Kõik, mis Leks postitas
-
kustutada
Täpselat sama nagu pildil ebays, ehk 1 toru pikkem jha
-
kustutada
Krt praegu vaatasin et link mida jätsin oli jupil hind 200 USD Ilmselgelt keegi polu huvi tundnud. Ilmselt siis kui tookord otsisin oli mitu linki lahti ja võtsin vale. Praegu panin teise lingi kus hind on 22 euri + post. Plaanin tellida kunagi enne kevadet, niiet kes tahab see liitub, Miks tahan - ega ei oska öelda, otsest vajadust pole. Lihtsalt tundub usaldusväärsem. Kuigi olen juba 2 aastat tvalisega ringi kärutanud.
-
Lobamokkade rubriik
ABSile savi, võid ilma rehivita ka lasta. Miskit ei muutu
-
325i (m50b25) '86 - Aarovt
mul loll küsimus, kus sellist sinist vollat-lõdvikut said ? endale ka vaja..
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
on ikka list punkte rohkem kui sõidupäevi paariaastaga kokku
-
Lobamokkade rubriik
vahet pole ju, peab saama ukselingile ligi nagu teeksid käega lahti seest, e36 oli kesklukk peal ja sain mingi pikka puuliistuga ligi muidugi ma oleks ka ukse/külje klaasi sisselöönud kui autot peale seda saab kindlasse kohta jätta niikaua kui otsid teist klaasi ja pole vaja sellega sõita
-
Lobamokkade rubriik
kangutad esiukse ülevalt nii et saaks vaheletoppida midagi millega saab linki avada tegin nii e36l
-
O: Suurt komput
palju nõus maksma täis komplekti eest ?
-
Lobamokkade rubriik
BLIC tootjana täiesti laotoode, saadaval niipalju kui vaja paaripäevase tarnega
-
Lobamokkade rubriik
28.2 oleks A osa hind. Eks kui vaja siis tuleb silmad kinnipigistada ja ära tellida ma teen niimodi aegajalt
-
Lobamokkade rubriik
51712239866 585,86 minul hind 567,8 51311884402 43,38 minu hind 41,77 kui tahad midagi tellida ja säästa - kirjuta transat lisandub ka keskmiselt 2-3 euri tellimuse pealt
-
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
kuupäev ilmselt 12 detsemer - selleks ajaks peaksid kõigil palgad üle olema. Eks tehke oma nimekiri ja saatke PS
-
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
Järjekordne tellimus tehtud ja kätte saadud, Teen kuuaega pausi, järgmise tellimuse teeks detsembri keskel kui tuleb huvilisi.
-
320i '84 - KW2RIN
Kus tegid neid numbreid ?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Või hakkab mersumeheks ?
- M: M40 siduri korv ja ketas, töösilinder, FL mootoriruumi plastikud
-
M40B18 jahutussüsteemi lõdviku kohta küsimus
Seal surve sama kui sinu jahutus süsteemis, ehk 1,4 bar nagu sul radika kork on Oht on suur, kui jopab siis peab. Kui lendab siis jääd teeäärde, olen seda juba kogenud E36ga. Koht on ka sellel seal ebamugav teeääres lapimiseks. Mina isiklikult vahetaks ära ja alles siis sõidaks.
-
316i kupee 1989 - tsuuvits
Selge, Sellist adapterit ei saa kasutada kui mootor on näiteks e39 pealt pärit. E39'l on ümmarguse musta pistiku asemel 4 väiksemat erinevas suuruses pistikut.
-
316i kupee 1989 - tsuuvits
Mis adapterit sa nüüd mõtled ? ehk saaksid lingi panna Iseenesest ma saaks sul kunagi mootori käima panna, kas immoga v immota see sinu otsustada. Mille pealt mootor on ?
-
Kes, kus ja keda nägi
Auto forte ? Siis mina jah. Kàisin uut pezood valimas
- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
-
316i '91 - metsakutsu
misasi on "kvaliteetsed jupid" ja mis asi on odav Poola pask ?!
-
325i '86 - orub
Sellise asja tellisid ?
-
Kes, kus ja keda nägi
Väga sile hall pre kuupee 320 mtech1 ringiga täna õhtul Vikerlase tänaval. Keegi foorumist ? nr märk 220A . .
-
Lobamokkade rubriik
jah sovitan kuskilt leida uue kile ja katuse vahelise tihendi..