Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 16.01.2023 kõikidest kohtadest

1. Tere laupäeva õhtust kaaskannatajad! Materjal oli kohale veetud ning vaimusilmas asjad valmis joonistatud, oli aeg tegudeks. Täna korjasin oma sada asja kokku ning kihutasin garaazi poole. Plaanis oli siis valmis saada tagumised kerekinnitused grilli jaoks. Materjaliks valisin 50x50x3 nelikanttoru, mis siis vastavalt vajadusele sai mõõtu lõigatud. Tagumisse paneeli oli vaja siis lõigata õigesse kohta augud, et talad sealt sisse surada. Etteruttavalt võin öelda, et kõik ei lähe alati plaanipäraselt. Eriti kui tegemist on sellise vana isendiga ning töö mida teha on vaja, on esmakordne. Oleks pidanud ennetama mingeid asju. Näiteks seda, et relakaga on seda jube s*tt teha, sest suur ketas ja kahjuks dremelit polnud. Ei nõinud mõtet, et peaks selle endale ostma. Raha mujalegi vaja panna, kui ainult tööriistu osta. Aga õnneks oma varasalves on olemas multitööriist. Käisin kiusasin Keila Espaki kassapidajaid ning haarasin sealt kaasa metalli jaoks mingid terad. Sai hakkama. Õnneks väga palju mõõta pole vaja, sest mingi nurga alt on kontuurid ilusti paista. Kui neid mööda minna, siis saab augud enamsvähems õige koha peale. Vaja ehk lihtsalt ääri natukene lisaks lõigata. Muus osas ole mees ja ainult haki. Augud valmis saetud, oli vaja välja mõõta siis raami sügavus, et kui pikad talad sinna sisse tuleb surada. Mõtlesin nii ja mõtlesin naa, aga lõpptulemuseks jäi tala pikkuseks 33cm, millest siis ca 29cm on poolraami sees. Peaks vast piisama, minu arvates ? 🤔 Ärge saage valesti aru, pildil on nad lihtsalt veidikene sisse lükatud, et aimu saada. Tegelikkuses aga võin öelda, et 50x50 päris hästi ei taha mahtuda. Jube tuugalt läheb, isegi libestiga. 😂 Polnud midagi, lihvketas otsa ja lasin kõik küljed õhemaks veidikene. Sai päris hästi mahtuma. Kinnitamiseks puurisin mõlemisse talasse ühe 10mm augu. Ma usun, et see üks polt on täiesti piisav. Kuhu ta ikka läheb ? Ega ma sellega seal rallit hakka sõitma ? Ja arvestades, et ta suhteliselt tuugalt sinna sisse läheb, siis ma ei muretse väga. Vähemalt on fikseeritud. Alt poolt poldi kinnitamiseks lõikasin siis kaks metallist riba, kuhu keevitan mutri ning lükkan selle tala sisse. Poldiga fikseerin asukoha, ning keevitan otstest need plaadid nelikanttoru sisse kinni. Ongi olemas! Ega rohkem polegi midagi öelda. Kõik tark jutt sai kirja pandud. Järgmisel nädalavahetuseks prooviks muu grilli osa ka valmis saada. Ehk saab siis juba tuleval nädalal sillad alat ning kuudi kummuli keerata. Tänaseks kõik!
  2. @eix22 plaan oli vahetada plekid siledamate vastu et kapoti all nö puhtam välimus jääks. Puurin vanad lahti ja vaatan kuidas olukord seal on, kas saab vanu taastada või uued tellida. Poolraami peale see lisapleki keevitamine mulle isiklikult väga ei meeldi, kui kõik nõnda siledaks teha pole minu silmis see kõige ilusam🙂 Muidugi oleks lasknud Olaril CSG-s kõik keretööd lõpuni teha, kuid seal sai ka plaanitust rohkem ära tehtud ja eelarve läks lõhki, seega pidin veidi tagasi tõmbama. Kohad mis teha veel jäänud ei ole teab mis rasked, kui suudan relakat ja keevitust käes hoida😃
  3. Tuli mõte siis vahelduseks teha väike sissekanne, pikk paus vahele tulnud. Tuleb teine üsna lühike. Aega läinud ja vaikselt kokku kogunud igasuguseid pudinaid ja kulinaid. Kindlasti kõike kirja ei hakka panema, aga vahepeal olen omandanud: M20b25 rikkega mootor tagavaraks ja juppide tarvis. M-Tech 2 väikse rooli- Tellisin Saksamaalt Tagumised aknad ilma toonita- Salongitulede viitrelee- Saksamaalt Elektriakende komplekt. Sellega oli korralik saaga et komplekt kokku saada. Esimeseks ostsin Leedust trossidega akende komplekti koos juhtmestikuga, mingiaeg avastasin et juhtmestik mis kaasas oli hoopis Pre armatuuri juhtmestik, Pistikud küll sobisid nuppudele aga nii ta jäi. Nüüd selle aasta alguses jäi näppu Saksast Pre el akende juhtmestik. Elektriakende rikkekaitse/ lüliti? (power circuit braker) - Lätist õnnestus saada kulumata ikooniga Turvavööde vastused Saksast Raadio juhtmestik- Saksamaalt Ja igasugu muid pudinaid veel mis hetkel pähe ei tule. Pole mõtet iga seibi ja polti mis kogutud on ülesse lugeda. Ostmisel ja otsimisel veel hetkel püsikiiruse hoidja komplekt. Kevad 2022 lasin istmed või siis ütleme pigem et kogu sisu õmmelda Leedus. Sportistmed võeti algosadeks, puhastati värviti raamid, paigaldati uued amordid, taastati porolooni osad ja õmmeldi siis uued katted. M-Tech rool uue nahaga, uus katusepolster õmmeldi, küljepolstrid jnei. Tööga olen mina väga rahul. Istmed seisvad kevadest saati kodus eraldi toas ja hea vahepeal seal käia istumas ja mõtlemas et küll ma ikka ühel päeval saan sõitma ka. Siin väike teaser, Eks korralikud pildid kunagi heal päeval tulevikus kui auto koos. Pilt päris õiget tunnetust ei anna. Märksõna "alcantara".
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.