Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 25.08.2023 kõikidest kohtadest

1. Editeerisin postitust: Tänaseks päevaks kulunud ca 50 tundi nende nokitsemiste peale. Ma just eile mõtlesin, et kui oleks viinud talle puhastamata kere, siis see aeg tänaseks hetkeks oleks olnud ilmselt korda kaks. Puhastamise peale läks minul ca 80 tundi. Aga taaskord pisut progressi. Pisut juttu ja pilte. Visuaalselt oli juba näha, et tagumised vedruplaadid on nii ja naa. Lahti võttes aga selgus tõsiasi, et tala oli ka seest suht pahas seisus ning vajas vahetamist. Vedruplaatide osas panime ka plaani paika, et Marttin fabritseerib need ise valmis. Saab osta ka valmistoodangu kuskilt Saksamaa lehelt, kuid rahalises osas ma ei kaota ega võida mitte midagi. Seega Marttin teeb need plaadid ise valmis ning ei pea nädalaid ootama nagu hetkel turvavöö talaga. Siiani ootan. 🙄 Härra keeras pilli peapeale. Näha, et ka talas on väikene õhuava. Lahti võttes aga selgus tõde. Ega teine pool parem polnud. Samamoodi ussitanud. Egas midagi. Tuli lahti lõigata ning uuega asendada. Kohe ilus vaadata meistrimehe tööd. Enne keretöödesse viimist organiseerisin mõningad varuosad, mida tal vaja võiks minna. Sellega seoses ka sai võetud targemate soovitusel kütusepaagi ventilatsiooni torude toru (kõlab imelikult see lause). Kõik hea, kuid mõõtudega on pisut mööda pandud. Vähemasti see osa, kust toru läbi tuleb, on tehtud 0.8mm plekist. Toruga kaasas oleva kinnitusplaat (keevitatakse kere külge) on aga 1.2mm ehk siis 0.4mm paksem. Proffessionaaliga diskuteerides jõudsime järeldusele, et seda plaati ta sinna ei pane, vaid teeb ise uue. Kuna vastasel juhul jääb sinna rõve aste ning lõpptulem kole.
  2. Tere hommikut! Vahelduseks saan teid taas piltidega kostitada, mis mulle kaugelt saarelt saabunud läbi interneti. Tagumiste turvavööde kinnituskohad. Tagumiste turvavööde kinnitustala alumise pleki lõikas ka ära. Pildilt vaadates, siis seest tundub olema päris ilus Ja valmis.
  3. Teine pool ka tehtud.
  4. Uuendan teemat täpselt nii nagu mulle progressist pilte saadetakse. Seekord sai siis kütusepaagi kinnituskohad uueks meisterdatud. Valmimisjärgus.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.