Kõik, mis paka66 postitas
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
ja siis tuli e46.Jube ökö pill endal olnud 2,0d :wink:
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Olgu olgu ma ei surfa enam nii palju siin foorumis Pärast ka haigus mida väidetavalt ravida ei saa
-
318i M-technic '86 - Maero
JAH Rääääägi meile kah....... :shock:
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Ei ole ju rõve vaid sooviks,et endal oleks ka selline kiiks juures Aga mida päev edasi siin foorumis siis tunnen,et see kiiks nakkav :wink: TUBLI,EDU JA RESPECT :twisted:
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Korralikum oleks maksnud 3-4 korda rohkem ka See auto praeguse hetkeni maksma läinud 13000.- Sinna kuuluvad uued plekkid,mastik,harjad,uus rool,madaldus vedrud ja auto ise.Muidugi krundid ja värvid lähevad ka maksma oma jagu aga siiski :wink:
-
Abistan auto sisu muutmisel .
Selve panen kõrva taha ja kui vaba raha näppude vahel lehvib,siis annan endas märku
-
316i '88 - Henrik
Mina maksan 450.- koos filtriga Aga jah ega need summad ei ole tegelikult müstilised.Oleneb palju keegi sõidab ja kui tihti peab vahetama.Mina vahetan umbes 4-5 korda aastas
-
Abistan auto sisu muutmisel .
Palju sellise rooli nahatamise eest tahad saada.Soov saada siis ikka mustast nahast!!
-
316i '88 - Henrik
Kasutan juba aastaid ja kõikide masinate peal Valvoline durablend-i 10w40.Hea ja norm hinnaga õli ei nurise.Miks kõik seda kallist castrolit kasutavad??
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
see jubin maksab UM-is kusagil 300.- kopikad peale
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Gooood.Näeb jälle tige välja :twisted:
-
BMW heategevuslik suurkokkutulek!
tegu siiski 18 JUULI ja pühapäevaga
-
BMW heategevuslik suurkokkutulek!
Ja märtin jälle rajal.Ma nagu kopkas seal Ja kokku 10 wrc masinat peal :shock:
-
Rahas polegi küsimus vaid viitsimuses ja ajas Täna kaua ei viitsinud teha,aga uue tükki sain peaaegu valmis
-
Ja ma usun,et hakkab roostetama ja nii edasi.Roostetama hakkab ta igal juhul isegi siis kui teise auto küljest võttan juppe mis on aastakümmneid ringi liikunud :roll: Võimatu on ju ehitada autot mis kunagi ei roostetaks kui ta on valmistatud metallist See auto jääb ainult suve liikuriks ja lund ta tunda ei saa 8)
-
need roostes selle pärast,et üks päev tuli kõne ja oli vaja kohe minna peale keevitust :? ja viskasin vett peale,et põlema ei läheks,ning hommikuks oli roostes.Selle eemaldan buvanolsiga ära muretse eix :wink: Sry KUUSAKOSKI võtab vastu kõiki autosid seega minu mure mida taastan :? Vähemalt tean,et kõik uue vastu vahetatud,mitte väikseid parandusi tehtud?? Ja plekk mida mina sinna panen kõvasti paksem ja kavalteetsem kui taiwani värk Miks kõike uut osta kui saab ka ise teha :wink: Auto koosneb nagunii osadest mis tehase kokku keevitatud Ja kas sa tead,et sisemine tiiva äär maksab 1800.-tk B-osa ei tehta. Seega hoian kokku 3600.- kui ise teen ja jääb kõvem ka.....
-
Tnx jõudu vaja ämbriga :twisted:
-
Siia sisemise kaare sisse ei lähe mitte grammigi pahtlit ainult mastiks :? Uus sisemine kaar nii tugev,et kui selle peaks kõveraks sõitma siis sirgeks seda enam ei tõmba Kui juba sai tegema hakkatud siis pole mõtet poolikult teha.Muidu kahe aasta pärast jälle vaja teha
-
Siin siis numbri taga peidus olnud mäda plekk Ja pinnalaotuseks tehtud sablon Ning mõned pildi tänastest keevitus töödest
-
E30 KOKKUTULEK JA KRUIIS 20.06.2010
Ma tulen ka pildistama ja ilmselt ilma e30-ta Ja muidugi nagu eix ütles kui ültse on mida pildistada
-
Unustasin mainida,et sai juba järjekorras viies komplekt ostetud. Äkki keegi teab kust kvaliteeti saab osta.Endal pole aega väga ringi seigelda
-
Pildid lõpuks tehtud ja siin nad on Sai välja lõigatud ka tagumine numbri alune mis oli ka suht otsas Töö käib nagu laevaköögis
-
Külge saanud vahepeal juhipoolne karp ja ära lõigatud tagumine tiiva äär.Oi Oi mis elu seal all käis :shock: Aga kuna ei karda seda roostet eriti,siis hetkeks sisemisest tiiva äärest valmis nõksa üle poole. Mõnusalt ilus jääb 8) Pilte loodan ka varsti saada,aga sai laenatud fotokas välja.Tagasi saamisega väiksed probleemid nagu alati :x Fotokas ja mälukaart juba eri inimeste käes :roll: Nii kauaks side lõppp.....
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
See jah on jäätud vanade aegade meenutmiseks vist :roll:
- 318i Touring (2.4td) '89 - eix22