Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 03.05.2016 asukohas Postitused

1. Vahepeal pole midagi muutunud autojuures. Aga kuna eile oli hämmastavalt kaunis pühapäev ja rull on siiski pühapäeva auto, siis poldki enam ühtegi vabandust ja sai terve päeva autot nauditud. Õhtu lõppes aga seekord metsas. Piltide õigused Paula Johanna Adamson
  2. Nüüd peaks korras olema
  3. Pill veidi porine ja pole täiesti ära lakutud aga olin jh mina. Kuna istusin õues siis kuulsin su masina juba kaugelt ära. Päris tummiselt käis
  4. Väga libe punane pre seisis mõni aeg tagasi Kakumäel Talleke ja Pullike resto ees. All olid vist Borbet B laadsed veljed
  5. Nii Bmw kui teised rahvusvahelised sotsiaalmeedias olevad auto kanalid, on levitanud infot Tra-Kyoto arendatavast E30 full bodykitist kitist.Siin ta on, Rocket Bunny E30! "Overfender" liikumine on kujunemas küll minu arvates hetkel ületoodetud ning taas elustatud vanakooli niššiks, kuid sama kvaliteetseid ja agressiivseid bodykitte just palju turul ei kohta nagu Kei Miura toodab.Jälgides rahvusvaheliselt müüdavatest RB kitiga autodest on hinna skaala pigem seisev või kasvav(Näiteks nissani S-seeria), mis võiks anda eeldused piisavalt suurele huviliste koolkonnale autot hiljem müüa soovides.Kui hinna klass ning sobivus tuleks näiteks nissani S-seeria tasemel, on tegemist tõeliselt kvaliteetsete tükkidega.4X100 valemis on näiteks laia mõõduga Watanabe stiilis miinus või null offsetiga velgi on ka laialt saada. Kellele Miura san võõras on saab lugeda näiteks siit http://www.speedhunters.com/2014/05/inside-the-mind-of-kei-miura/ Veel kitist: http://blog.garagistic.com/pandem-e30-bmw-e30-rocket-bunny-kit-rendering-has-arrived/
  6. Isegi minu autot märganud, kuigi oli üsna peidus
  7. Kui kellelgi on huvi Streetrace Season Opening "Avalaksu" piltide vastu, siis leiab mõningaid siit (lisan, kuna sai mitut E30 ka pildistatud):
  8. Satub su punane sama objektiivi ette muutub ta sama libedaks:)
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.