Hüppa postitusse
Postitatud

Müüa või vahetada laiad plekkveljed, ühel on korralik värv peal, teistel mitte.

Veljed on korralikud, ilma rehvideta !

Vahetust sooviks valuvelgede vastu, või müüks 175EUR

Veljed asuvad Tallinnas

Tel- 56098222

0889022650c3e9.jpg

088902261fb3d1.jpg

Esiletõstetud vastused

tuleb nii välja.Mul ka nagu meeles , et ennem olid samad veljed 100 euri... :roll:

Sry OT

Aga pilte vaatan siis kuidagi rehv on tühjavõitu. Kas veljed ei taha õhku pidada või milles asi ? või rehvi ääred ei taha hästi veljel peal olla ?

Sry OT

Aga pilte vaatan siis kuidagi rehv on tühjavõitu. Kas veljed ei taha õhku pidada või milles asi ? või rehvi ääred ei taha hästi veljel peal olla ?

seda võib vabalt nimetada ka reguleeritavaks madaldususeks

Mismoodi need laiendatud on ? Vahetükk vahele keevitatud või on kahest veljest üks tehtud.

Pildi peal tundub vähemalt et kahest üks tehtud.

Kaheksast veljest on neli tehtud ja see 1 värvitud velg on kah värvitud tegija poolt juba.

nendele velgedele on siis suht lõbus rehve peale panna :lol: oleks õieti tehtud poleks hullu midagi, vaheta nagu tavalisel veljel :D

• Autor

Ma arvan et, hinna määran mina ise :)

Ja see rehv mis peal oli, oli liiga kitsas, tuleb panna laiem, sellise rehviga suhteliselt võimatu peale panna.

Tingida saab ka julmalt.

+ veel üks velg ei pdanud ühku, sai uue keevituse.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor

Up. 100eur

Rehvid tuleb kahuriga peale lasta.

Pakkuge vahetusi

pole se pealepanek midagi nii hullu. vahe rohkem seepi ja nats eetrit ja ongi valmis

Up. 100eur

Rehvid tuleb kahuriga peale lasta.

Pakkuge vahetusi

Pakuks kah enda omi vahetuseks.

U2zzA.jpg%7Boption%7DU2zzA.jpg

kui huvi ja täpsemalt teada tahad siis PS.

Muudetud , muutis AllanJ

• 2 kuud hiljem...
  • Autor

Vabandust et kuulutus on ülesse jäänud, kui veljed on ära vahetatud !

Lukku.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus