Hüppa postitusse

Tarmo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tarmo postitas

1. Aga veljed valgeks ???
  2. anna teada, raban fotoka siis kaasa. Võib ju kuskil kiire klõpsu teha.
  3. ülbe nagi välja sellega:P
  4. Kas see on pre fl lisa seal all ? Päris kena on , kas sobib üks ühele ? või on vaja modida ka ?
  5. Huvitav et ma ei ole seda autot linnapildis enam näinud , kui uued veljed all. Varem ikka juhtus pidevalt silma alla. Aga loodan siis kruiisil näha 8)
  6. MIs hinnaga sa sellised sportistmed ära teeksid riidega, nagu sul siin pildil ?
  7. et mu rull on liiga uhke su jaoks ?
  8. krt liiga ülbe näeb välja et homme hängile lasna ? tahaks ka näha
  9. arvatavasti kohal , ootan teis sellisel juhul ülemistes.
  10. Krt aega võttis aga asja sai, Meie pere pildid ka lõpuks sellest üritusest mis kõigil juba meelest läinud kindlasti http://helismahmastol.com/album/main.php?g2_itemId=3062
  11. Sellise rooli nahatamine palju maksab kui nahk sinu poolt?
  12. Tulid mulle ka ükspäev liivalaias vastu ja sõidupealt oli täitsa pätt:D Aga neljap äkki käid hängilt läbi lasnast , vaataks korra lähemalt ka
  13. Räige jeep on , aga värv on lahe ja velg sobib ka hästi. Madalamaks:D:D:D
  14. päevavalges võiks ka mõni pilt olla tehtud, või siis peab lihtsalt kokku saama :D Igati äge üritus
  15. Oled autoga midagi ära ka teinud või lihtsalt täidab eesmärki liikuda punktist A punkti B?
  16. krt , seda autot tahaks millalgi oma silmaga näha :roll: Tean seda autot aastast 97, kui selle omanik mu tööjuures seda tankimas käis pidevalt. Siis olid seal all Borbet A veljed päris suure randiga. 8)
  17. MIngi kena velg alla ja juba ongi maasikas 8)
  18. Selge, kui enne ei suheldud väga , siis on ju edusammud. Ise alati kohe inimestega suhtlema hakanud, siis on oluliselt lihtsam seltskonnaga tuttavaks saada 8)
  19. Üritus oli tore , autosid mõni ikka oli , ilmaga vedas 8) Ja kas siis varem inimesed ei ole suhelnud omavahel ? :shock: Aga mina jäin rahule !!! Rullime edasi
  20. Peaks minema autot pesema, varsti juba ju saame kokku
  21. Väga kena ja sile rulli, eile ilastasin selle kõrval maja ees sul :oops:
  22. Just seda mõtlesin mis Cozmo pandud pildilt paistab vähe suuremalt ka
  23. Sind ma vist nägin tammsaare teel laupäeval Vaatasin et numbritähed VVV nagu mu kunagisel rullil 8) Kena, velgedel võiks need augud servast mustaks värvida , siis oleks natuke parem minu arust. Aga edu ehitamisel ja viska siis ikka pilte juurede kui miskit oled teinud
  24. 20 -dal mina ka platsis
  25. Kuna pärnus on DUb FX siis äkki paljud on seal ? Ise igaljuhul olen pärnus.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.