Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_32626

ÄÖÄÖÖÄÖÄÖ V.I.T.T.U KÕIK

KÄisin TÜV ja mis ma sealt sain korduva templi aajeeee nagu mul on raha mille eest parandada.

esiteks pean sumpsi uue alla leidma Öeldi, et ei sobi.

kÄsipidurit ei olegi.

KÜlje klaasidelt kile maha vÕtma, kuigi on mingi vÄike % lubatud ja minul on see vÄike ja nÜÜd tahan minna mÕÕtma neid klaase.

ja Ühe esipiduri toru kummi osa oli liiga prahuline ehk see uus osta .

TRA kas ma saan selle auto Ükskord normaalseks ka.

Ma ei kujuta ettegi kuidas fuck eelmine omanik kÄis hea tutvus pidi ikka olema.

Aga ma teen selle auto korda ja proovigu krt veel vigu tulla vsiooo

Ootame siis millal rikkaks saan ja masina korda tee.

KÜll minul tulevad ilusad jÕulud !

• Autor
comment_32636

Ei hakka müüma palju asju on tehtud juba. ja kui uue masina ostan siis seda hakkan ka remontima.

Kui need ära teen siis auto peaks rahulikult edasi veerama ja kõik.

Ja ma ei müüks seda autot odavalt ära ka. Touringu hinnad on päris kõrged juba ja korras kerega.

comment_32640

TÜv punktis peab neil ise olema see aknakille mõõtmis asjandus .Mille põhjal nad sulle väitsid et see liiga tuume on kas juhi aknal on sul see kille we.Tavaliselt tummedal autol on tehase toon ja kui sina ka kõige lahjem kille pana siis Eestis see läbi ei lähe ametlikult .Enda kunagisel 5 seerja autol oli sama jama aga minu omad ei soobinud politsei onude mõõtjale.

• Autor
comment_32641

No jh aga minu kilele tehti kraaps sisse ja hetkel meelega ei võta ära, kuna tahan minna kuskile mõõtma.

Seal ei hakatud mõõtmagi.

Eestis ei tohi midagi olla autol muudetud. Hea, et velgigi võid vahetada.

Hetkel siis otsin sumpsi koos klambritega ja ostan uued käsika trossid ja esipiduri torud. ähk saab läbi siis

comment_32731

No ma mõtlesingi ka külje klaase aga sellest otse piltidestki näeb ilusti neist läbi.Aga jah nagu juba esimeses postituses juba ütlesin siis minu 5 oli sama jama tehase toon ja hele toon ja nii mind kordusele saadetigi.Aga noh eks see nagu tülli norimine on sealt aknast näeb ilusti läbi isegi mõlemist korraga ju aga nemad ajavad õhtu pimeduse süüks et siis ei näe jne.

Pagan kas sul need veljed nüüd ka all või need on minu käest ka läbi käinud alla küll ei jõudnud aga saaremaalt sai nad toodud ja maha varsti müüdud Dezenti omad vist on ,nipplid olid mingi ime süsteemiga.Käisid küljest ära kui ei eksi. :rolleyes:

Muudetud , muutis hiis

• Autor
comment_32743

No minul tehase tooni küll ei ole, kuna taga luugi klaas on ilma toonita.

Eks näis üks sõber hakkab sellega mässama mul tahab ise sinna TüV punkti minna ja meestega juttu rääkida, et mix enneme ei mõõdetud kui tehti kraaps sisse.

igatahes mul nüüd oleks vaja leida taga kettad korralikumad, kuna minul üks on läbi omadega kõver ka veel. imestan, et TüV punktis seda aru ei saadud.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.