Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.02.2020 kõikidest kohtadest

1. Karpide valtsi osa võiks must olla, siis see ebamäärane joon kaoks ära.
  2. 0 punkti
    Nonii, rahvaralli 36l sai suurem töö tehtud ja oli aeg nüüd rullika käes. Tõstsin auto ilusti pakkudele ja pukkidele ja kukkusin siis tagasilda ja paaki alt kiskuma, ise juba mõeldes et okei natuke ehk keevitamist ka ja saab kevadel juba uue värvitud, polü puksidega ketassilla alla panna, mis ilusti nurgas ootab oma aega.itsa teadlik juba Tundub aga, et see jääb enda aega vähe kauemaks ootama ja nii mõnedki muud asjad... Hakkasin ma siis nokkima juhi pool koopast üht mäda kohta, mille olemasolust ma olin täitsa teadlik juba suvel. Kuna tegu keeruliseosaga, siis keset suve ei hakanud asjaga jändama ja tegin kereliimiga niipaljugi, et vihmaga sõites vett pagasnikusse ei pritsiks. No ja ma siis nokkisin seda täna seal, ning vaatepilt oli minu jaoks kohutav🤬 Noh ja lisaks sellele sai sama meistrimehe, kes tegi ka ees nurkadele suurepärase lahenduse, ka tagaotsas tema loomingut nautida. Unustasin üles pildistada, kui olin seest pagasnikust selle mastiksi/kereliimi laadse asja enamvähem ära puhastanud, aga need 3 või 4 auku mis seal olid, on kõik mõne punktiga plekitahvliga kinni punktitud nii, et roostet pole ära lõigatud ja uus plekk pealekattesse pandud. Pildilt näha ka. Igatahes tegi tuju üsna halvaks, kuid hea asi on see, et karbid tunduvad tugevad ja kundepoolne tagatiib ka ilus. Võiks ju nii jääda ka. Hetkel mõtlen et mis siis autoga edasi saab. Ise tunnen, et selline keerukas töö käib endal üle jõu ja lihtsam kas kellegil vähe asisemal keevitajal, kellel varem e30ga kogemusi, lasta keevitada või mõni muu lahendus. Ei tea, mõtlema ja arutlema peab. Teada on see, et niipea see auto ei sõida ja kui juba kord asja teha, siis korralikult.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.