Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 27.02.2018 asukohas Postitused

1. 2 punkti
    Nii, jätkame siis sealt kus pooleli jäi Auto seisis mitu nädalat aasta alguses kuni võtsin ennast kokku ja hakkasin tasapisi jälle lammutama, ehitama. Suurim muutus toimus kapotiall, kus m20 sai väljavahetatud m40 vastu. Miks nii? Kuna m20 on saaled läbi, tuli nagunii mootor välja tõsta ja sain just samal hetkel tuttava käest täiskomplektse m40b18 mis tulnud e30 pealt. Isegi maksti peale selle mootori eest. Kuna mul vedeles ka oma eelmisest touringust pärit turbokomplekt, tekkis idee et võiks m40 turboka jälle teha ja nii see mootor sinna vahele sai. Hetkel on rõhku 0.5 bari, veidi kütet peale timmitud ja liigub nagu püss. Isegi uute rehvidega uisutab mõnusalt Alla sai ka tänu sõbra abile korralik 2,5 tolline täsipikk otseläbi summuti. Pilt tehtud 2013 aastal, hetkel põhimõte sama, ainult torud ilusti veetud ja õhulugeja enne turbot. Edasi sai tegeletud sillaga. Kuna mulle ei meeldinud nn wisefab välimus, kus rattad ees lääpas ja 3-4 cm koopast väljas, sai e46 õõtsad väljavahetatud originaal vastu. Koos sellega ka kõik rooliotsad e36 omade vastu vahetatud ja eemaldatud pikemaks keevitatud rooliotsad. Lõpptulemus sai väga hea, rattad peaagu koopaga tasa ja sirged. Samuti keeravad nad samapalju, seega ei mingit downgrade ei tulnud. Veidike tahab veel pisivigade parandamist kuid sõidab suurepäraselt ja loodetavasti saab varsti paremaid pilte. Hetkeseis:
  2. See mingi kraakovite papa sohilaps, kahtlaselt sarnane tundub?
  3. Täna proovisin vähe suvevelgi et teada saada palju flanssi teen. Taha 15mm Ette 10mm (Tagapõllel tuleb värv bituumeni pealt maha mitte ei mädane) Reaalsuses tundusid rattad kuidagi eriti head seal all aga no pildil ei saa seda õiget nurka kuna annet vähe selleks. Flansid otsustasin teha ise kuna mulle selliseid täppistöid teha meeldib. kavatsen toorikuna kasutada e30 esi nö rummu ja seda siis vähe ümber treida.
  4. Tervist, olen väga pikalt siit eemal olnud seoses teiste porjektidega (vaz 21063, scorpa, sierra, e36, volvo 760, corolla rat), aga rull pole ikkagi niisama seisnud. Vahepeal olen veidi ikka teinud ja nüüd võtsin jälle tõsisemalt ette, vahetatud vasak B-piilar kuna vana oli kõver küljepaugu tõttu ning vasak karp (uksed käivad üli hästi nüüd), armatuur maha, roostet eemaldatud siit-sealt, pahteldatud, klaasid eemaldatud, esiklaasi raamid uued peaaegu ehitatud, tiivaäär vanast pahtlialusest roostest maha lastud ja toda tegema hakatud jne. Pildid ka mõnest asjast, et poleks tühja loba (mõned pildid puudu): Sõbrad ka abis Sõbrad abis
  5. Tasuta said või ? Raha eest osta oleks küll ntukene liiga palju
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.