Eile õhtul sai auto valmis! Sain natukene sõita ja järsku hakkas midagi klobisema n.ö. armatuuri alt. Mida madalam käik seda intensiivsem/kiirem kopsimine tuli. Jäin siis teeäärde seisma, andsin tühikäigul pöördeid ja no tunne oli selline nagu keegi tahaks haamriga seest poolt läbi armatuuri tuppa tulla. Mõtlesin siis, et helistan Toivole, tema on raudselt reede õhtul garaazis, näpud õlised. Minu imestuseks oli tüüp hoopis kodus. Hakkasin siis seletama, et kuule mul siin tead armatuuris mingi klohmimine käib ja no üldse ei saa aru milles kühvel. Toivo ei lasknud mul kaua mingit seosetut juttu ajada ja ütles, et tavai kohtume garaazi juures. Veeresin siis kohale ja väikese kuulamise/vaatamise järel selgus, et millegi pärast ei meeldi masinale see kui puhur on sooja peale keeratud. Nii, kui näidik sai külma peale pandud oli vaikus. Minul oli sellel hetkel ilmselt elu parim wtf nägu ees. Toits siis ütles, et SOLENOID! Mul oli siis, et aaa ahahhh, jahh, okeiii. Nüüd hakkangi googeldama kohe Anyway, see polnud ainukene probleem. Selgus ka et siduri survelaager teeb häält nii, et saan nüüd uue siduri ka osta, wupiduu.
Aga sõita on hea, üldse ei kurda, ikka teine asi. Ma just sõbrale mainisin võrdluseks, et see m50 mootor jõuab viiendaga mäest üles samamoodi kiirendada nagu 1.8 teise käiguga mäest alla. Eks nipet-näpet asju on veel teha aga mitte midagi hullu.
Aaaa, ja käisin siis täna UuuEmmis ka. Ostsin stangede jaoks tüübleid ja muud mudru kokku. Muud polegi kui et ..booom, I'm broke! Aga njah, mul on vaim juba valmis, kujutan ette kuidas kõik läheb üliladusalt, lihtsalt võta stange, ja pane ette ja olemas. NOT!
Homme panen paar pilti ka.