Hüppa postitusse

sõge

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sõge postitas

1. sõge vastas jaccekk teemale, kohas Varuosad
    selle vastu huvi puudub.
  2. sõge vastas jaccekk teemale, kohas Varuosad
    räägi sellest roolist lähemalt. mis diameetriga see olla võiks?
  3. väljast paistab päris kenake oma vanuse kohta. kuidas roostega lood on kuskil läbi veel ei kuku? Stoori on päris hea just nii neid häid autosi saabki
  4. happekrunt on meie sõber mul juba selline tunne, et kevadel saab sõita.
  5. Ümbertöötlemisest päästetud
  6. niimoodi puukülge sidudes ja tagurpidi sõites võib üle tõmmata. ma soovitaks vintsimist siis saab silma peal hoida mis järele hakkab andma
  7. tuttav auto sai ka kaemas käidud keevitusprotsessi. ega seal jah midagi head ei olnud alguses. paksu rahakotti varsti saame joonele ajada
  8. paistab, et jõud kahekordistub
  9. juhipoolt põhi ja porikoobas keevitatud. paremalpool nurk ja akukast veel teha siis peaks põhja ja esiosaga kõik olema.
  10. Tahaks uued panna aga ei ole veel kindel kas leian hinnapoolest sobivad. muidugi on võimalik ka ise midagi sinna kokku lappida aga siis tuleb paras kapsas kokku ja seda tuleks ka vist 0.5mm plekist teha kuna 0.8 on juba suht kehva voolida. järgmiseks nädalavahetuseks jõuan eest augud kaetud ja hakkan tagaotsa vaatama eks siis selgub.
  11. punased rummud sellepärast lähebki hästi edasi
  12. läbi nagu seeditud saiakesed.
  13. piltide järegi saad mõnuga keevitada. tagakoopad väänad ise või ostad uued?
  14. See minu keevitamine on ikka omaette nali esimesed pool tundi sai silmadega keevitada aga see tulu ei toonud siis tuli sõber appi see ka kätega tööd teha ei mõistnud. lõpuks tuli ikka kätega väänama hakata ja kraan lahti keerata. mingi fotohelistajaga tehtud pilt:
  15. pärnust ostetud. Mul põhikooliajast bioloogia õpetaja selle 2004 kuskilt platsipealt ostis. nüüd kevadel ostis selle üks mu sõber kes peale kurba uudist, et kereremont läheb 2k maksma selle siis kiiresti mulle kahjumige edasi müüs. kaasa sain veel 324dt tourigu sillad ja võimuga roolilati. Nüüd siis katsun ta kuidagi moodi ära keevitada ja jääb heatuju autoks. mõnipäev teen pilti ka.
  16. Ehitusaasta 15.10.1987 face lift kere eesti regatud 06.2004 mootor 1.8i 83kw värviks atlantisblau uksi kaks katuseluuki ei ole. bbs valuveljed suht korralikud kapslid isegi olemas. sisu suht tavaline mingeid erilisi lisasi pole peale räbalate sport istmete ja tagaakna kardina. Kohe oli vaja ka matialla uudistada, esimesena tuli sealt välja pakk saksakeelseid ajalehti ja siis loomulikult ka mõned kalapüügi aknad.
  17. mis esivedrusi sul e30 nele pakkuda on?
  18. kas see ilma ülemiste aukudeta differ mitte typ210 ei ole? selle sisu ei istu kusagile mujale kui aint sinna samusesse
  19. e28 diffritega on see veovõlli flantside teema. e34 on üldiselt samad mis e30 kerel.
  20. kül sul on alles hea kerega e30
  21. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    tere e30 tegelased. Mul kaks e30 sport istet tahavad kangast saada aga pärnu kangazunglitest ei leidnud midagi sobivat. kas keegi oskab soovitada mõnda poodi või neti lehte kust saab tellida? tänud ette kes viitsib vastata!
  22. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kui tuju halb siis.
  23. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kas sõbranna on vallaline?
  24. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    miks sul neid juukseid vaja lehvitada? kõige kõvem mats mis ma tundnud olen oli 4kw rms 15" element ja see ei lehvitanud suurt midagi. sul oleks vaja vast vähemalt 18" woofrit vist mis koos võimuga maksab ajuvabalt palju

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.