Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 03.01.2016 asukohas Postitused

1. SR-i foorumisse on tuhat kuulutust lisandunud, kus odavat manuaali ja tagaveolist ostetakse. Lumi paneb rahad liikuma autorontide turul
  2. 1 punkt
    niipalju nm ei paista kahjuks nägevat....ka kaugemalt mitte :-D mul siiskit 4x100. Aga tänud anyways :-)
  3. 1 punkt
    Otsi tahaistmele düno ajaks kaks iso sõbrannat ja 6pack siidrit näppu ?
  4. Ma saan aru kõigest sellest ja mulle meeldivad väga vanad autod. Ma olen ise ka märkimisväärse papi enda e30 peale kulutanud. Lihtsalt need inimesed, kes ostavad uue ja hea auto ei ole kindlasti rumalad nagu väitsid, need autod millest sa räägid ei ole sõitmiseks. Nendega ei sõida praegu siin soola sees. Mina ka ei sõida. Mingi auto peab olema millega reaalselt sõita ka. Või mõtled, et isegi kui oled edukas, siis ikka on rumal osta endale see kallis uus auto, pigem sõita mingi odava räimega ja silitada garaazis häid pille ? Uute BMW-dega on väga hea sõita ja sellepärast neid ostetakse. Praegu on raha väheke mujale vaja kulutada või kui tõesti teeniks veidi rohkem ostaks ise ka. Suuremjagu inimesi ei kotigi üldse mingid hobiautod, ega nad sellepärast rumalad pole. Pigem vahel mõtlen, et vaata et targemadki
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus