. need veljed oleks ülikövad http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=178573 või http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=172382
  5. azev a on üks mu lemmikutest.kui ta on 9j lai ja kena höbedane.nii laiad nagu need siin on magedad.
  6. velg kuidagi pisike seal all.esitiiva ja ratta vahe suur,võibolla selle pärast tundub nii.velg võiks edevam olla ei sobi minu meelest.muidu kena korralik näeb välja :
  7. palju numbrid on mitte,et on suur või väike
  8. nii palju ütleb,et masin liigub omal jõul :twisted:
  9. see 5,0 differ seal all ei ole.käisin ka masinat piilumas.jube hea vaadata e30 v8 mootoriga ja sõitmas ka veel. :twisted:diffri ragin oli küll jube
  10. masin ise on kena. aga kiirenduse teemal.söbral ka m50b25 vahel,sõitis 14,6aega ja 6,6 seki sajani.
  11. tösiselt kena e30 8)
  12. sellel e30 on passis 1,8 karpaga pill oli
  13. kena vaadata terve kapoti alune mootorit täis :twisted:
  14. pisar tuleb silma kohe ei kena vaadata kuidas südamega asja kallal. mitme % toon tuleb ja kas ette ka?
  15. plaanis on 10nda paiku tulla.eks hel kui saares olen.
  16. hella blackid olid juba siis ees kui see Remma oma oli. aga mineku kohta saab küll nuriseda või ei osanud Laansoo sõita.minu e34 525-lt sai pika puuga ja mitu korda.hoopealt ei tulnud ka järgi. kui motol midad viga pole ja ma saarde tulen võiks G-Techi külge panna muidu kena nagu e30 ikka :twisted:
  17. velg võiks olla 17-18 laia äärega.esi tulede vahel olev iluvõre on küll KOHUTAV.aga üle jäänud on täitsa kena eriti meeldivad küljelaiandid.
  18. kus kohalt need välja kookisid? trenni tuleb teha siis rool kerge:D
  19. esimesed tuled on küll kohutavad!ülejäänud on kena.
  20. on ikka hea vaadata kuidas kõik asjad korralikult tehakse. ämbriga respecti :twisted:
  21. bmw clubis vastas võlusõnaks m30b35
  22. palju aeg tuli?
  23. vähemalt ei pea söber helkurvesti ostma mis lähevad varsti kohustuslikuks
  24. parim aeg oligi 15,38 lsd alla panna,oma vead korda teha,tutikad rehvid alla siis peaks 15,0 ka ära tulema

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.