Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 01.12.2012 kõikidest kohtadest

1. Kerge udune upteit. Tuli siin esimest korda minu karjääri jooksul mingi valge külmunud vesi hunnikutesse maha ja pidi talverehvid alla panema. Haruldane üllatus polnud ainult mul, terve autojuhtide baas Harjumaal nägi seda imeliku ilmastiku nähtust vist esimest korda. Igale teekonnale saab vastavalt 10km kohta lisada 10min. Kõik autukooli tagasi kõtt, või siis pauerslaid koolitusele männiku ülikooli... Hägune pilt ka ghost raiderist, veljed mustad, auto must, toonklaas on ka kohustuslik prügikott, tõleine hevivan http://foorum.e30.ee...19_63_77442.jpg Homme ehk hakkab juhet vedama ja katsub kõik kõlarid uue lõnga otsa saada. Good Year UG 500 nael on ikka hea kumm mida kasutada, sõitma peab ka veel nüüd õppima päss
  2. Sul läks siis küll hästi Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema ju siis ei olnud
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.