Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 01.07.2014 kõikidest kohtadest

1. http://www.auto24.ee/used/1758006 Antud auto kohta teab miskit keegi räkida?...tundub kuulutuse ja jutu järgi ju täitsa okei Tänud
  2. Ma ei saa küll siin kellegi eest rääkida, aga miks me peaks üldse mingiks nn ettevõtteks arenema? Ma saan siin lõuna piirkonnas väga paljude rulliomanikega hästi läbi ning vahest on omavaheliste väikeste kokkutulekute korraldamiseks kulunud ainult 10-15 minutit. Mulle isiklikult piisakski ainult kui leitakse mingi viisakas koht kuhu autod mahuvad ning selline rahvale sobivam kuupäev. Mul mingit ümarlauda või toitlustamist küll vaja pole, olen elupõline maakas ning oskan süüa ja inimestega suhelda niisama ka vabas looduses. Meelitada välismaalasi- miks üldse seda tarvis on, rullikad on ikka samasugused. Ega me mingi tsikligäng pole, et üritame maailma vallutada. Elu on näidanud et ega väljamaalastega nagunii mingit pikka arutelu ei teki, ikka istud rohkem oma rahvaga. Taandareng on ka areng muide.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus