Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

comment_8982

Jah. Tänud veelkord eelmisele [size=9]inimesele[/size][size=12][/size], kes rattaid alla keerates on valukad ilmselt suruõhuga täiesti kinni lasknud. Lahti saamiseks oli siis kasutusel peale tugeva padruni ja selle saba ka meetrine toru millega tuli ikka tohutult jõnksutada, et poldid lahti saada.

Ei tea, kas see mõni uus moodus kuidas kindlustada, et valusid ära ei varastataks.

• Autor
comment_8898

Nii mõni sada km on läbitud ja autoga rahul 8)

Pesin natuke puhtamaks ja koristasin seest ära ja palju ilusam :twisted:

Tallinnast maale sõite oli näha, et esituled ei näita eriti midagi, kuna sai tuled eest võetud ja näha, et tuled on saanud seest kahjustada ja otsin nüüd teisi korralike tulesi.

Vahe peal ka tänud MairoG kes nägi, et üks tagumine klots on metallini kulunud ja sain kasutatud klotsid asemele, et võin vahel pidurdada jälle :D

aga reedel kiman üle jää Vormsi saarele :twisted: :twisted:

comment_8875

Jah, sai siis reedel Vormsile põrutatud(hommikul -27 väljas, üks masin ei käivitunud, ei ütle kelle oma.[size=7]Mari oma[/size]). Autosid kaks mõlemad touringud ja diamant-swarcths metallicu-d. Mõlemal omavaheliseks sideks peal nn lällarid, katusel 1,5m antenni. Effekt hea ja asja väärt. Rahva näod tegid kohe tuju heaks. Mari mainis, et kui Vormsil tuleb mõni rulla vastu, siis teeb poolese viina. Ja TA tuli. Oi seda vandumist. Aga minu arust oli kõik seda nn kolmanda rulli juhi nägu väärt(oma 100-t euri ja meelde jääb pikaks ajaks). Vormsist lahkudes sai ka ette võetud Hiiumaa reis(kolmas rull tuli meile järgi), läbitud umbes 240km kokku. Tore ettevõtmine. Mõlemal saarel sugulased ja tuttavad(tore jälle nägemine).

Pulli ka:

Mari võttis eelmine õhtu tuled eest ja puhastas reflektoreid ning luupe. Hommikul sõitma hakates vaatame, et tal ainult parktuled põlevad. Läbi jaama küsides, et kas paned oma tuled ka põlema. Saime vastuseks: Aga põlevad ju.

Küsisin, kas tuledesse pirnid ka tagasi panid?

Vastus: KURAT!!!

Haapalu Neste tanklast läbi(Mari ostis pirnid)

:twisted:

Ise rahul ja ka teised kes osa võtsid.

• Autor
comment_8872

einar kuss näeks mis hiina aku peal on siis ma ei imesta, et see teleka pulti toidaks. Esmaspäeva hommik läheb põnevaks, kuna pole aku laadjat kodus ja mina võin oma masina kooli parkla jätta :?

Krt närvi ajab selline asi, et aku korralik jne. sittagi kaks ringi tegi starter ja suri ära. 318ATB on Varta aku peal ja -31 ja auto läks pauhti käima ei mingit vaeva pidanud olema 8) pean touringule ka parema aku ostma. Aga ja lähi ajal motole hoolduse tegema. rullikud, rihm, veepump ja termostaat.

Mõni pilt Vormsi sadamas tehtud, ennem mandrile minekut.

Vaadates autosi siis antennid on nii pikad, et meenutaks puldiautosi :D:D

1777173555587e_l.jpg

177717314eb1e7_l.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_8638

Leidisin siis autost üles ka selle lisade nimekirja :D ja saatsin numbrid Eixile kes saatis kenasti vastu mida iga nr tähistab 8)

0210 abs

0215 roolivõim

0300 kesklukk

0324 Laiem esilisa ,tagalisa

0354 rohelise triibuga esiklaas

0400 manuaal katuseluuk

0423 veluurmatid

0428 ohukolmnurk ja esmaabikarp

0498 tagumised peatoed

0510 tulede kõrguse regulaator

0520 udukad

0545 Tahhomeeter ??? (naljakas??? )

0660 bavaria c reverse rds makk

0681 katuseantenn

0801 saksa variant

0860 külje suunatuled

Et isegi on asju küll :lol: 92a masina kohta ja 1,6 :lol:

• Autor
comment_8632

Ok :lol: ehk siis mul on see IS lisa auto algusest peale kui tehasest välja veeres jh :D

aga suured suured tänud Siimule :lol: nüüd näen vist paremini pimedas sõita :lol: sain facelift esituled naeru suuga. eks öösel näen kas oli ka äss diil :lol: vanade tulede reflektorid olid ikka täitsa läbi mõnel oli isegi rooste sees.

comment_8518
See on märk sellest, et M40 moto tuleb ära unustada :D:D ja minna üle suuremale :lol:

väga õige lause.

tegelt mul suht ära hooradut mootor külmadega käivitus paremini kui vag gruppi esindajad mis 20 aastad uuemad.ainuke pill mis käivitub üks kõik kehvad ilmad on toyota hiace buss. see vist läheks isegi -60 rahulik poolest võtmest.

• Autor
comment_8451

tööd ja lõbu kui palju.

Hakkan väga vaikselt tesit moto otsima ! pakkumised PS hea oleks m20b25 ja kooras seisus mitte nagu kuradi kohvimasinad. hea on ka M50B25

Ja kui muud üle ei jää siis kärutab see 1,6 edasi

aga ärge jääga kindlaks, et ma võin osta moto. ostan siis kui mul vana moto otsa saab.

Hetkel ütlen, et TRA mix on erinevad mototd tehtud.................. M40

comment_8443

SEE kivi läheb nüüd küll suure autoremontija Mairo kapsaaeda- miks te mõlemat varianti rulle ei võtnud poest, seda enam, et vahetamine toimub kaugel Eestimaa metsade vahel. :@

[size=7]Ärge siis nukkvõlli 180 kraadi valesti pange[/size]

Mida see viimane lause pidi tähendama???

Palun pikemat seletust selle kohta!

Ära hala nii palju!

Ning ära süüdista ennatlikult.

Mairo pole milleski süüdi, kuna jupid tulnud minu kaudu ja ma ei olnud teadlik kuni tänaseni, et pingutusrullikut antud mootorile on kahte varianti.

Siiani mis vaja olnud alati õiged asjad saadud ja pole olnud probleemi.

Oleks teadnud oleks ka vastavalt toiminud.

Viisakas oleks Sinu postitus muuta või kustuda, teadmatusest kedagi sihilikult mustata pole ilus.

comment_8441

Ma pole ka siiani kohanud kahte tüüpi pingutusrullikuid, viitsite ehk fotot teha kui mõlemad korraga näpuvahele satuvad? See Tiidu viimane lause oli mõeldud Mairole, kunagi ta ju vaidles sel teemal kusagil küsimuste/vastuste teemas Kunoti ja kellegiga veel.

TO MARIO: 1.6 küllaga hea, miks sa kohe siis 325 ei ostnud, neid paar tükki turul ka ju. Loodan et sa ei solvu, aga kas kellegil see 1.6 või 1.8 püsima ka jääb?

comment_8433

SEE kivi läheb nüüd küll suure autoremontija Mairo kapsaaeda- miks te mõlemat varianti rulle ei võtnud poest, seda enam, et vahetamine toimub kaugel Eestimaa metsade vahel. :@

[size=7]Ärge siis nukkvõlli 180 kraadi valesti pange[/size]

Nii Tiit, kas MINA OLEN SÜÜDI SELLES, ET M40 MOOTORILE ON KAHTE ERINEVAT PINGUTUSRULLIKUT ??

KAS MINA OLEN NENDE VALMISTAJA VÕI VARUOSAMÜÜGIGA TEGELEV INIMENE, VÕI HOOPISKI VARUOSA KATALOOGI KOOSTAJA, KES EI SUUDA KOOSTADA KATALOOGE ????

Selline Ilkumine ajab sita ikka nii keema, et vähe pole.

Pealegi, leidsin lahenduse, mis toimib ja jääb toimima, kuni järgmise vahetusevälba saabumiseni. Pealegi jäi rullik täpselt nii, nagu teine pikem rullik olema peab.

Ning, ennem, kui sai nii tehtud, KÜSISIN Mario-lt MITU KORDA ÜLE, et " Kas jätan nii ja sulle sobib see lahendus ? "

Sain vastuseks, et " Sobib " .

Ühtalsi, ütlesin ka, et mingit garantiid ma ei anna.

Vana rullikut enam tagasi panna ei saanud, see oli lihtsalt liiga läbi

comment_8430

Ärge nüüd nii tõredad olge aga Mario oli selle väikse M40kese peale eile nii kuri, et ma pidin teda kuidagi kaitsma ju.Varuosamüüja ka kõige targem pole vist bemmi kohapealt või pole M40 kokkupuudet olnud või on juhtunud siiani õige rulliku andma. Eix juba tõlkis lahti, mis see viimane lause tähendas :)

Ahjaa, mis sellest postitusest ikka enam muuta kui sa seda juba usinasti tsiteerida oled jõudnud- sinna jääb see ju ikka alles?

• Autor
comment_8387

Aitab riidlemsiest. Eks siis nüüd on teada, et rullil on kohata teisi liike rulle jne.

Aga küsimus ka kohe sellest mix tehti siis erineva rullikuga M40 valmis :S

Nii uus jama autol lõpetas tahokas töötmise :S paned käima siis korra liigub ja siis läheb ära nulli ja läheb nulli ka see kütuse kulu näidik :S

Mõned pildid vahetamisest

Pildid mida eix soovis

178920954905ad_l.jpg

17892097f43622_l.jpg

Karm veepump ikka :D

178920996610cb_l.jpg

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.