Hüppa postitusse

asser

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis asser postitas

1. Geneka ja roolivõimu kinnitusi peaks saama panna e30 omi ja juhtmestikku ja lõdvikuid ka.
  2. Mis kolbe kasutad, kas nukkvõll jäi originaal?
  3. mina olen ka võibolla
  4. Keegi Võrust ka minemas on?
  5. Võib-olla loll küsimus aga miks peavad kepsud poleeritud olema ja miks tehasest tulles juba pole? Jõudu ja jaksu masinaga!
  6. Kas tegu originaal m tech 2 ringiga? Ilus auto muidu
  7. Mul sulle 2 musta värvi ust pakkuda Võrus
  8. Värvimine tehtud Pantrik oü-s Vahil, kui ma ei eksi. Teevad head tööd. Autot pesevad ka hästi. Edu edaspidiseks!
  9. asser vastas Feedback teema asukohas Küsimused - Vastused
    ei ole ainult tagumises kaanes, korpused ka erinevad. E28 typ 188 erineb e30-st tagakaane poolest.
  10. Fighter on autoalarmide tootja, eks see lüliti midagi alarmi või immoga seoses on. Katseta ära, lülita ja proovi kas auto käivitub.
  11. Peaks olema erinevate aastate mootorid. Alates 1991. aastast muudeti M40-et. Välimus kõik sama aga sisu hoopis teine. Isegi kepsud muutusid 5mm pikemaks.
  12. Kus kohas see rada asub?
  13. asser vastas aarec teema asukohas Veljed - Rehvid
    Kas hind lõplik?
  14. See kahevärviline 318 oli tõesti Võru auto. Sai seda vaatamas käidud kui keretööd parajasti käisid. Küljekarbid olid maha lõigatud ja kandev konstruktsioon oli läbi roostetanud. Taastamine oli suht mõtetu. Eks see omanik panigi uued küljekarbid, värvis üle ja läks müüki. Minu mäletamist mööda sai hea hinna ka veel auto eest.
  15. Saad e46 oma ka sobima kui lased keskava suuremaks treida ja vlantsi vahele paned
  16. asser lisas teema asukohas Küsimused - Vastused
    Juhtus kätte üks 885 lõpuga plokikaas, mis pildil näidatud kohtadest deformeerunud. Kas seda on mõtetet lasta parandada või lihtsam otsida uus? Kes selliste asjade parandamisega tegeleb Tartus? Mis võiks sellise töö maksumus olla?
  17. ja 96a passatile läks immoga võti maksma 20 euri
  18. Kuidas sa sellisele järelduseni jõudsid?
  19. Mis mootoriga golf on?
  20. Talveks oleks vaja kuiva kohta Tartus, kus oma rulli hoida, ei tahaks lumehange jätta. 56206347
  21. asser vastas wosaw6 teema asukohas Autod
    Kas velgi eraldi müüd?
  22. Lääne poole, või pigem siis juba loodesse, Huittinen koha nimeks
  23. Ma kaugel, ca 200 km eemal Helsingist, kah enda rulliga 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.