Hüppa postitusse
Postitatud

Niisiis, teeks väikse blogi enda rullikast.

Tegu on siis 85.a pre-face sedaan 325e-ga.

Sain ta siis mõned aastad tagasi suht originaal seisundis.

Olen autol üldse kolmas omanik ja autot oli hästi hoitud, kuid viiimastel aastatel enne mind oli ta seisma jäetud, ütleme siis ära et 6-7 aastat seisis niiskes garaazis.

See oli mu isa sõbra oma ,mida juba tatist saati olin tahtnud.

Plaan on siis hakata rulli üles ehitama : keretööd, salong ja mootor.

Hetkel siis auto suht paljaks võetud.

post-1605-0-91393100-1375469605_thumb.jppost-1605-0-35260500-1375469618_thumb.jppost-1605-0-20458800-1375469645_thumb.jppost-1605-0-13025000-1375469693_thumb.jp

Auke ja roostet ikka leidub, lähipäevadel hakkan keevitama. Kui keegi midagi tarka oskab öelda , et kuidas paremini teha või nii siis võib julgelt avaldada oma arvamust.

• Vastuseid 93
  • Vaatamisi 9,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Päris hästi parandab.   Vaata asi on selles, et enne asetses su autol maksimaalne pöördemoment umbes 2500 peal, nüüd on see ~4000 peal. Auto nõuab kõrgemad pöördeid ja käigud on tänu sellele palju "

• Ei kujuta ette, miks sellist vaeva näete nende diffritega? Kuidas diffri alt võtmine lihtsustab kardaani allapanekut?? pärast ju diffrit raskem tagasi panna. kardaani pikkust saab keskelt reguleerida,

• Nüüd läheb tegemiseks, Kütusepaak,torud ühesõnaga terve kütuse süsteem ja roolivõimu pump vahetada ja väljalaske torustik alla ehitada ja keevitada, pidurid õhutada ja kindlasti veel midagi.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas sa panid 325i tühikäigumootori ?

Muidu kui mu autol pole akut peal olnud väga kaua siis mõnda aega pole ka pärast käivitamist tühikäiku korralikult, Asi läheb korda kui sõita maanteel.

• Autor

aga eta mootori tühikäik ikka, neid tyhikäigu mootoreid pestakse ka seest vb kinni või midagi.

Brake Cleaneri ja suruõhuga võid proovida.

Äkki ETA oma ei tööta 325i tehnikaga ?  Mu autol on 325i oma ikkagi

• Autor

eem , vaatasin pöörded olid ka umbes 400 saja peal , keerasin gaasiklappi vähe peale siis sai isegi enamvähem , et võib isegi töötada , kuid kyttesegu on vale , liiga palju annab peale.

• 2 kuud hiljem...
  • Autor

Niisiis , pole siia ammu kirjutanud enda tegemistest, et vahepeal olen juba auto ära värvinud, välimus on enamjaolt kokku laotud ja täna hakkan sisu kokku lappama ja vahetan veel mõned detailid ära.

Vend just sai imelikud rohelised veljed alt ära, nüüd teine terve auto selliseks värvinud.

Loodus tühja kohta ei salli  :D

• Autor

kapott, katuseluuk , ja pagassi luuk , carbonist. Muidu päris ilus roheline on  eriti lives vaadata.

• Autor

heh ei ole otseselt carbon detailid , lihtsalt carbon kile panin peale :D päris võll jääb.

• Autor

Nüüd läheb tegemiseks, Kütusepaak,torud ühesõnaga terve kütuse süsteem ja roolivõimu pump vahetada ja väljalaske torustik alla ehitada ja keevitada, pidurid õhutada ja kindlasti veel midagi.DSC_0367.jpg

Muudetud , muutis Blade

Sul torud olemas we?Mul oleks yks pakkuda uus org.kyttusetoru pealetulev peaks olema.Myygi teemas on pilt ka. ;)

• Autor

On olemas jah , juba all kah, mõni asi veel vaja üle käia ja siis saab vast kütte sisse valada ja proovida mis juhtub kah .

• Autor

Aretasin kütte süsteemi alla, natuke teistmoodi kui originaalis , valasin kütte sisse ja käima ta läksgi.

Istmeid pole nahatada jõudnud, hetkel ei jätku rahasi selle lõbu jaoks , vaja tehniline korda saada, palju õnneks jäänud pole ja enamus jupid olemas.

• Autor

Täna sai siis palju ära tehtud , põhja alune üle vaadatud , kytusesysteem kohendatud, väljalaske torustik alla keevitatud, pidurid õhutatud  roolivõimu pump vahetatud ja gardaan,differ   poolteljed ja põhjaplekid alla keeratud.

Kuid endiselt on elektrikala, tuled ei põle ja spidoplokk pm ei tööta, et ikka kui tuled põlema tõmmata siis läheb nagu süüde sisse.

• Autor

Sain siis elektriveale jälile, oli spidoplokk kohati läbipõlend. Aga masinal pole õiget tõmmet , poob kinni ikka vahel, läheb läheb ja hakkab jõud langema.

• Autor

Meeletu aeg läinud jah sellepeale , kuid värvi koodi hetkel öelda ei oska ostsin selle Tartust Marde kaupadest või midagi, ja see on 2 komponendiline metallivärv 80%-lise läikega.

• Autor

Noo, pildil ikka teist tooni vähe, et suht raske saavutada õige toonina pilti , mitme aparaadiga proovind.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.