Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 11.08.2019 asukohas Postitused

1. No nii, pole paar kuud midagi kirjutanud.. Olen isegi autoga sõita saanud veidi ilusamate ilmadega . Pillile said juunis tutikad D2 racing coiloverid alla + camberplated, sõidumugavus on ikka mega hea nendega. Sai alla krutitud ka 17x9/x10 veljed, millel ET20 (ette sai 15mm flantsi) siis pidi auto ka madalamaks laskma, et näeks soliidsem välja, tänu sellele sai igaks juhuks alla pandud karterikaitse, et vältida igasuguseid karteri katki sõitmisi Eesti headel teedel. Muidugi ostsin ka tutikad rehvid, 10" laiale sai peale venitatud 215/40/17 ja 9" laiale 205/40/17. Peale pikka otsimist pakuti ükspäev ka IS lisa ette, tõin selle ära ja viskasin loomulikult ette kohe, näeb küll parem välja minu arust - ainult splitter puudu veel. Ette sai krutitud ka orantzid suunad. Pikalt oli jama siduriga, lasin ise kuskil 3 töösilindrit laiali. Lõpuks käis kast 2x maas ja sai vahetatud sidurikojas olev puks - nüüd nagu asi toimib ja loodan, et kestab ka. Kui kast käis maas sai ka kogu starteri remont ära tehtud (m20). Kuna autosse pandud mingi vähe kõvem helitehnika siis üks hetk ei mänginud kunde kõlar enam normaalselt, sai lahti võetud ja tuli välja, et kõlari sagedusfilter oli otsi andmas, asendasin need ka mõlemad uued, enne oli Focal nüüd Alpine. Salongis sai tehtud korralik nahahooldus mingi hetk kui päike küttis seda musta nahka. Esiklaasil oli juba ostes 2 täket, need lasin ära likvideerida. Ei oskagi kohe rohkem midagi kirjutada.. Tasapisi hakkan talveks valmistuma juba, talvel tahaks päris palju korda saata. Plaanis auto mõni detail üle värvida, uus stange külge kruttida, is lipile splitter leida, vb kui nüüd läheb õnneks saan ka autole uue südame, ei teagi kas sellise comboga cabriot Eestis eksisteeribki aga praegune idee jääb saladuseks, kunagi ehk räägin lähemalt. Kindlasti tahaks ära tänada @Toivoku ,kes on mind palju aidanud ja viitsinud mu mula kuulata. Seniks aga nautige suvelõppu ☀️ Lisan ka paarjooksvat pilti.
  2. Karbid ma lasen vist karbiõli vms täis. Vahepeal on natuke siit seal kõpitsetud. Alguses oli plaan auto ise ära pritsida, aga kuna kord oli liivaprits kinni, kord kompressor, siis otsustasin lasta ära pritsida. Eelmine esmaspäev tuldi autole järgi ja arvasin, et läheb paar päeva aega. Aga ei, vennad võtsid alles auto selle neljapäeva lõunal ette. Teiseks ma olin tegelikult veidi hinna ja kvaliteedi suhtes pettunud. Praktiliselt terve kere pritsimise eest küsiti 500€. Sai selle teenuse pakkuja poolt oldud, kuna ligemal(ca alla 1km) hea tagasiside ja autot transportisid nemad.Missest, et sain ka paarkümmend km kaugemalt olevalt teenuse pakkujalt 150€ odavama pakkumise. Põhjamastiks oli praktiliselt kõik alles, ratta koobastes, salongi põrandal jne enamus mastiks alles. Ma ei tea, kas neil on jube s**t prits või on see tehase mastiks jõhkralt hea. Kuna kui ma kunagi ise Lada 2103 ära taastasin, siis pritsisin ise ja sain ilusti mitmest kihist mastiksist lahti, mis oli põhja all. Üldkokkuvõttes väga sõelaks auto ei saanud. Paar üllatus kohta oli, mis tähendab rohkem tööd . Vahepeal sai 6x3m telk ostetud, kus all auto oli, aga paar päeva ennem auto saabumist, tegi tuul ja vihm selle maatasa Sai ka @Toivoku kaudu tagapaneel ära ostetud. Tööl lasin pisemad detailid pritsiga puhtaks ja lasin happekrundi peale. Nüüd tuleval nädalal ostan polu pukside ringi ära ja veermiku juppe. Varasemalt oli mul happekrunt varutud, et kui auto tuleb siis käppelt peale. Auto tuli reedel ära ja sain alles õhtul krundi kandma hakata. Kuna õhtu tuli jube kiirelt peale, siis tuli kiirelt tegutseda. Võtsin happekrundi koos kõvendiga välja, samuti nitolahusti, et hiljem asjad ära puhastada. Tegin esimese laari valmis ja lasin peale. Järgmiste laaridega hakkas pull pihta. Kuna ma viskasin lolli peaga suhteanumad minema, siis kasutasin tavalisi läbipaistvaid joogitopse. Hakkasin kokku kallama ja laksti põhjad alt. Ei mõelnud selle peale, et see krdi sööb ju plasti ära. No sinna läks hea 300ml krunti kaduma, seega jäi lõpuks puudu ka. Aga kui kõik oli autole kantud ja hakkasin kokku asju korjama, siis taipasin ühte halba asja. Ma olin kiiruga ühe laari või isegi mitu krdima nitrolahusti kokteili teinud ja kõvendit mitte kasutanud. (-‸ლ)Täna läksin ostsin siis devorist krunti juurde ja mõtlesin, et võiks prooviks lõpplikku värvi ka osta. Ma muidugi valisin varasemalt ´´jube odava´´ värvi ka välja. Sellel värvil pidi kallis tera olema ning 100g oli ca 14€ ja on mitme kihiline. Värviks on siis GM GPJ-43B GLORY RED pärl metallik ja sai võetud 150g baasvärvi ja tera töösegu. Sai kuskil pool l krunti veel peale kantud ja siis mingi aeg läksin kogemata garaazi uksele vastu ning kuulsin kolakat ehk siis tagapaneel kukkus seina najalt maha. Hiljem avastasin, et see krdima paneel kukkus täpselt värvi peale, lüües plasttopsiku pilpaks, seega ei saagi veel õigest värvist siia pilti panna.(⋋▂⋌) Pidurite idee panin nüüd lukku, taha tulevad Z4 rummud, e36 325 supportid ja kettad( piduri adaptri tellisin ka juba ära). Nüüd oleks vaja veel ekstsentrik polte, nii tainas ma veel ei ole, et hakkan tutika 4 poldi/seibi/mutri alla panema üle 100€, kuna polt on nt 15€tk. Oleks taha sillale vaja veel ka tikkpolte, mis läbi kere sillatala külge kinnituvad (kui kellegil on, võib mulle kirjutada) Ette tulevad siis e38 730d brembod. Hetkel raha ei ole, et kitti osta. Kitis siis käändmiku vahe puks ja piduri kelgu distants jupp. Oleks mul supportid olemas, siis ma saaks ise selle vahe puksi kodus treitud ning kelgu kaugused ära mõõta ja 3d programmis valmis teha selle distants jupi. Peale nende siis veel E46 330 kettad ja standard E46 laager ja rumm.
  3. @SOL räägib ikka minu arust eelmisel lehel olevast mustast e30st, terve see lehekülg vist aru saanud, et sinisest on jutt
  4. http://www.auto24.ee/used/3189761 Antud auto eest palun mitte küsitud hinda maksta 🤣
  5. On jh õudusunenägu, sellise kere olemasolus ma juba kahtlen ,kus roostet ja auke ei leia. Veel vaja mõned vabad päevad lunida, et saaks lõpuks valmis ja ära koju tassida. Reede sai närvirahustuseks tegeletud roostega mitte seonduvate asjadega. Ustesse panin turvatalad sisse. Kuna uksed nagunii olid varem roostes, siis pole nende "rikkumisest" otseselt kahju, pealegi on ka e30 uksed varustatud turvatalaga, kabriodel peaks see olema standart, teistel väidetavalt hiljem uuena ostetud ustes. Esimeses otsas on kõigil ustel juba tala koht originaalis olemas, lükka ainult sisse. Sai paksult liimhermeetikuga kokku tehtud ja sisse ta läkski. Teisele poole tegin selleks ümara augu, et saaks täispikkuses sisse lükata ühest otsast. Originaalil on seal tehasest lisaplekk ja kinnitub poldiga. Algselt mõtlesin jätta augu avatuks aga lasin ikka pleki sisse, polnud mõtet sinna auku hakata midagi toppima (uksetuli jms mis mõttest läbi käis)
  6. Juhipoolne nurk Siin ei aidanud ka teiselt autolt lõigatud tükk, tuli uus teha selle järgi ikka. Pealtpoolt valmis. Alt vaja veel mõlemat nurka ja ehk miskit veel keevitada
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.