Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 15.03.2016 kõikidest kohtadest

1. Huvitav vaadata, kuhu mu vana hobi/jääraja auto jõudnud on. Kuna enam e30 omanik ei ole, siis pole ammu ka foorumisse sattunud.. Esiamortidest- Ees olid minu ajal veel FK motorsport coiloverid- need sai välja vahetatud tutikate vastu ja läbi seal ei tohiks midagi olla, kui just minust järgmine kutt neid alt ära ei keeranud. Võimalik muidugi, et vedrud hakkavad väsima, amort ise peaks küll vägagi ok olema.(arvan et see suvi saab 2a. vanust amordil) Kütusepaak- Minu käes olles samuti ei lekkinud, kas tõesti poole aastaga sai kütusepaagist rooste jagu? Esimesed rooliotsad- saan tellida, kui huvi on, aga see väga defka kaup ja võimalik, et juba tootja laos otsas. Õõtsadega ei tohiks küll midagi viga olla, pigem siis õõtsa välimised puksid, sisemised powerflex ja vaevalt et läbi on. Ujumisest- mina müüsin auto nii, et sild oli reguleerimata, kas see sai tehtud? Kontrollige kõigepealt see üle. Teine asi- tagumised amordikannud peaksite ka üle vaatama- eriti veel kui auto sai selle talve jäärada lisaks. tüüpiline e30 koht. Ja kui mootori kohta küsimusi, pane PS, võin vastata nii palju kui tean. Seda võin öelda, et plokk ja pea oli korralik, Tundub, et uusi esitiibu kaasa ei saanud autoga ning uksi? Need ma omal ajal andsin kaasa auto müügiga.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.