Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.09.2017 asukohas Postitused

1. Sai siis veel mõned tunnid garages veedetud ja moto koos 😊homme vaja peale tõsta ja saab jälle katsetama hakata 😂kas läheb kohe nurka se mootor v saab vähe kilomeetreid ka mõõta.aga sai märgid kokku pandud rihm peale ja kellaga ajastus paikka peaks olema hea.homme vaja veel kastis ka õlivahetus teha siis kõik võimalikud vedelikud vahetatud 😀
  2. Täna sai autol puhastatud paisupaagi kanalid,salongi radika torud tagasi tõstetud ,veelkord õhutatud,siis veel õhutatud ja veelkord õhutatud .igaks juhuks panin plast pudeli ülejooksu otsa,et näha kui välja hakkab ajama. Lõpp seis selline,et radikas soe.salongist sooja tuleb kui paisupaagi kork kinni keerata on vollad ikka krdi kõvad aga kui seda natu lahti jätta tundub kõik ok. Ühesõnaga sai täna üle pika aja mingi sadakond kilomeetrit maha sõidetud ja tundub,et on hea(lõpuks)😊 mahlad püsivad vähemalt kõik sees ja temp püsib ka kenasti keskel. Ja käiguvahetus jäi super nagu lootsin.😊
  3. Üks videomontaaz erinevatest vidinatest... üks huvitav asi, millest varem kuulnud pole, oli soundboard mulle näiteks.
  4. Pikalt jah müügis olnud,usun et hind on suhteliselt kõrge antud auto puhul,ning paljude jaoks valga on meeletult kauge koht tulla autot vaatama. Niipalju kui ise seal näinud siis tundub täiesti ok,lähedalt aga pole viitsinud uurida kuna siukse hinnaga isiklikult ei ostaks sellist E30 aga see ka ainult minu arvamus ja ei oma antud müügi puhul miskit tähendust.
  5. Bassitesti veidi...
  6. Acid house, rave ja techno, kes neid suudaks lahuta. Ühiseks liitja on kõigil aga ajalooliselt ecstasy kütus ca 1988 natuke hilisem, 1995 1992
  7. 1 punkt
    Ilmselt jääb kasutusse pikaks ajaks siiski vana logo, kuna siiani pole mu arust ühtegi mõistliku ideed tulnud. Kuid ka vana logo on selline, mida ma enda autole ei kleebiks mingil juhul. Siiani olen arvamusel, et üks parimaid logosi, mis e30ne puhul erinevates maades palju levinud on taoline, ja ühtlasi teeb ka klubi foorumi leheküljele reklaami ja annab teada, et mis maalt masin on:
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.