Hüppa postitusse

paka66

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis paka66 postitas

1. Oma sillatala sobitusest mulise enda auto teemas ja õnneks ehitan autot endale mitte sulle :evil: seega ei koti ka su arvamus :shock:
  2. Lähipäevil peaks ka tuttav maaler garaa¹i külastama ning oma arvamust avaldama.Tema on ilmselt see kes selle auto püstoliga ülekäib,ning soovin kuulda elukutselise maalri käest mis õieti või valesti Vaikselt ise soovin siis sellist tulemust saada: Andeks Elari,et kasutan sinu auto pilte
  3. Punktid on väga ilusti sulanud ma pigem mõtlesin seda sisekarppi Lähipäevil peaks ka tuttav maaler garaa¹i külastama ning oma arvamust avaldama Tema on ilmselt see kes selle auto püstoliga ülekäib,ning soovin kuulda elukutselise maalri käest mis õieti või valesti :roll:
  4. Kuna enda keevitus andis saba siis sai laenatud ja see masin ei taha minuga koostööd teha .Sellest ka tingitud veidi langenud keevitus kvaliteet,aga endal uus keevitus silma piiril.Praegune aparaat 80-dest ja suht õnnetu,aga eks saab üleliigne ka muidugi maha käiatud :wink: Teen homme pildid kui maha käiatud on siis peaks ilus ka jääma :shock: Aga tänud neile kes ikka innustavad 8) JA KES OSKAB PAREMINI SIIS TEHKU SEDA OMA MAISNAGA :x
  5. Sai täna siis mastiksi purgil kaan maha võetud ja sisu vastab täpselt sellele mida soovisin.Mõnus tökkat on käsi väsis ära määrimisest Soovitan soojalt kõigile :wink: mõned pildid ka siia: Ja sisekarpi sai veel natuke tehtud,ning loodan hommseks karbi külge saada
  6. Minema tuleb visata :roll: ja uus osta
  7. Tunub et olen nõrk ei suuda kõigi soove täita :x aga annan endast parima et säilitada ühte E30-nt........... see masin ei lõpeta kuusakoskis nii......peea
  8. Sai siis täna ka tehtud nata,aga kahjuks päev sai jube kiiresti otsa nagu poleksgi midagi teinud Päevad võiks pikkemad olla Ning teiselt poolt sisekarpi sai ka näpitud Ning proovitud F40 masteksi alla Plaan ka homme minna garaa¹i,aga mitte kauaks.F1 homme ja vaja oma lemmikule pöialt hoida :wink:
  9. Ärge muretsege kõik saab tehtud.Eelnevalt vaja keevitus töödega ühelepoole saada ja siis vaatab kuda mida edasi teeb :wink:
  10. Jah aga selle F40-ne alla ei tohi panna mingisugust kruntti vaid otse plekkile :roll: Ei nakku värvi külge vähemasti eile vanapapi mulle nii seletas :? Aga väljapoole kus uus plekk ei ole puhas vaid selle musta värvi all,selle lasen liivakaga üle ja keevitus kohad heppekrundiga üle ja siis pahteldama Mõte oli selline :roll:
  11. Jutt jumala õige ja rooste vastu ei saa niikuinii üks kord tuleb ta taas Selle peale võib mürkki võtta Et lase tsinki ja pane mastiksit,aga rooste tuleb ikka kunagi tagasi :wink:
  12. Ostsin järvelt info auto kõrvalt,see nänni pood nime ei mäleta.Hind pole hull F40 1l 87.- ja mastiks ise 1kg 59.- ja 5kg 247.- suht norm ma arvan :roll:
  13. Ei käi külla,aga tegelikult sai kokku neid kolm võetud.Lihtsalt ei viistinud neid kõiki külmkappist välja kiskuda :?
  14. Suures linnas käidud ja mööda poode tuhlatud ja tulemus selline:Läksin ostma põhja masteksit,ning sai suheldud asjatundjatega ning ega elu lihtne pole Kui paigaldatud värske plekk siis vaja ka sellist asja nagu F40 ehk siis nakket mis põhja mastiksile,muidu pidi varsti mastiks kooruma hakkama kui niiskust saab. Mõned pildid ka siis: Mastiks ise siis: Pintslit ka ju vaja: Tihendus mass muidugi: Sai ka võtmehoidja ligi võetud Ning hommseks garaa¹i ka midagi pikk päev ees:
  15. supper õpetus!!!!pildid saaks siis ilmselt sama tee jalge all kuna põhja matt vedeleb garaa¹i nurgas hetkel siis võiks ju uue riide selga tõmmata
  16. ja ikka kohe joonele jah tulemus nice 8)
  17. Sul põhi vähe kobedam kui mul,aga tagumised koopad täpselt samasugused Kahju et selline tüüp viga juurse sellel e30-l.Suht paha koha peal ,aga mina lõikan kogu välimise tiiva eest,et ligi pääseda(endal mugavam teha ja ilmselt tulemus ka parem) :wink: Aga tubli ja edu edaspidiseks
  18. Mina olen aru saanud,et seda kutsutaksegi äärega kokku keevitamiseks :roll: Kui vaid äärega kokku tahad keevitada siis ilmselt peab ribasid kasutama muidu suht võimatu ka keevitada(N..ss kohe kindlasti) :wink:
  19. Ehitan himuga ja endale,seega teen kõke nii hästi kui oskan ja peab. Ikka serv servaga :wink:
  20. AAA ja kui oleks korraliku masina ostnu siis poleks ju midagi taastada Või siis taastaks lihtsalt kallis masinat :twisted:
  21. Seda poolt pole väga juppideks veel lõiganud seega see tung seal :wink: Mina olen veel hullemas seisus keresid näinud kuhjaga,aga ega ennem ei teagi kui hull lugu on kui masin juppideks juba.Ma arvan,et pea iga masin siin foorumis mis igapäeva kasutuses on sellised kui pulkadeks võtta :roll: Välja arvatud need kallimad sõidukid :shock:
  22. Ei kao see tuhin kuhugi Kui ausalt öelda siis töö tunde pole sinna veel sittagi maetud.Õhtuti teen peale tööd mõne tunni ja siiani olen ühest pühapäevast loovutanud ka mingi 5h vist :roll: Aega hakkab siis kuluma kui vaja viimistelema hakkata :wink: Ja muidugi keegi võiks kõik kraami ka tagasi installida minu eest
  23. Vaadake mis ma leitsin :shock: Karpi küljest lõigates sain karbist tonn liiva Seoses sellega sai kohe julmalt joonestama hakatud :twisted: Läheb sisemise tiiva ehtiuseks 8) Ja mõned karbi emmaldamise pildid.Vaadake mida kõike sealt alt leida võib.... :wink: Ja peale relllaka näitamist:: Ning mõned pildid ka sohvri poolsest põrandast Ees ootamas pikk ja töine nädalavahetus,seega loodan pühapäeva õhtuks suuri tulemusi :roll:
  24. Nii mõned stiili näited uuest toa põrandast :shock: Natuke veel maha vaja käiata,aga see kõige lihtsam töö Pidin kohe ka uut rooli peale proovima
  25. Mul selline asi rallikal.Valmistadu ise ja näeb välja nagu poest ostedud :roll:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.