Kõik, mis asser postitas
-
K: m20 e34-lt e30le
Geneka ja roolivõimu kinnitusi peaks saama panna e30 omi ja juhtmestikku ja lõdvikuid ka.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Mis kolbe kasutad, kas nukkvõll jäi originaal?
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
mina olen ka võibolla
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Keegi Võrust ka minemas on?
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Võib-olla loll küsimus aga miks peavad kepsud poleeritud olema ja miks tehasest tulles juba pole? Jõudu ja jaksu masinaga!
-
325i kupee M-tech 2 '88 - Viljar
Kas tegu originaal m tech 2 ringiga? Ilus auto muidu
-
318i '88 - mTim
Mul sulle 2 musta värvi ust pakkuda Võrus
-
M:Hartge torukollektor m20 mootorile
kus asud?
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Värvimine tehtud Pantrik oü-s Vahil, kui ma ei eksi. Teevad head tööd. Autot pesevad ka hästi. Edu edaspidiseks!
-
LUKKU
ei ole ainult tagumises kaanes, korpused ka erinevad. E28 typ 188 erineb e30-st tagakaane poolest.
-
e30 touring 92a. Mingi lüliti?
Fighter on autoalarmide tootja, eks see lüliti midagi alarmi või immoga seoses on. Katseta ära, lülita ja proovi kas auto käivitub.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Peaks olema erinevate aastate mootorid. Alates 1991. aastast muudeti M40-et. Välimus kõik sama aga sisu hoopis teine. Isegi kepsud muutusid 5mm pikemaks.
- M: BMW E34 525 (125kw!)
-
BMW 318i '89 - m50b25
Kus kohas see rada asub?
- M: 17" Azev A
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See kahevärviline 318 oli tõesti Võru auto. Sai seda vaatamas käidud kui keretööd parajasti käisid. Küljekarbid olid maha lõigatud ja kandev konstruktsioon oli läbi roostetanud. Taastamine oli suht mõtetu. Eks see omanik panigi uued küljekarbid, värvis üle ja läks müüki. Minu mäletamist mööda sai hea hinna ka veel auto eest.
-
ostan yksikut velge 5korda120
Saad e46 oma ka sobima kui lased keskava suuremaks treida ja vlantsi vahele paned
-
K:Plokikaas
Juhtus kätte üks 885 lõpuga plokikaas, mis pildil näidatud kohtadest deformeerunud. Kas seda on mõtetet lasta parandada või lihtsam otsida uus? Kes selliste asjade parandamisega tegeleb Tartus? Mis võiks sellise töö maksumus olla?
-
Uue võtme tegemine
ja 96a passatile läks immoga võti maksma 20 euri
-
E30 325 ei lähe pöörde
Kuidas sa sellisele järelduseni jõudsid?
-
M/V:Golf III e30 vastu-500EUR
Mis mootoriga golf on?
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Talveks oleks vaja kuiva kohta Tartus, kus oma rulli hoida, ei tahaks lumehange jätta. 56206347
- M: 325i 126kw 86a
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Lääne poole, või pigem siis juba loodesse, Huittinen koha nimeks
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Ma kaugel, ca 200 km eemal Helsingist, kah enda rulliga 8)