Kõik tegevus
Eile
-
Uuendustest foorumis
Et ajaga natukene kaasas käia ja kes oma konto turvalisuse pärast muret tunnevad, siis tänasest lisasin foorumisse SMS-iga tuvastuse. Saab seda lisa kasutada, kui soovite oma kontos: volitatud seadmeid vaadata; e-posti aadressi muuta; salasõna muuta; kahetasemelise autentimise seadeid muuta; online nähtavust muuta; enda kohta kogutud andmeid küsida; kontot kustutada. Telefoninumbrit saab vajadusel muuta. Olge ainult ettevaatlikud, sest liiga tihe muutmine ja koodi küsimine võib abusemise vältimiseks teid natukeseks süsteemi poolt automaatselt blokkida. Kui vaja, võin lisada ka Whatsapp sõnumi variandi. Lisamiseks vajutage ülal paremal oma kasutajanimel > Konto seaded > (mobiilis valige Seadete ala) > Turvalisus ja privaatsus > Verify > Luban > Sisesta oma telefoni number ja lisa SMS kood. https://foorum.e30.ee/seaded/konto-turvalisus/ Tuleb ette popup: Ja voilaa, olemas: Mobiilis viskab siis ette sellise asja, kui soovid kaitstud kohta minna: Head katsetamist 😉
Varasem
-
OTSIME VANEMAT BMW-d MUUSIKAVIDEO VÕTTELE! TASUSTATUD!
Muusik SÄM on otsimas oma uue muusikavideo raames ühte ägedat suksut, mis saaks ekraanil särada. BMW-d (eelistatult E30, E28 või mõni muu vanem mudel) Filmimine toimub 7. oktoobril, Tallinnas. Autot kasutaksime terve päeva. Hoiaksime Sinu pilli kui oma last ning tagastaksime täispaagi ja kokkulepitud tasuga. NB! Paar kaadrit eeldavad kaamera füüsilist kinnitamist auto külge. Selleks kasutame iminapp-kinnitusi. Need ei kahjusta autokere! Info palun saata: aaron.thor45@gmail.com Meili lisada: autost pildid (väljast ja seest) teie kontaktid (telefon, linn kus auto asub) Olen ka iga vihje või soovituse eest tänulik! Suurimate tänudega!
-
Thor alustas OTSIME VANEMAT BMW-d MUUSIKAVIDEO VÕTTELE! TASUSTATUD! jälgimist
-
Thor liitus foorumiga
-
rain liitus foorumiga
-
Ostan pre fl kupee kere
Tere. Otsin korraliku pre fl kupee kere. Ei pea olema dokumentidega. Ei pea olema komplektne.
-
Mkm liitus foorumiga
- 316i Touring '93 - raix
-
KristjanRo liitus foorumiga
-
Rulliuss muutis oma profiilipilti
-
M: Mtech2 uus kit
Müüa ABS plastist mtech2 Esistange, tagastange, karbid ja ukseplastid. Uuena ostes 1500€ Hind 1000€ või tee omapoolne pakkumine. Tallinn-Raplamaa vahel saab kätte. NB! Müün ainult komplektina või vahetan Mtech1 komplekti vastu (Peab olema plast).
-
320i kupee 1986 Marko S
Tere pühapäevast kõigile! Eile tahtsin garaazi minna, aga muud toimetamised tulid vahele. Tuli lükata tänasesse päeva. Väga pikalt ei viitsinud teha, aga natukene ikka. Aus olla, mingit plaani ei teinud. Läksin kohale ja tunde järgi toimetasin. Eelmine kord võtsin parema poole käigukasti tagumise tala kinnitussiini lahti. Tegin puhtaks, fabritseerisin vajalikud tükid ja tõstsin lauale. Ma ei hakka enna seda tagasi panema, kui teine pool ka tehtud. Pärast tuleb seal mingeid üllatusi ja hakka uuesti lahti katkuma. Seda ka ei tahaks. Istusin seal oma kohvitopsiga ja vaatasin, et kütusepaagi esimene kinnituskronsa kardaanitunnelis on päris paha. Otsustasin, et eemaldan selle, teen puhtaks ja siristan tagasi. Tegelikkus aga see, et kas tuleb teha uus tükk või tuleb leida kuskilt viisakam. Seda taastada pole mõtet. Seega üleskutse. Kes lammutab E30 ja võiks leiduda paremas seisus kui minu omal, siis oleksin käpp. Proovisin ka otsida ehk saab esindusest tellida? Tundub, et selleks tuleb terve uus kere osta. 😃 Variant on muidugi veel viia kuskile liivapritsi. Kahtlen, et see midagi paremaks teeb. 🙄 Ühesõnaga vaatame ja mõtleme, mis teeme. 🙂 Peale selle tüki eemaldamist oli näha, et kahe kihi vahel ikkagi roostene. Polnud midagi muud teha, kui välja lõigata see koht. Õnneks salongi poolne osa oli korras. Vajas ainult puhastamist. Siin on ka näha kuumapleki kinnituse alumist plekki. Teine pool on vahetatud. Tuli see ka uus teha. Sai hää küll. 😉 Ja proovitükk küljes. Uus versus vana. Natukene on need lohu kohad nihkes, aga see mind ei morjenda väga. Tükk aega mõtlesin, kuidas ma need "lohk on tagurpidi muhk" kohad teen. Volvo V70 esimese õõtshoova munakas on täpselt õiges mõõdus. 😁 Pisut haamrit ja saigi peaaegu selline nagu tehasest. Punkt punkti haaval lasin kinni. Õhupüstoliga jahutasin vahepeal ja jätkasin. Ja valmis. Vaja ainult maha lihviga ja ilusaks teha. Uskumatu, et ma ei teinudki taas pilti valmis tööst. ☹️ No mis seal ikka, järgmine kord. Sedasi ta minust sinna iga kord jääb. Kuniks üks päev saab sillad alla. Ei jõua oodata seda päeva, aga tean, et aega läheb veel oi-oi kui palju. 🙃
- Plokikaan
- Plokikaan
-
-
M: Style 5 veljed 15 tolli
Kuna auto seisab siis tekkis üks teine mõte ja oleks praegu pakkuda mõnda aega 15 tolli style 5 veljed+korralikud suverehvid peal. Kapsleid pole. Hind 500.- + mingid suvelised plekkveljed tervete rehvidega, et ma saaks vajadusel autot liigutada. Kui sul on huvi siis kirjuta PS. Tallinn
-
Lui liitus foorumiga
-
O: Roostevaba touringu tagaluugi
Mingeid uksi mul veel on, mäletamist mööda tagumisi. Kui veel huvi, siis saada sõnum. Vaatan üle!
-
O: Facelift kupee turvavöö
Kellelgi leidub facelift kupee juhi poolset turvavööd?
-
320i kupee 1986 Marko S
Tänan. Need tikud suristan kohe tagasi. Pärast ei mäleta enam keegi kus need käisid. 😆 Jutuubiga on kõik. Ütlen ausalt, lihtsalt pole aega. Ma teen vanakooli edasi. Teen pilti ja panen juttu foorumitesse. 🙃
-
320i kupee 1986 Marko S
Ilus kohe vaadata. Pane need põhja all olevad tikud esimesel võimalusel tagasi, kui midagi vahetad. Mul oli ka plaanis need ära vahetada, meelde tuli asi muidugi alles siis kui põhi oli juba värvi ja dinitroliga üle tehtud. Mõni juutuubi video ka veel plaanis? Su videod on põnev vaatamine.
-
-
316i touring'92- MartinM
Ootamatult ongi sügis käes. Võin vähemalt uhkusega öelda, et see pusle on peaaegu koos ja omal jõul on see auto garaazist välja sõitnud. Valmis ta vist see aasta ei saa. Kui keegi just ei ulata abikätt nina ühte tooni saamisega. Laepolster on autos ning sumpa on all. Miskit nipetnäpet veel vahepeal tehtud aga need kaks on suurimad asjad mis viimasest postitusest saadik tehtud on saanud. Paar pildikest kah.
-
320i kupee 1986 Marko S
Et teil ka midagi lugeda ja vaadata oleks. Tegin eile mõnuse pika päeva garaazis. Proovisin jätkata oma projektiga, mis tänaseks päevaks on vaikselt edenema hakanud. Tükk tüki haaval saab vanad roostekohad uutega asendatud. Juba autot lahti võttes nägin, et käigukasti tala kinnituse vahelt paistab rooste. Kuna seda oli võimatu inspekteerida, kui hull asi on, tuli lahti puurida. Hea et ma seda tegin. Salongi poolt ei olnud midagi näha. Ilus puhas haljas plekk. Lahti võttes selgus aga tõsiasi. Tutkit Vasja. See kõik oleks jäänud sinna peitu. 🙄 Peale lahti puurimist avanes selline vaatepilt. Ja lahti puuritud tükk ise. Need plekist ribad paistsid juba ammu silma. Proovisin neid puhastada, kuid täiesti mõtetu ajaraisk. Lihtsam oli vanad maha lõigata, nende järgi uued painutada ning tagasi keevitada. Ja nii ma ka tegin. Järgnevalt tuli ära remontida kere pool. Pisut mõõtmist ning lõikasin augu välja. Mõõtsin välja uue tüki, painutasin sobivaks ning punkt punkti haaval keevitasin tagasi. Pisut tahab veel viimistlemist, et jääks hea. Ise olen tulemusega ülirahul. Ma seda kronsat hetkel tagasi ei keevitanud. Viimistlen veidi paremaks ning järgmine kord panen ta õigele kohale tagasi. Ilmselt ootab sama saatust ka juhipoole oma. Aga sellest juba järgmine kord. Lõppsõnaks võiksin öelda, et nüüd saan aru miks restaureerimise eest võetakse tuhandeid eurosid. See töömaht ja ajakulu on ikka ulme, mis kulub sellise töö puhul mingi pleki tüki voolimiseks. 😵
-
Aix999 liitus foorumiga
- O: pre kere ohutulede lüliti (ostetud)
-
O: m30b35 aju
Vaja M30B35 aju (0 261 200 059) Tulista pm teele, kui on pakkuda!
-
Raix muutis oma profiilipilti
-
CARPARK liitus foorumiga
- Lukku
-
M: E30 325i M-Tech II - M20 2,7 turbo, 290kw (Lisaks 2,8 vabalthingav 155kw mootor)
Auto müüdud Lätti.
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Auto müüdud. Läks Lätti. Aga alles on veel see vabalthingav m20 2,8 mootor. M20, 2826cc vabalthingav mootor (200+hj) - 288 nukk (Dbilas?), 84 vänt, 84,5 kolb (pre fl), kerged tasakaalus kepsud, reguleeritav nukaratas, pea tehtud (Lill), sisselase ka tehtud ja see suure E34 540i segusiibriga. Puhas mootor. Ilma lisaseadmete, kollektorite, juhtmestiku, aju jmt asjadeta. Varem on seda mootorit siin autost eraldi palju küsitud. Olen avatud pakkumistele.
-
Silwer alustas 325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer jälgimist
-
O:Mtech 2 tagastange kupeele
Võib pakkuda ka küljelaiendeid-originaale
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
See auto on juba pikalt müügis olnud. Hetkel on tekkinud reaalne võimalus et see läheb Lätti. Ma ise eelistaks, et see jääks Eestisse. Kui siin on mõni reaalne huviline, anna endast tel teel märku ja arutame asja! 56 666 660
-
M: E30 325i M-Tech II - M20 2,7 turbo, 290kw (Lisaks 2,8 vabalthingav 155kw mootor)
Hetkel on reaalne võimalus et see auto läheb Lätti. Hea meelega näeks, et see auto jääb siiski Eestisse. Kui on mõni päris huviline - anna märku ja arutame asja! 56 666 660
- 316i Touring '93 - raix
-
O: Sumpa käigukasti kinnituse kummipukse