Hüppa postitusse
Postitatud
comment_6867

Selge jutt naine ütles,et saadab mu varsti hullarisse :D

Tõin täna neljanda e30 oma õuele mida hakkan taastama 8)

Mark:Bmw 325iAT

Aasta:1991

Värvus:Tumeroheline

Kere tüüp:Universaal

Mootor:2,5l 125kw Aga seda motot pole :lol: Vaatame mis sinna peale läheb

Lisdes ei tea hetkel midagi kuna pool autot bussis ja teine pool siis garaa¹is nüütseks juba.Sisu on hele seda võin hetkel öelda :wink:

Kaasa sain M50b20 moto aga kuna sinna pistikuid ja asju vaja siis kaldun arvama,et kähku tänavatele saada siis panen sinna ka M20b20 või M40b18

moto peale kuna need mõlemad koplektsed olemas :D

Aaa ja tänud siis kahele mehele nagu ///Mario ja Shaft kes mu tuledaga viitsisid jännata.Ringiga tagasi minu käes ja rändavad ilmselt kuudi külge nüüd 8)

Aitab jutust nüüd panen mõned pildid ka siis kähku :wink:

large_24876700_Vruo.jpg

large_24876468_fmB4.jpg

large_24876488_qBl6.jpg

large_24876516_azph.jpg

large_24876580_1ZVP.jpg

large_24876626_TRN3.jpg

large_24876760_xfqu.jpg

• Vastuseid 88
  • Vaatamisi 9,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_5850

Loodame.... :D Plaan homme mootor ka peale visata,siis hakkab juba looma või mis :roll:

Autoga saab ilmselt veidi aega ringi vurada krunditud tiibade,põlle ja taga luugiga.Värvi ostmise jaoks hetkel pole raha.krõbisevaga veidi niru seis kuna pere tahab ka ju süüa saada :lol:

Plaan ikka õiget laki alust värvi osta :wink:

• Autor
comment_5779
Tööde järjekord küll kuidagi imelik.. :) Kuidas nüüd pidurivõimu paika trukid kui mootor juba ees...

Eigo ära hirmuta teisi ära :lol: Pidurivõimedi läheb paika ilma igasuguse nussita isegi kui mootor peal 8) Jätsin algul panemata,et jääks ruumi piduri voolikute ära paigutamiseks.Need oli sinna liiga pikad peale pandud.Painasin ja väänasin,et need ilusti paika saaks :D

• Autor
comment_5777
rõve roheline värv küll, see jääbki mootori ruumi ? :?

oot, milleks sa seda kuuti ehitad, kui kupee pole valmis veel ?

Esialgu jah kuna poes värvi segajad pimedad :shock:

Kuut tuleb selline kauba auto,et kui vaja vedada midagi :wink:

Kupeega tegelen kohe edasi kui kuut valmis saab :roll:

• Autor
comment_5771
roheline värv ei sobi bemmile üldse, mnu arust.

muidex, millal rõngaste järgi tuled ?

Kahjuks ei saanud auto värvi valida kuna tegu oli kohe ostuga...!!!!

Tuleva kuu alguses ilmselt 8) Siis pappiga vähe leebem seis ilmselt :roll:

Viimane kuu seda loopinud ikka igale poole :D

Kui auto omanik seda teemet peaks jälgima,siis olen suutnud ära kaotada auto dokumendid ja argis ümber vormistamiseks oleks vaja saata digitaalne algkiri ark-i.Ostumüügi leping alles :wink:

• Autor
comment_5769
Lihtsam ju kõik kapotialune töö ära teha enne mootori installi, palju lihtsam kui praegu seal neid torusi väänata jne :)

Ei teadnud kui palju ruumi seal mootori ja kere vahele jääb.Mulle tundub nii mugavam kui näen realselt palju mul ruumi on,kuna roolivõimu putska oli vaja ka ära mahutada mida ennem seal ei olnud.See e30 tuleb minu õuele ültse esimene koos paranka võimuga. :wink:

Aga eks kõigil oma nippid kuda midagi teha :D

• Autor
comment_5761
tooni ei saagi ju pinnakaga samaks? kas see välisvärk metallic pole?

kui ei, siis värvikoodi järgi peaks ju ometi õige tooni tüübid kokku segama...

peaasi, et sa väljast samasuguseks ei värvi :lol:

Väljast on jah auto pärla.Aga kuna ei soovinud väga raha raista siis sai küsitud sama tooni ,aga ilma nende läikuvate helvesteta.Auto ise tuleb ilusa õige lakialuse värviga ja tööd teostan kambris :D

• Autor
comment_5619

Vahepeal asi siis nii kaugel,et tosool sisse veel ja saab võtit keerata :D

Mõningad asjad mootoriruumis ka veel kinni keerata :? Põll ette,tuled külge ja iste sisse peaks saama esimese piima ringi ära teha külavahel :lol:

Kapott ei ole ka kõige viisakam....

085070449afc28.jpg

08507054736bdf.jpg

085070595900f7.jpg

• Autor
comment_5539
Kas sul muidu mingi ajaline plaan ka olemas et millal sa masina valmis saad või siis mõlemad :)

btw.ootan juba 100 aastat PS-i)))))

Selle auto saan varsti teedele teine on ikka selline määramata aja peal :D

Aga värskenda mu mälu mis PS-i :? Vist olen midagi ära unustanud :roll:

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_5254

Ei ole seisma jäänud kaks päeva gable guy-d pannud :D Mootor käib ka juba ringi,aga käima veel ei lähe :? Keerasin oma arust penapumba välja aga mida sees polnud oli pump :lol: Viskasin siis uue sisse ja ikka käima ei läinud tundub,et säde kuhugi ära jooksnud :wink: Tööd jätkub ikka sajaga :wink:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.