Hüppa postitusse

Lauri1

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Lauri1 postitas

1. Njaa,kadedaks teeb Tahaks ka kunagi sellist maasikat oma õuele tuua
  2. Renx mis värviga sa autot värvisid ja palju värv maksis? Tundub et endalgi vaja üks masin rulli ja pintsliga üle võõbata
  3. Einar ajab juuksekarva lõhki Asja nimi on "hoonimine"
  4. Osad jupid läksid jah Miku kunagisest autost kaasa.Nüüd läheb samast mootorist osad tagasi peala mis sellel masinal kunagi peal olid kui mina selle ostsin.Loodan ka et saab sõitvaks masinaks nüüd Muidu olete paarkuud ainult remontinud
  5. Krt mu enda 323 on juba ilma tagasilla/diffrita :? Ja vaguniga ple seal midagi teha Aga vaatama tahaks kindlasti tulla
  6. Nonii,kas nüüd saab tulla sõitu tegema?
  7. Kas Taavi juures tehti seda tööd v?
  8. Mul selline pann et ei julge tullagi kuhugi,sumbutaja löriseb,rooste kargab silma,ons siis ilus vaade?
  9. Millal siis uus värv peale läheb?Muidu tundub esimeste piltidepeal okei liikur olevat :wink:
  10. Ma ei saanud miskipärast seda videot ülesse.Kuidas muidu olukord on,mis teinud olete?
  11. Aga tuleks täna proovima kui võimalik,tooks sulle paar vidinat ka millest meil jutt oli :wink:
  12. Siin kohal ütlen et mina neid kruvidega küll ei pannud:D Aga jah,need polstrid olid kunagi ühesteises autos kus oli seda varjanti kasutatud :?
  13. Ma kindlalt ei tea mis plokk seal on,arvasin ise ka et äkki on 2.7 oma,sest erines sellest 2.3 est mis seal peal oli.Kahjuks ei vaadanud plokipealt järgi ka mis numbrid seal kirjas olid :roll: Aga tahaks ka proovima tulla,oleks võrdlus olemas praeguse 323ega :wink: Võin teise jagajakaane ka kaasa võtta :wink:
  14. Kui see portselani tükk seal sees lendas võis pihustit vigastada :roll:
  15. Auto jah minukäest soetatud.Tõin mina ta Viljandist kasutaja Buumerilt,siis oli mootor katki,väljaslaske klapp ja kolb olid olematud,mina soetasin kasutajalt Lamelink kasutaud mootori mis sinna peale tõstetud sai,pärast seda ei hakanud üks silinder tööle ja niimoodi see jäi,kuna endal veeres uus rull juba õuele Loodan et ikka asja saate ja eks ma aitan ka nõuga ja vajaminevate juppidega!! Samast autost album,ennem kui ta minu kätte jõudis! http://fotoalbum.ee/photos/buumer/sets/909229
  16. Kena masin,tuleks viskaks homme pilgu peale kui rooli ära toon sulle! :wink:
  17. :shock:
  18. Minu asukohaks on Ääsmäe Minu NR on 56999266 Lauri
  19. Nii OT algajana küsin,et miks see m20b27 ja 731 kaan ?Kas nende kooslusel tuleb võimsam mootor v mis?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.