Hüppa postitusse

antc

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis antc postitas

1. antc vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sai selline asi Eesti juurde veetud
  2. Tuleks ka täna Sikust läbi, aga kell?
  3. Aitäh pakumast, aga ülekanded oleks need ainult mis kirjas, midagi muud kahjuks ei sobi.
  4. Ostaks siis diffri ülekandega 3.46 või 3.64. Pakkuda võib nii 188 kui ka 168 korpust. Peab olema vaikne, ei tohi häälitseda. Korraliku asja eest olen nõus maksma. 58188282
  5. 1. 9 2. 7 3. 59 4. 31 5. 12 6. 50 7. 37 8. 2 9. 55 10. 53 11. 29 12. 51
  6. Väga mõnus. Kui Haapsalusse tulen, tulen kaen üle.
  7. Palju bensiinirõhku olema peaks?
  8. Väga asjalik teema. Mis turbo tuleb ja kas mootori sisuga ka midagi ette võetud?
  9. Tean seda autot ja omanik on väga hoolas olnud. Auto peaks olema tip-top korras, vähemalt viimati kui mina nägin.
  10. http://www.youtube.com/watch?v=XjhjR7W2dF8 Meie tiimi pill. M20 ja 4.45 differ.
  11. Kas tihend metallist ikka? Mis firma oma?
  12. antc vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kõrgema mitte sõitmis oskusega inimene arvas jah, et oleks tore üks rull ära kõksida.
  13. antc vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Teise autoga hakkavad mul täna kindlustus saagad, hoitke pöialt.
  14. Rallis ongi mõistlik võimalikult aegalne ülekanne või siis piisav, et sirgel piirajasse ei jookseks...Pööretevahemik peab õige olema. Ja selle plokijutu lõpetuseks võid tulla proovida ühega sõita, kus 2.5 kolvid ja plokk pole madalamaks tehtud, ega pead ülemäära lihvitud. 3.5 rull, uued type r ja asjadega piivsalt joonestaud.
  15. Saab ikka kasutada... Surveaste muutub lihtsalt.
  16. Nice. Loodan, et endal kukub ka midagi sellist välja. (Y)
  17. Kas reede õhtul võis see auto Haanja kandis liikuda? Jäi silma taoline valgete velgedega
  18. antc vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Võimalik, et see sama. Ei tea, kuna ise võeti ühendust. Ise ka kohapeal ei olnud, saatsin venna tanki. Mind see rullnokklus nkn ei häiri. See on ja jääb selle auto ''staatuseks''
  19. antc vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Nonii... Uue kuu alguses võib üht rullikat näha ühes reklaamklipis
  20. Kõik mahub kui on vaja. Mul väikse ET-ga 9.5 laiad taga ja madaldusega ja siiani pole koopaid rullind...Kolmekesi pole mingi probleem sõita...
  21. Airi, mul ka rullil 16'' originaal Rs-id
  22. antc vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Vabalt.
  23. Hea kuulda. Millised esmamuljed on?
  24. Palju rõhku plaanis keerata?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.