Koik Postitatud 1. oktoober 2015 Jaga Postitatud 1. oktoober 2015 Fl sedaanile sooviks ka matte. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 1. oktoober 2015 Jaga Postitatud 1. oktoober 2015 Hetkel siis 7le komplektile tahtjadlikoor (2 komplekti)siimp (cabrio)TonTRaidoMeliise22Koik Kui müüjalt nüüd kiirelt vastuse saan siis tellin nädala lõpus või uue nädala alguses ära. 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 2. oktoober 2015 Jaga Postitatud 2. oktoober 2015 (muudetud) küsi kas ainult juhipoolset mati cabriole saab ? mul hooajaga veits kulunud jalgade all kus kannad toetuvad.. teised kolm on uued Muudetud 2. oktoober 2015, muutis Leks 1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
janek1 Postitatud 2. oktoober 2015 Jaga Postitatud 2. oktoober 2015 Mina ka, Eelmine kord jäin kaubast ilma, kuna ei läinud kohe järgi ja lõpuks jäidki osad komplektid tulemata. Igal juhul on tarvis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 5. oktoober 2015 Jaga Postitatud 5. oktoober 2015 Selge. Panin su kirjaHetkel siis 8 komplekti vaja + Leksile 1 matt kui see on võimalik. Pole müüjalt veel vastust saanud selle üksiku mati kohta. likoor (2 komplekti)siimp (cabrio)TonTRaidoMeliise22Koikjanek1 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
TonT Postitatud 26. oktoober 2015 Jaga Postitatud 26. oktoober 2015 Millal lootust matid kätte saada ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 26. oktoober 2015 Jaga Postitatud 26. oktoober 2015 Ma ei julge hetkel midagi lubada. Selle müüjaga on päris raske asju ajada. Meilidele ta tihti ei vasta ja hetkel ootan arvet, mille alusel saaksin tasuda. Leks, ühte matti kahjuks tellida ei saa. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 26. oktoober 2015 Jaga Postitatud 26. oktoober 2015 Selge, sain Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 23. november 2015 Jaga Postitatud 23. november 2015 Hea uudis on see, et tellimuse eest lõpuks sain lõpuks tasutud pärast kuu pikkust kirjavahetust. Halb külg aga see, et cabrio matte ei tule. Ei tea täpselt, miks nad ei suutnud cabrio ja kupee/sedaani matte kokku panna. Arvet "saatsid" nad ka kuu aega mu postiaadressile, mida ma pole siiamaani näinud seega tegin uue tellimuse ja ainult kupee/sedaan/touring mattidele. Cabrio omanikud peavad ilmselt ise ühe ühistellimuse tegema. Kui matid käes, annan teada. 2 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
RaidoM Postitatud 2. detsember 2015 Jaga Postitatud 2. detsember 2015 Hea uudis: jalamatid on kohal. Veel parem uudis: midagi pole puudu.Võtan homme tellijatega ühendust. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hautz Postitatud 13. mai 2016 Jaga Postitatud 13. mai 2016 Kas keegi veel tellib? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ktasuja Postitatud 14. mai 2016 Jaga Postitatud 14. mai 2016 võtaks ise ka Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
m10power Postitatud 14. mai 2016 Jaga Postitatud 14. mai 2016 Kui keegi peaks tellima, siis oleks vaja fl kupeele matte. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse