Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.02.2018 kõikidest kohtadest

1. Kuna e30-le on suhteliselt vähe detaile nii kui nii pakkuda siis kodulehte surkides on kahjuks paljud kategooriad tühjad. Ehk siis lähed suure lootusega nt tagatulede sektsiooni aga vastu vaatab tühjus. (Tead küll, et neid tegelikult B-grupist saada pole aga loodad ikka ju!) Mina eelistaksin surfamist filtrite abil ehk siis ma saaksin valikut järjest vähendada aga samas ka k6ike korraga vaadata. Nii toimib nt Amazon ja teised suuremad epoed. Halb v6rdlus vb aga jah... Muidu olen ka mitu korda juba tellinud ja soovitan ka teistel seda teha! Ühtlasi ootan ka kinkekaarti Aeromotorsist just kirjutatud promo eest
  2. Mina olen aeromotorsist palju asju tellinud ja olen väga rahule jäänud. See nädal ja ka veel tulevikus on plaan sealt asju tellida. Nii et mina soovitan
  3. Nii, juppide kokku ajamine käib täies hoos ja nüüd võib öelda vast, et suurem osa/tähtsamad asjad kõik leitud. Inglismaalt tulemas kogu kontrollitud tulepesuri süsteem ning kui see kohal, siis saab lammutama hakkata ning kõik korraga peale visata. Heli poole pealt sain kätte tehases küljes olnud bavaria C business maki.(tegelt isegi kaks) Korralikum läheb autosse ning teise saatus lahtine, jääb kollektsiooni või loovutan mõne tuttava autosse, eks näis. Siin kohal sooviks küsida, et ehk keegi kokku puutunud viimasel ajal pikslite remondiga? Oleks vaja üle käia makkidel ning kas viia Leo juurde või oskab keegi teine mingit head kohta soovitada. Jutu jätkuks makkide osas hakkas silma ka Bavaria c professional kuulutus. Kuna Maarjamaal neid pea võimatu leida, siis oli loomulikult vaja need endale saada. Kuna olemas ka auto, kuhu tehasest oli võimalik sellist süsteemi osta, siis üks läheb e34ja ning teise saatus samamoodi lahtine. Nüüd oleks vaja tegeleda vaid juhtmestikuga, mis endal puudub. Õnneks uuena saada veel maki ja mooduli vahelist kaablit, kuid mooduli toitejuhtmeid ja kõlarijuhtmeid ikkagi vaja. Siinkohal sooviks kaasfoorumlaste abi - äkki kellelgi vedeleb tervet juhtmestiku või kasvõi ainult pistikuid, siis võib julgelt pakkuda. Kuna viimase ajal asendunud kohvi kõrvale telefonis surfamine lihtsalt auto imetlemisega ning tegemiste planeerimisega, siis hakkasid jubedalt häirima pleekinud/kulunud plastikdetailid ning kojamehe vardad. Mõeldud tehtud - 15min hiljem olin need juba maha kiskunud, et hiljem saaks hea enesetundega ilusad tükid tagasi panna. Õnneks hea tuttav ja kolleeg spstudiost( https://spstudio.ee/ ), Silver Penu, on ennegi samade vigade puhul aidanud, siis sai talle sõnad peale loetud ning tükid kätte antud. Ega pikka pidu enam pole, kevad peatselt uksetaga ning vaja lille lüüa veljed, mis autole alla lähevad. Praegu ajutiselt, kuid võib-olla permamentselt jäävad alla BBS RSid, teiseks valikuks proovisin AC Schnitzer Type 2 kolme osalisi. Kuna autot madaldada ei plaani, siis praeguses seades(3” ja 2,5” randid) on natukene liiast, see eest ACd istuvad priimalt. Dilemmadest on vaja jagu saada, eks järgmine kord saunas õllepurgi taga saavad asjad selgemaks ning võib hakkata velgi “uuendama”. Aitab küll tänaseks... Peace! MT
  4. Juttu juurde pole vaja ,pildid räägivad enda eest.
  5. Tervitused kaaskannatajatele. Suvi läbi ja e30 ripub ikka vardas. Ühesõnaga kevadest saati olen otsinud teist e30 juurde,võimalikult vana,sõitvat ja haruldasema poolset isendit.Juunis sai vaatamas käidud baur 325e-d,seisukord rahuldav,hind ka sobis. Raha sellel päeval piisavalt polnud,käed sai lõõdud ja järgi pidin hiljem minema kui rahasumma taskus olemas.Kuu aega hiljem oli raha olemas ja sai autole järgi mindud.Kohapeal selgus,et auto hind on1000e suurem kui kokku sai lepitud eelnevalt ja kaup jäi katki. Järgmisena sai saksast üks 83a 323 baur Kerdi kaudu liistule võetud. Rahad kaasa antud ja ootama,sakslane raisk keeras käru ja jälle jäin autost ilma Septembris jäi silma üks bmw Soomemaal. Kert tegi kiirelt kõne ja praeguseks on auto minu garaažis. Vähemalt olen margitruu Bmw e23 732ia 86a. Tartu ARK Ja kodus garaažis. Suured tänud lähevad veelkord Kerdile kes viitsis asju ajada ja 800km maha sõita selle pilliga.Nüüd natukeseks süda rahul ja saab e30 tegeleda. Järgmine sissekanne ikka e30 arengu kohta
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.