Hüppa postitusse

sõge

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sõge postitas

1. Välimus äge! Kui turbokat teed siis nr.1 peaks olema progretav aju.
  2. Kurat keegi on ikka kõvasti vaeva näinud selle auto kallal kaks aastat tagasi kui see masin maha sai müüdud oli ta veel selline:
  3. Mingid kõrgema temperatuuri klotsid ja pidurivedeliku otsima vist.
  4. Lõpuks audru ringrajal käidud ja tunne oli hea soovitan soojalt. Järgmine kuu plaan veel minna aga enne seda tahaks autol mõned asjad korda ajada. Nimelt pidurid on ikka täitsa saastad pean kiiresti taha ka kettad alla panema ja pidurivoolikud uued vaatama ehk on abi. Auto kaldus ka päris palju, sellevastu leiab vast rohtu stabikate tugevamaks tegemise kaudu ja esiamordid lähevad ka vahetusse. Soetasin ka m50 mootori sisselaske kui aega üle jaab siis vahetan ka selle ja kõik need 24 klapisääre tihendit ära õli suit hakkab juba hinge sittuma.
  5. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Meil siin jututuba ka või
  6. Pärnu Are võin saata ka postiga
  7. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    EI tea vb asi selles, et klapisääre tihendid läbi ja õli läbi sumpsi käib
  8. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kui omal uue sumpsi kokku panin siis oli ka algul väga mahe hääl aga nüüd kuuaega sõitnud ja asi on tunduvalt valjemaks end kerinund.
  9. Pildiga on mingi error
  10. Mõnus masin, eriti hetkel eestis valitseva ilmaga Kas roolilatt mis minukäest said oli ok või juba kuskil prügikastis?
  11. Tagumised orig tiivad olid esinduses 8000eeki tükki mõned aastad tagasi. gup-tuning.ee saab plastikust tiivad ja karbilaiendid 400-500eur ringis
  12. resoka sain sekist ja pütt on kasutatud.
  13. Mis offsett ja keskava on? Kapslid ka külge käivad või on loomupoolest ilma?
  14. Proovisin ühe tuttava vw polo velge enda auto alla ja poleks paha mõte sellised ise kokku kompunnida. Tegu e30 14 tollise plekiga mis laiemaks keevitatud 8,5 tollini ja peal 185/65 rehv. Pilt natukene kehva aga laivis on nagu pesumasina trummel Vahetasin ka esimesed pidurid välja, kuna need 1.8 orig pidurid olid iga väga heal tasemel! Nüüd 324td vent kettad koos värskelt remonditud suportitega. Tagumised ketastega õõtsad vast saab ka lähiajal liivapritsi saata siis hakkaks juba sillaosa autol enamvähem õigeks saama.
  15. Mis hirm sul politsei ees on? Sellega peaks vabalt eest ära saama ju
  16. Ma arvan, et nägid kasutaja oliver13 valget kupeed. See ilma föönita m50b25.
  17. sõge vastas peep teemale, kohas Probleemid
    kerekülge minevaid massikohti olen näinud ainult juhipool tagaistme all ja juhipool armatuuri all+ aju ja mootorijuhtimise maandus ees aku juures.. e30 kerel minuteada rohkem kohti vist polegi ja tavaliselt seal maanduskohas ainult 1-2 pruuni juhet oleneb lisavarustusest vist
  18. Kuna see 1.8mootori sumbutaja jooks ikka õige sellele mootorile ei ole siis sai uus tehtud. Nüüd siis 60mm sport resonaator, 60mm toru, 60mm sportpütt ja hääl on super kuid mitte liiga kõva vaid selline mahe mörin mis lapsi ära ei hirmuta. Parandan: Hääl on muutunud rämedaks ajunikkariks, üle 100km järjest sõites hakkavad kõrvad uugama.
  19. Tuleb teha
  20. Naeratus nagu banaaniga pärdikul
  21. Nõnda! vahepeal üks hea ja üks halb uudis. Nimelt limp home mode teema ei ole enam aktuaalne . Panin väntvõlli anduri signaali kiiruse signaaliks ja piiraja nüüd 6200. Tegelt peaks olema küll 6500 aga ma arvan, et selle signaaliga näeb aju 6200 pöörde juures juba 250kmh või mis iganes seal saksamaal see limiit on ja hakkab oma asja ajama, mingipäev arvutiga diagnoosima siis näeb mis kala on. Ja nüüd siis halb uudis, sinist tuleb sumpast külmalt käivitades vaikselt roomab torudest välja ja teeb meele kurvaks soojastpeast nagu olen ka tähele pannud, et midagi seal ikka tuleb, kuid mitte vägapalju. Varjandid hetkel kas kaas kõver, kaane tihend või sääre tihendid. Kuna masin ikkagi normaalselt sõidab ja minekut on siis ei lase sellest end häirida ja tallan edasi.
  22. normaalne naine mõnel mehel
  23. Täna siis sain obd pistiku ja diagnostikat teha. Niipalju sain targemaks, et road speed signal on ikkagi kadunud, kui viga ära kustutada saab paari käiku ilusti piirajani lasta ja siis viskab vea jälle sisse kuigi peaks olema õige juhe küljes ja kõik teised vabad juhtmed proovisin ka läbi, kuid ikka ei midagi. Nüüd mõte selline, et kas keegi teab kes programeeriks mul selle "limp home mode" välja normaalse hinnaga. Olen ka mõelnud, et äkki tegu aju jaoks vale signaaliga kuna e39 on road speed abs anduri pealt ja see pidavat olema midagi muud kui tavaline induktiiv andur nagu e30 taga diffris. Võõrkeelsetes foorumites tuhlates on paljud e30 diffrist tuleva signaaliga hakkama saanud.
  24. 98.a 528 automaat ajuks on siemens ms41.0 ajus nr.15 pinni all on kollane juhe. Kas see aju teeb restardi kui aku juhe maha võtta või peab eraldi diagnostika aparaadiga vead kustutama. Mul see jama ka, et ei ole diagnostika pistikut.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.