Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9796

Olen pikemat aega juba omale soovinud E30. Peale pikki otsinguid jäi silma see masin sai siis vaatama mindud ja ära ma ta tõingi. Masin ise siis 89 aasta hõbedast värvi ja automaat kastiga. Lisadest siis elektriline katuseluuk ja peeglid, ABS ja roolivõim. Peal on veel M tech2 rool mis teeb salongi kohe kuidagi hubasemaks.

DSC08066.JPG DSC08075.JPG DSC08070.JPG DSC08067.JPG

DSC08072.JPGDSC08066.JPG

Tegemist tahab parem tagumine tiib see üle eelmise omaniku poolt ikka väga halvalt ära tehtud samuti väike mõlk parema tagutule all. Muidu kere ikka väga korralik. Julgelt võib pakkuda kroom liistu paremale poole katuse äärde, kindalaeka seest ülemist plastikut, liistu mis põlle alla käib ja oleks huvitatud ka originaal valuvelgedest.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 10,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_65570

Polegi ammu midagi siia kirjutanud, suht kalla ja talla masin hetkel :D  Samas peab käigukangi hoovastiku kriitilise pilguga üle vaatama aegajalt ei taha esimenekäik hästi sisse minna. Mingi aeg sai soetatud ka touringu karbikatted need krutib ilmselt talvel alla vb varem kui olen väljamõelnud kuhu need tüüblite augud puurida mida aga väga teha ei raatsi. Masinale sai uued jalavarjud muretsetud seekord siis 16 tollised 9 tolli laiad. Eks paistab kauaks need alla jäävad :P

insta_plus_shop.jpg

Muudetud , muutis lauriest

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.