Hüppa postitusse
Postitatud

Pildid toimunud üritusest:

http://pilt.delfi.ee/album/15983/?page=1

Sai siis otsustatud, et klubi sünnipäeva tähistataks 17-ndal kuupäeval Lafermes.

Kõik kes viitsivad siis tulge laupäeval (17.03.2007) 20.00 Ülemiste parklasse sinna suure "Ü" posti lähistele. Sealt ühine kruiis Lafermesse.

Kui ilus ilm siis võiks ka masinad puhtad olla - saaks pilte teha ja muidu silmailu :D

NB! õige sünnipäeva päev oleks 18.Märts ja klubi saab ametlikult KAKS aastat vanaks :D

.

• Vastuseid 71
  • Vaatamisi 11,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

saarde pidama :D jääb paremini meelde. võime siin ära orgunnida.

see oleks äge et nv'ks e30clubiga saarde, oleksin käsi :wink:

Kuskile saarele trippida oleks jah vabsee hea.Oleks ka käpp.

• Autor
Kuskile saarele trippida oleks jah vabsee hea.Oleks ka käpp.

sellise ilmaga? :D

enivei kui huvilisi on siis võib ju mingi suurema ürituse korralda.

aga enne kui vähemalt 10 inimest (10 autot) oma 100% sõna ei anna siis mina orgunnida ei viitsi... äkki keegi teine seljuhul aga see selleks...

muidu neid tulijaid on alatil. kuskil pubis 20-30 kohta kinni panna "äkki jõuan- vbla tulen" lubaduste peale ja pärast 3 inimesega kohale ilmuda on hale! :roll:

kui niipalju inimesi kokku ei saa siis jääks algse plaani juurde. saavad kokku need kes alati - tõstavad klubi terviseks ühe alkovaba klaasi ja laiali minek...

Kui saares siis 100% käsi! Vaatab kuidas tuju, kas tulen kupeega või mõlkis ninaga touringuga :D

teeks siis Lafermes selle asja ära....saaks kõik inimesed ennem ülemiste platsil kokku ning sealt ühise kruiisiga Lafermesse

Aga teeks ikka 17 vastu 18'ndat. Laupäeval ikkagi rohkem nädalavahetuse moodi ja ei pea töö peale veel mõtlema :idea:

Aga teeks ikka 17 vastu 18'ndat. Laupäeval ikkagi rohkem nädalavahetuse moodi ja ei pea töö peale veel mõtlema
pooldaks ka rohkem seda varianti 8)

Väike OT, aga Snoop , viimase peal avatari pilt sul :).

Mina kyll kohal, muidugi eeldusel, et ma kellegi auto peale saan.

teeks siis Lafermes selle asja ära....saaks kõik inimesed ennem ülemiste platsil kokku ning sealt ühise kruiisiga Lafermesse

Aga teeks ikka 17 vastu 18'ndat. Laupäeval ikkagi rohkem nädalavahetuse moodi ja ei pea töö peale veel mõtlema :idea:

:D

Ei saa tulla, kui saares toimuks siis oleks poh, aga mul hetkel auto tagant alles krundi all ja salong tühjaks loobitud... Kui saares mõll oleks siis viskaks ühe istme sisse ja veeretaks end kohale aga tallinna reisi sedasi ette ei võta... Pole aega ka, et masin täielikult kokku lappida... Pool salongi on teises garaa¾is, mis asub autost 25 km kaugusel :D

Enam vähem sama siin, ainult, et ma ei saa autot nii või naa kokku :).Ei jõua ajaliselt, seekord jääb minu jaoks ära oma autoga tulek jällegi :D.

keegi üldse tuleb ?

on kellelgi plaani väljaspoolt tallinnat ka tulla ?

Mis seal ikka, ju tuleb siis tavaline kokkutulek :D Et siis toimub tallinnas ja siis on ainult tallinna omad kohal ka...

Prooviks siis ka oma cabrioga kohal olla 8)

Kupee sai täna maha nüüdud :) see läheb reedel Tartu poole minema.

ma tegelikult püüan ka tulla, oleneb muidugi ilmast ka veidi, plaan on tegelikult juba laup. hommikul tallinna chillima tulla ja siis kokkutulekule...loodan masina ikka niipalju kokku saada et sellega sõita ka kannatab.

Vaatab, Äkki ka siis veereme kohale :D!!

Tegelikult oleks nagu õige jah kui klubi sünnipäevale ikka tullakse.

Et ei oleks jälle põhi seltskond kohal ja Tallinnast kõik, üx kord aastas sünnipäevale vähemalt võiks tulla ju.

Väga tahaks ka tulla... Ekki kellegil siit kandist kohta vaba :D Pileti raha leiab ka kui vaja :D

Isegi tahaks tulla aga autot kokku veel ei saa.

Kas ida poolt ka minejaid on?

tahaks ka tulla aga masinal nina ikka veel viltu ja sellisega ei hakka e30klubile häbi tegema.

Paistab, et paljudel masinad laiali :D Mis seal ikka, teeme kõik oma autod suve alguseks korda ja teeks siis suurema kokkutuleku... Mitte, et ma nüüd väidan, et see sünnipäev ära peaks jääma!

• Autor
Aga mis on muidu täpne kuupäev milla aasta jälle täis saab?

18(pühapäev).03.2007

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus