Hüppa postitusse
Postitatud
comment_29637

Tõin lõpuks Saksast ära,

BMW E30 cabrio 2,5 mootoriga, 88a.

Masinat on juba seal veidi tuunitud:

Värv: Porsche RS sinine

Veljed:16x9" Dezent(4 velge) + tutikad kummid 215/40/16

Sisu: König sport sisu tumedast nahast

Tuled: nii ees, kui taga Hella toon tuled

KN koonus filter,strutbar, sportsummuti, madaldus vedrud, ees paistab olevat isegi 60mm madaldus, Koni amordid, 4x el. aken, istmesoendused, sportrool,-käigukanginupp,-pedaalid.

Pildid lisan varsti!

• Vastuseid 462
  • Vaatamisi 88tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ei ole neid e30 üritusi küll, seda üritustki mitu aastat plaanitud juba, ei tea kas nüüdki teoks saab...rahvale on suva iga nädalavahetuse joomingud olulisemad, kui aastas kord sellisel üritusel käia

• Paar kevadist klõpsu   ...ja lõppu üks link http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1343358 Ilusat kevadet!  

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_28980

mulle meeldib ei ole hall mass ise tahan sama moodi erineda hallistmassist meedlib m tech II aga liiga paljudel need rieger jne jne koopiad need üle ühe e30..Face muudab vähemalt välimust nii et oleks ainulaadne :)

EDU :)

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_28898

peeglid tellisin siis koos E30le sobilike vahetükkidega. Vanu peegleid ära keerates, vaatasin et krt, et ei sobigi(cabriol on 2 poldiga need kinni-kupeel oli mul 3 polti)

Kuid selgus ikkagi et lähevad, lihtsalt cabriol ongi 2 polti,kuid ülejäänu täpselt sama.

Aga auto küljes näevad nad sellised välja: (vaja muidugi üle veel värvide)

spa0296yk5.jpg

spa0293vk0.jpg

spa0294vn8.jpg

spa0290zq2.jpg

comment_28884
esimese pildi järgi algul tundus sarnane,kuid kui tõsisemalt jälgima hakata,siis teisel on turbo ka vahel veel

No tegelikult on need pildid ka tehtud 2002 aastal. Seega imepisike võimalus jääb et "eelmises elus" oli see ikka sama auto ja lihtsalt enne müüki komplekteeriti ümber... :)

• Autor
comment_28882

No tegelikult on need pildid ka tehtud 2002 aastal. Seega imepisike võimalus jääb et "eelmises elus" oli see ikka sama auto ja lihtsalt enne müüki komplekteeriti ümber... :)

...seda kindlasti

aga meenub see,et see inimene kelle käest saksast ostsin, ütles et see masin on temakäes ainult paar kuud olnud,temast eelmine omanik oli seda ehitanud ja arvatavasti ka värvinud,seepärast ei teadnud ta ka värvikoodi mulle öelda.Küsisin veel et miks siis maha müüd,kui paar kuud omanud, vastas et tahab e36 M3 hoopis osta. :roll:

No igatahes vedas mul,masinal nagu midagi viga ei olnud, et ta just sellepärast oleks maha müünud.

• Autor
comment_28867

Täna käisin siis garaazis spoilereid külge proovimas, ja see tagumine mis mu eelmisest masinast alles jäi ei sobi nagu mitte üldse sinna,

Cabrio kere kuju ikka veidi teine ja tee mis tahad ei meeldi :)

Arvatavasti ei pane siis seda esimest kah ja need spoiad lähevad müüki, kel huvi võtku ühendust!

Toon väikese võrdluse ka piltide näol:

Minu eelmine kupee kere ümberehitatud Rieger'i tagaspoileriga:

spa01257xb.jpg/spa01254fw.jpg

ja siin cabrio sama tagaspoilaga (muidugi siin on hetkel teist värvi ja tagumine velg jätab ka soovida,aga ikkagi)

spa03093kb.jpg

spa03069iw.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.