Kõik, mis Leks postitas
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
- Kes, kus ja keda nägi
Täna ca 19.10 Laagne teel Laagna poe juures vahemurul punane touring Borbet A velgedega ja keegi askeldas tagaistme peal. Numbrimärgi tähed THI- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- Kes, kus ja keda nägi
Kert süüdi vist ?- Kes, kus ja keda nägi
Sest ma pole rulliga veel. Järgmine nädal olen, siis märkad hetkel olen e36 lilla touringuga, täna olid mul sabas hommikul- Kes, kus ja keda nägi
Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul- Klubi kleebised!
Minul kleepsud käes, tänud veelkord !- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- Klubi kleebised!
selge pane palun mulle tellimusse 2 e30 80x60 auto kleepsu, 1 kotkas mustale autole ja 1 valge klubi aadress peaks olema 2 2+2+5+2=11 kannan õhtul üle !- Klubi kleebised!
samasugust nagu sul. kuhu läheb, ei ole veel väljamõelnud, kuid mitte auto peale =)- Klubi kleebised!
Sul läpaka peal e30 kleeps, sellist ka saab ?- Head muusikat autosse :)
minu kõlareid hetkel lõhub siis selline track- Streetrace.org Season Opening "Avalaks" 2014, 19. aprill
Mul ämmal sünnipäev sel päeval- Roolilatti (võimuga) taastamine/remontimine
Eix, tänud info eest. Minul siis selline mure, et eile võtsin latilt kummikatted ära ja sealt voolas välja mõlemalt poolt ca 0.5 ltr ATF'i. Suvel olen juurde valanud mõned korrad. See teeb muret, aga hetkel ei hakka lahti kiskuma. Vaatan ringi, võtan ehk e36 latti etta ja teen sellega midagi. Nüüd küsimus laiale ringile. Kui rooli võimu pumba kinnitus oli lõtv (loksus käega loksutades), rihm oli lõdvalt peal, kas sellest saab teoreetiliselt olla see vedeliku kadu ? Näiteks pump ei käi korralikult ringi, õli tuleb peale, aga tagasi ei lähe ja koguneb latis ja latt lõpuks annab järgi, ?- Roolilatti (võimuga) taastamine/remontimine
Jah, tänud. Olen seda vaatanud, samuti olemas selline "õpetus" konkreetselt e30 lati kohta http://www.e30performance.info/viewtopic.php?f=23&t=1015&start=20- Roolilatti (võimuga) taastamine/remontimine
Tervist. On keegi võtnud ette sellist tööd ? Pean silmas just lahti võtmist ja kõikide tihendite vahetust Huvitab siis võimuga variant. Kui on tehtud, jagage kogemusi - milline oli latt enne ja pärast ja kas tasub see töö ära.. hetkel leidsin rem. komplekti originaal osana ca 70,-- Lobamokkade rubriik
http://autotuni.ru/news/bmw/9080-bmw-3-series-coupe-e30-v-neordinarnom-tyuninge-tmcars.html Kes keelt ei oska, siis kahe sõnaga räägin - poolteis aastat tagasi esitati arvutis 3d versiooni ja nüüdseks valmis auto ka nägi ilma.- O: M40 Lõdviku
Otsin sellist lõdvikut pos. nr 11 OE number 11631714527 Ehk siis alumisel pildil suurem kahene lõdvik- M: converter kõlar→ RCA
Ma väga vabandan, kuid uus oomipoes maksab 8 euri.- eesmised udutuled ei toimi
tagumine on n.ö kohustuslik ja töötab tehasest, esimene on lisavarustus, mis ei ole kohustuslik ja mida sinul polnud peal algusest- eesmised udutuled ei toimi
on kaitse, on ka relee eraldi- Porimatid, veluurist
ma hetkel loobun, vaatame mida te saate, siis saab edasi mõelda.- Porimatid, veluurist
Huvitab ka cabriole komplekt eks vaatame mida müüa vastab- Smoked tuled
Müün jah, tallinn ja 10 euri. Saadan puu alla kaaa - Kes, kus ja keda nägi
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus