Kõik, mis Priitv01 postitas
-
O: E30 pre-fl varuosi (pruun küljeklaas, taga stabikas, 15" BBS veljed)
Pakkuge nüüd midagi!
-
Eelkõige oleks vaja korraliku trükkplaadiga 6-nupulist OBC. Ekraani korrasolek ei ole oluline.
-
320i 92 kW sedaan ’84 - Priitv01
Mõned päevad on see auto ka juba liikluses osalenud. Täna käisin ka ülevaatusel, läbis taas puhta lehega. Eile peale pesula külastust pidin kohe telefoniga mõned pildid klõpsima, enne kui uuesti mustaks saab. Mõne neist võib siiagi postitada:
-
Lobamokkade rubriik
Tänud, seda Liqui Molyt võib vahelduseks täitsa proovida. Ma ise olen ka ikka seda meelt, et vähemalt aastas korras peaks õli ja filtrit vahetama.
-
Lisaks eelnevale tuli ostusoove juurde: * Tagumist stabilaatori varrast kogu vajamineva komplektiga (kondid, puksid ei pea olema ideaalsed); * Värvimata must pagassilipp (eriti hea oleks koos pagassiluugiga);
-
Lobamokkade rubriik
Mis marki õli oleks E30 mootoril kõige parem kasutada? Kindlasti poolsünt 10W-40, aga just mis marki eelistada. Need praeguse aja kõik õlid ei pruugi ehk kõige sobilikumad olla 35 aastat vanale autole. Praegu sees olev Mobil2000 tükib ikka kuskilt tihendite vahelt veidi immitsema kuigi tihendid on kõik uued. Seda ohtu küll ei ole, et territooriumi hakkaks märgistama.
-
Lisasin esimesse postitusse paar huvipakkuvat asja juurde. Nii et pakkuge!!
-
Kes, kus ja keda nägi
Nädala sees Tartus nägin paaril korral vilksamisi m3 välimusega e30. Erk sinist värvi, Estoril bl või midagi taolist. Kahjuks pildile ei saanud ja numbrimärki ei näidud, et vaadata kas tegu oli ehk originaal m3-ga.
-
Saatekulu oli 5,64€ Nii suure mõõtmelise paki kohta tundus täitsa normaalne olema. Hinnakirjadest vaadates läksid need saatekulud kaalu järgi ja see pakk kaalus 0,44 kg.
-
H2st tellisin matit.
-
Ootan pakkumisi!!!!
-
Nädala keskel sain autole ühe suure aga väga kerge paki kätte : Tegu siis uute kapotimattidega. Vanad olid ikka väga koledad ja riivasid silma kui kapott lahti teha. Täna said uued ka auto külge monteeritud. Uute liimimine pole mingi probleem, aga selle vana jama ära puhastamine on tülikas ja aega nõudev. Pilt ka enne ja pärast:
-
Lobamokkade rubriik
Plaan H2 tellida autole mõni asi. Aga kuna pole sealt varem tellinud, siis tekkis selline küsimus. Seal toote koguse all on osadel asjadel linnuke, osadel koguse number. Kas neid linnukesega tooteid on ikka reaalselt olemas laos? Nende asjade hinnad veidi odavamad konkreetsel tootel. Tänades, Priit
-
Eelkõige ootan pakkumisi korraliku trükkplaadiga 6-nupulist OBC plokile (ekraan võib katki olla). Loomulikult võib pakkuda ka muid esimeses postituses olevaid asju.
-
Ootan pakkumisi!!!!
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Väga ilus näeb välja Keraamika kandsid ise peale? Mis toodangut kasutasid? Oma autolegi mõeldud miskit kevadeks peale panna.
-
Takistuse erinevust pole nii täpselt võrrelnud. Aga OBC pistikust testriga mõõtes anduril takistus muutub vastavalt anduri soojendamisele või jahutamisele. Nii et juhtme osa peaks korras olema. OBC plokk on korduvalt lahti käinud, kõik kahtlasemad kohad said üle käidud. Aga selle ploki kallal on keegi juba ka varem käinud. Paar rada on uuesti veetud juhtmetega. Aga vot ei tea võibolla on midagi varasemalt läbi põlenud või põletatud. Kuigi tundub, et parandatud on valgustuse rajad.
-
Proovisin ka selle variandi ära, aga midagi ei muutunud. Tundub ikka järjest enam, et OBC plokil mingi probleem juures.
-
Vot ma ei tea, ei ole proovinud neid sillata.
-
See Hiisi pakutud lahendus on muidugi huvitav ja ega midagi, täna töölt vaba päev ja õues ka soojem. Sai siis auto õue aetud ja paar ringi tehtud kinnise platsi peal, et auto soolaseks ei saaks. (Jube hea oli sõita, tahaks juba suve. ) Kiirust suureks ei saanud ja palju ei sõitnud, võib olla kilomeeter või poolteist. Aga kahjuks ei midagi, ikka -30.0 C on ees. Anduriga on nii, et see on e36 koodiga. Oli vist varuosakood 204 lõpuga. Sellele autole näitab bmwfans 779 lõpuga. Aga e-poodidest ja esinduse lehelt vaatasin, siis selle koodi lõpuga anduri asendab 204 lõpuga anduriga. Et seda vanemat koodi ei ole saada. Siis järelikult võiks ka uuem sobida. Kuigi ma ise arvan, et anduris ei ole asi. Peab ka selle koodilõpuga andur tööle hakkama.
-
318 88a sedaan
Kui õieti mäletan, siis minu meelest e36 tagaiste ei mahu juba mõõtmetelt e30 sisse. Kinnitustest rääkimata. Aga esiistmed sobivad, paar kinnitust vaja ümber teha. Enda e30 olid e36 esiistmed sees.
-
Olgu selge, selle ma kontrollin homme üle, võibolla kaasasolev andur e36 oma. Sest mu e36 küljes see töötas.
-
Seda ma tean jah, et ootama peab. Aga kahjuks ei olnud mul ka kuskil tunniajase ootamise peale midagi muutunud. Ikka -30.0 kraadi.
-
On tõesti digikell, parandasin ka oma eelmisel postitusel selle vea. On sul e30 andurist mõnda pilti? Mul kaasas oli sellega andur, mis oli samasugune nagu mu e36 on. Kollase musta värviga ehk oli. Pistikud neil mõlemal samad. Varuosa koodi järgi muidugi ei võrrelnud neid. Edit: Googlest leidsin pildi, sellel on pistik ka hoopis teistsugune, kui mul. Ju minul olev OBC tulnud '89+ aasta fl masina pealt. Aga tööle ta peaks ikka hakkama, ka selle uuema tüübi anduriga.
-
Vaja korraliku trükkplaadiga 6-nupulist OBC plokki (ekraan võib katki olla).