Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
    1 394
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

41

Kõik, mis Leks postitas

1. Leks

Lobamokkade rubriik

!!!!!!!!
  2. Leks

Lobamokkade rubriik

3. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Täna ca 19.10 Laagne teel Laagna poe juures vahemurul punane touring Borbet A velgedega ja keegi askeldas tagaistme peal. Numbrimärgi tähed THI
  4. Täna lähen järgi uuele partiile
  5. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Kert süüdi vist ?
  6. Leks

Kes, kus ja keda nägi

Sest ma pole rulliga veel. Järgmine nädal olen, siis märkad hetkel olen e36 lilla touringuga, täna olid mul sabas hommikul
  7. Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul
  8. Leks

Klubi kleebised!

Minul kleepsud käes, tänud veelkord !
  9. varsti uus partii olemas
  10. Leks

Klubi kleebised!

selge pane palun mulle tellimusse 2 e30 80x60 auto kleepsu, 1 kotkas mustale autole ja 1 valge klubi aadress peaks olema 2 2+2+5+2=11 kannan õhtul üle !
  11. Leks

Klubi kleebised!

samasugust nagu sul. kuhu läheb, ei ole veel väljamõelnud, kuid mitte auto peale =)
  12. Leks

Klubi kleebised!

Sul läpaka peal e30 kleeps, sellist ka saab ?
  13. Leks

Head muusikat autosse :)

minu kõlareid hetkel lõhub siis selline track
  14. Mul ämmal sünnipäev sel päeval
  15. Eix, tänud info eest. Minul siis selline mure, et eile võtsin latilt kummikatted ära ja sealt voolas välja mõlemalt poolt ca 0.5 ltr ATF'i. Suvel olen juurde valanud mõned korrad. See teeb muret, aga hetkel ei hakka lahti kiskuma. Vaatan ringi, võtan ehk e36 latti etta ja teen sellega midagi. Nüüd küsimus laiale ringile. Kui rooli võimu pumba kinnitus oli lõtv (loksus käega loksutades), rihm oli lõdvalt peal, kas sellest saab teoreetiliselt olla see vedeliku kadu ? Näiteks pump ei käi korralikult ringi, õli tuleb peale, aga tagasi ei lähe ja koguneb latis ja latt lõpuks annab järgi, ?
  16. Jah, tänud. Olen seda vaatanud, samuti olemas selline "õpetus" konkreetselt e30 lati kohta http://www.e30performance.info/viewtopic.php?f=23&t=1015&start=20
  17. Tervist. On keegi võtnud ette sellist tööd ? Pean silmas just lahti võtmist ja kõikide tihendite vahetust Huvitab siis võimuga variant. Kui on tehtud, jagage kogemusi - milline oli latt enne ja pärast ja kas tasub see töö ära.. hetkel leidsin rem. komplekti originaal osana ca 70,-
  18. Leks

Lobamokkade rubriik

http://autotuni.ru/news/bmw/9080-bmw-3-series-coupe-e30-v-neordinarnom-tyuninge-tmcars.html Kes keelt ei oska, siis kahe sõnaga räägin - poolteis aastat tagasi esitati arvutis 3d versiooni ja nüüdseks valmis auto ka nägi ilma.
  19. Leks

O: M40 Lõdviku

Otsin sellist lõdvikut pos. nr 11 OE number 11631714527 Ehk siis alumisel pildil suurem kahene lõdvik
  20. Leks

M: converter kõlar→ RCA

Ma väga vabandan, kuid uus oomipoes maksab 8 euri.
  21. Leks

eesmised udutuled ei toimi

tagumine on n.ö kohustuslik ja töötab tehasest, esimene on lisavarustus, mis ei ole kohustuslik ja mida sinul polnud peal algusest
  22. Leks

eesmised udutuled ei toimi

on kaitse, on ka relee eraldi
  23. Leks

Porimatid, veluurist

ma hetkel loobun, vaatame mida te saate, siis saab edasi mõelda.
  24. Leks

Porimatid, veluurist

Huvitab ka cabriole komplekt eks vaatame mida müüa vastab
  25. Leks

Smoked tuled

Müün jah, tallinn ja 10 euri. Saadan puu alla kaaa
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus