Hüppa postitusse

Priitv01

Foorumikasutaja
    208
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

12

Kõik, mis Priitv01 postitas

1. Kuhu kõik varuosa müüjad kadunud on? Tõesti kellegil ei ole mulle sobivaid asju pakkuda?
  2. Priitv01

Lobamokkade rubriik

Keegi teab kas revers rds c52 makil displeid saab parandada või on midagi uut vaja sinna? Ostes oli üks riba piksleid puudu, nüüd juba suht hulga läinud kaduma.
  3. Ootan endiselt pakkumisi esimeses postituses olevatele varuosadele!
  4. Lisaks esimeses postituses olevatele asjadele võib pakkuda ka: * Esimesi sportistmeid (tumedamat tooni tekstiilist (eriti ideaalne oleks Anthrazit 0150), nahka ei taha. Riie võiks enamvähem korralik olla); * 15" e30 originaal Style 5, BBS velgi (Ei pea olema ideaalsed, kuigi võiksid olla enamvähem sirged ja soovitavalt koos kilpidega).
  5. Priitv01

M: Bronks toon klaasi ring

Tere, kuna sa ps-ile ei vastanud, siis küsin siin. Kas sa ühe kaupa ka klaase müüd, juhul kui terve komplekt ära ei lähe? Oleks vaja parempoolsele tagauksele seda tooni kolmnurk klaasi.
  6. Pole ise väga aega olnud asju otsida. Aga ehk on kellegil siin miskit mulle vajaminevat pakkuda.
  7. Mul see sama uus bosali pütt praegu all, mingi 5000 km sõitnud ainult, aga mingid sõelad või midagi sees lahti juba ja teeb vastikut häält. Häirib veidi, muidu poleks hullu midagi. Väljast nagu uus. Aga otsiks jah mingit kasutatud korralikku originaali või siis mingit sport varianti.
  8. Lisaks muudele asjadele esimeses postituses võib pakkuda ka summuti esimest osa R6, (ilma katita variant, soovitavalt peale potti ühe toruga). Võib pakkuda ka mingi tuntuma tuuningfirma sport pütti.
  9. Priitv01

O: Suunatule klaasi

Väga huvitav, võibolla siis pole kah enam saada. Ma omale ostsin läinud sügisel. Ühele poole sain pre klaasi. Aga kuna seda rohkem ei saanud tellida, siis tellis pood mulle teisele poole fli klaasi koos tulega.
  10. Priitv01

O: Suunatule klaasi

Kui ma nüüd hinnaga ei eksi, siis uus fli depo tuli maksis mingi 14€. Klaasi saad sealt kasutada ka pre-flile. Enda omale sai ühele poole nii.
  11. Priitv01

Kes, kus ja keda nägi

Täna kuskil peale kümmet tuli Tartust Räpina poole tumesinine või must e30 kupee vastu. Ise olin halli e30-ga.
  12. Priitv01

Lobamokkade rubriik

Keegi Autokaubad24 e-poest on midagi tellinud? Tulevad sealt posti teel asjad kohale? Omal kogemus puudub, aga on see usaldusväärne koht? Kirjale ei vastatud, kui toote kohta lisainfot küsisin. Tänades, Priit
  13. Endiselt ootan pakkumisi!
  14. Mis numbreid see lisa kompuuter üldse neil kuvab? Mootori temp ja rõhk, aga mis ülejäänud kaks on?
  15. Osta.ee jäi silma, ehk pakub huvi kellegile: https://osta-ee.postimees.ee/vanem-bmw-kanku-106131431.html
  16. Lisaks eelnevale võib pakkuda ka originaal business või professional RDS E30 E34 E36 makki. Võib olla nii korras kui ka remonti vajav.
  17. Kasutaja Rolls, mis süütelukuga sai? Vahetasid välja või said mingi trikiga luku tööle? Endal ka jama peale hakanud, võtme eest tõmbad siis tuleb jupp aega logistada, et süüte uuesti sisse saaks. Õlitamisest polnud tolku. Pole aega uurida olnud, aga kuidas uue süüteluku saadavusega on?
  18. Priitv01

Lobamokkade rubriik

Tervist, küsiks huvipärast, mis värvi on 84 aasta e30 originaalis ees piduri suppordid, -kingad ja taga trumlid? Mingeid sport variante ei mõtle. Endal esimesed veidi roostes, et ideaalis võiks kevade poole üle värvida. Tänades, Priit
  19. Kiiret küll ei ole, aga uuriks vahepeal, et ehk on kellegil midagi pakkuda. Nimekiri esimesest postitusest: * Korraliku ekraaniga 6-nupuline OBC; * Kesklukuga variandile pagassi lukku/nuppu. Siit Nr 16/17 detaili Peaks sobima ka fl-i küljest; * Roolivõimu komplekti (peaks sisaldama kõike vajalikku paigalduseks autole, millel seda originaalis ei ole). Äärmisel juhul võib pakkuda komplekti ka ilma roolilatita. Saan esialgu kasutada e36 latti; * Pruuni tooniga parempoolse tagaukse kolmnurk klaasi; * Korralikku R6 mustriga (Anthrazit 0150) tagaistme patja sedaanile või tervet istet (koos peatugedega ja käetoega).
  20. Priitv01

Kojmehed

Soojendusmootor ja kojameeste mootor eest ja tuli hoovastik mingi nurga all välja. Kui õieti mäletan, siis selle kõrvalistuja kojamehe otsa, tõmbasin august ära läbi ja siis sai mingi nurga all teise ka kätte. Need kummitihendid sealt avadest võtsin ka ära, et liikumis ruumi suurendada. Tagasi läks muidugi veel kergemalt.
  21. Priitv01

Lobamokkade rubriik

Mul selline küsimus, millega või kuidas e30 plastik detaile värskendada (esistange plast osad, muud iluvõred,-liistud jne). E36 sai osa asju fööniga, aga sellel see nipp ei aidanud. Tuleb ainult üle värvida või on veel mingeid variante? Uusi ostma ei hakka. Tänades, Priit
  22. Ma olen ka aeromotorsist korduvalt tellinud ja pole siia maani probleeme olnud. Pakid kõik õigeaegselt teele pandud, vahel isegi varem. Aga kuna mul asjad tulevad teisse Eesti otsa postiga, siis posti tarnijaga on vahel probleeme olnud. Pole asju õige aegselt kätte saanud. Näiteks viimane kord jõudis laupäeva asemel pakk automaati alles teisipäeval, kuigi nägin, et saatja pani saadetise õigel ajal teele. Siin ees pool oli juttu ka H2st. Küsimus, et palju sealt Eestisse postikulu keskelt läbi tuleb? Ilma kasutajat tegemata ei näita kodulehel ära.
  23. Priitv01

Müüa hunnik e30 varuosi

Lae siis pildid kuhugi mingi kaustana üles. Jube tüütu klõpsida igat pilti lahti, et vaadata kas omale miskit huvi pakkuvat silma jääb.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus