Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 27.01.2026 kõikidest kohtadest

1. Oi, tere kõigile! Ärge mu eelnevat postitust tähele pange. Mul oli ilmselt kahtlane tuju ja lollid mõtted. Sama juhtus ka lõustaraamatus, kus ma mingi rumala mõtte ajel kere müüki panin. Õnneks paar huvilist oli (loe: kummitoksijad) ja kogu protsess lõppes sellega, et eemaldasin kuulutuse. :) Nädalavahetusel käisin garaazis. Pühkisin tolmu nii keevitusmasinalt, kui ka E30 kerelt. Proovisin midagi teha ja harjutada. Ilmselt nii mõnigi arvab, et E30 pole küll see auto millel kätt harjutada. Aga mina küsingi, et mis auto siis veel, kui mitte E30 ? Kui asja mõistusega võtta ning põhjalikult läbi mõelda enne lõikekettaga kallale minemist, siis ei tohiks midagi kohutavat ju juhtuda ? Ja õnneks ei juhtunudki! Ise olen tulemusega rahul. Ja see on kõige tähtsam minu arvates. :) Sedasi ta seal tõstukil oma aega veetis. Pahaks ei läinud midagi. Algusest saadik on tagumisel aknalaual mind häirinud see kole "lõigatud" auk. Ilmselt mõnel eelneval omanikul on olnud suur tuhin peal ja soovinud bassikõlarist rohkem salongi heli saada. Selle pärast on ka see jube auk sinna tekitatud. Kuna tegemist oli minu arvates suhteliselt lihtsa kohaga, mida alguseks remontida, siis selle ma ette võtsingi. Lõikasin servad ilusaks ning mõõtsin uue tüki välja. Punktitud. Jah, mõnest kohast põletas läbi, kuid sain korda tehtud. Kindlasti kõvem keevitusmees ütleb peale vaadates ära, mis on pildil valesti. Kui üldse midagi on ? Ja lõpptulemus. Kunde jalge all oli ka üks pisikene auk. Lappisin selle ka ära. Puhastasin salongis suurem osa roostekohti ka ära. Ütleme nii, et tagaistujate jalgealune jääb täiesti puutumata ning mitte mingit keevitust ei vaja. Eesistujatel aga seis pisut nutusem. Aga sellest juba järgmises postituses. Kuna laupäevasel päeval oli palju muudki tegemist garaazis, siis rohkem hetkel teha ei jõudnudki. Igav oli ja palusin AI'l niisama rumalustega tegeleda. :D
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.