Postitatud 10. september 201113 a Müüa või vahetada laiad plekkveljed, ühel on korralik värv peal, teistel mitte. Veljed on korralikud, ilma rehvideta ! Vahetust sooviks valuvelgede vastu, või müüks 175EUR Veljed asuvad Tallinnas Tel- 56098222
10. september 201113 a tuleb nii välja.Mul ka nagu meeles , et ennem olid samad veljed 100 euri... :roll:
10. september 201113 a Sry OT Aga pilte vaatan siis kuidagi rehv on tühjavõitu. Kas veljed ei taha õhku pidada või milles asi ? või rehvi ääred ei taha hästi veljel peal olla ?
10. september 201113 a Sry OT Aga pilte vaatan siis kuidagi rehv on tühjavõitu. Kas veljed ei taha õhku pidada või milles asi ? või rehvi ääred ei taha hästi veljel peal olla ? seda võib vabalt nimetada ka reguleeritavaks madaldususeks
11. september 201113 a Mismoodi need laiendatud on ? Vahetükk vahele keevitatud või on kahest veljest üks tehtud. Pildi peal tundub vähemalt et kahest üks tehtud.
11. september 201113 a Kaheksast veljest on neli tehtud ja see 1 värvitud velg on kah värvitud tegija poolt juba.
11. september 201113 a nendele velgedele on siis suht lõbus rehve peale panna oleks õieti tehtud poleks hullu midagi, vaheta nagu tavalisel veljel
12. september 201113 a Autor Ma arvan et, hinna määran mina ise Ja see rehv mis peal oli, oli liiga kitsas, tuleb panna laiem, sellise rehviga suhteliselt võimatu peale panna. Tingida saab ka julmalt. + veel üks velg ei pdanud ühku, sai uue keevituse.
25. oktoober 201113 a pole se pealepanek midagi nii hullu. vahe rohkem seepi ja nats eetrit ja ongi valmis
2. november 201113 a Up. 100eur Rehvid tuleb kahuriga peale lasta. Pakkuge vahetusi Pakuks kah enda omi vahetuseks. kui huvi ja täpsemalt teada tahad siis PS. Muudetud 2. november 201113 a, muutis AllanJ
17. jaanuar 201213 a Autor Vabandust et kuulutus on ülesse jäänud, kui veljed on ära vahetatud ! Lukku.
Müüa või vahetada laiad plekkveljed, ühel on korralik värv peal, teistel mitte.
Veljed on korralikud, ilma rehvideta !
Vahetust sooviks valuvelgede vastu, või müüks 175EUR
Veljed asuvad Tallinnas
Tel- 56098222