Hüppa postitusse

sõge

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sõge postitas

1. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    panin diislile bensiini vahekorras 33l diislit ja 7l bensiini. lasin selle segu paagist välja ja mõte selline et jätan kanistril punni lahti ja bensiin aurustub välja. oskab keegi öelda kas on võimalik või mitte. tahaks selle soga veel kasulikult ära pruukida ilma mootorit lõhkumatta.
  2. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    ma ka tavaliselt mingi silmusega neid ülemisi keeranud või siis väiksema narega kuidagi nikerdanud. mul kõige suurem jebimine olnud viimase ülemise poldi tagasipanekuga augud kuidagi valesti ja kohe mitte ei taha keeret hammustada.
  3. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    m50b20 mootori pealepanemine on aja ja raha raiskamine. parem laduda ühekorraga natukene rohkem raha letti ja selleest sõita muretult aastaid ilma et peaks jälle mootorivahetusele mõtlema. ise soovitaks m52b28 mootori sellel 280nm väänet mis algab juba suht varakult võrreldes 2.0l 190nm ja 2.5l 145nm küttekulude erinevused on suht olematud
  4. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    keegi odavalt diislit müüb? pakkuda võib mõlemat valget ja sinist või kes teab mis hinnaga liigub võiks kirjutada.
  5. sõge vastas Jyrx teemale, kohas Küsimused - Vastused
    arkis regamisel on sul vaja auto dokke kust mootor pärilt on või siis koopjat mis saab laenata mõne sõbra käest. mul mootori vahetusel kapotialla ei vaadatud ja dokid olid ka lambikad.
  6. sõge vastas Jyrx teemale, kohas Küsimused - Vastused
    eestis sellist mootorit passi naljalt ei saa. lihtsam löö passi mingi m50b25, s50 mootoril vaheta see mpoweriga plastik tavalise vastu ja kes sul ikka koinima tuleb. muidu kõige võimsam tehase e30 peaks olema 300hp dinani m3
  7. see sama mis pildil
  8. tüüp kellekäest ostsin väitis, et eestis tehtud.
  9. esilisa kasutatud, klaaskiust krunditud ja valmis värvimiseks. hind 50eur pärnumaa 56319825
  10. proovi puhastada maandus juhtmete ühendused aku-mootor-kere vb mingi ühendus s**t ja hakkab läbi x kohtade maandust võtma. või siis mõnes voolukaablis ühendus halb. igatahes edu
  11. ma vist sõnusin ära kui seda lisa mainisin
  12. kui sa mitukorda järjest seisma ja käima paned kas siis ka jebib? kuna rohkem jamab kas külmalt või soojalt.
  13. pöörane masin angri birds ja käsnakalle hea kui keegi midagi teistmoodi teeb
  14. tegu väikese või suure rooliga. väike peaks 37cm diameeter olema.
  15. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    oleks ise ka heameelega bemmiga drifti sõitnud aga pole hullu ma olin datsuniüle ka jube õnnelik
  16. kust sul see sprayga autovärvime mõttesse tuli? kui need pudelid ikka on sellejaoks.
  17. mõõda silindris rõhk üle ja vaata kas juhtmetel järjestus on õige.
  18. ma kunagi panin karpa asemele pritse ja kaant ära ei vahetanud. töötas normaalselt aga jah kui õiget asja tahta siis tuleb kaas ka vahetada kuna õigel kaanel on sisselaskepordid kõvasti suuremad
  19. vaja oleks sul m10b18 77kw mootori sisselaset, juhtmestikku, aju, andureid ja võiks ka plokikaane ära vahetada.
  20. pakkuda s2.65 typ188 pärnumaa
  21. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    pean minema ja vaatama millega täpsemalt tegu on.
  22. mootor valab pisaraid ja ulub kuna sa teda garaazist kaugemale pole viinud
  23. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    mis veljed sellel kastikal all on? nägin sõbral samasuguseid garaazis vedelemas.
  24. kes oskab öelda mis värk on. proovisin panna 3.15 ülekannet ja sama jama et ei sobi lsd elemendiga kokku tahaks nagu flantsi vahele saada. vaatasin s2.65 hammasratastel oli kirjas h38 jne ja sellel 3.15 h23 ja veel posu numbreid. oskab keegi öelda mis need numbrid võiks tähendeda. tahaks teada kas see element üldse mõne teise ülekandega kokku istub.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.