Hüppa postitusse
Postitatud
comment_55172

Hei e30 fanaatikud :) Olen ka juba suhteliselt lapsepõlvest peale omale e30 ihaldanud ja aastal 2007 üks mul ka oli, paraku siis olin veel ilma lubadeta tattnina ja müüsin ta maha peale poole aastast ringi paarutamist. Siiamaani sai sügavalt kahetsetud seda lollust, aga detsembris sai siis järgmine rull ligi võetud ja nüüd on sellega rahu majas.

Tegu siis 316i kupeega, millel 1.6 73kw mootor PEAKS olema, mina ostsin ta suht poolikuna siiski. Mõnesmõttes hea, kuna see mootor sinna poleks jäänud nagunii. Kindel veel pole mis mootor sinna tuleb, aga hetke pakkumistest domineerib 2,3 liitrine 110kw pada.

Aasta on vin koodi järgi 89 lõpp, aga kuna passis on 90 siis seda ka kasutan teema pealkirjas :D

Aga mis siin ikka, rohkem pilte, vähem möla.

Kuni üleeilseni ta veel seisis, kuid siis sai garaasi sulama aetud ja eile sai juba natuke tegutseda. Kuna ehitan seda tööjuures, siis mingit igapäevast updeiti siia tulema ei hakka, aga nädalavahetuseti üritan ikka tegutseda maksimaalselt.

0100982095a04ef.jpg

010098212701849.jpg

0100982177c87cb.jpg

Sai siis kohe nina laiali tõmmatud, et hakata vaikselt roostet likvideerima.

0100982243c2c49.jpg

Nina vasak pool on õnneks suhteliselt heas korras ja paistab, et piisab vaid korralikust harjamisest ja rooste eemaldamisest, parem pool tahab rohkem keevitamist. Sai kohe relakas sisse löödud, et asja liikuma saaks :)

0100982295e30fd.jpg

0100982343df092.jpg

0100982379fa83b.jpg

Eilsega paraku rohkem ei jõudnud, niiet järgmiste uuendusteni ;)

Nii hea kui halb kriitika oodatud kuid arvestage sellega, et ma teen üldiselt ikkagi nii nagu ma ise tahan :D Kui just pole mingi tõsiselt hea soovitusega tegu.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 8,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab   St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis

• Mul ka hea meel, et selle auto omale ikka lõpuks said, see E30 haigus on suht parandamatu ja pole mõtet vastu punnida Et siis rahapuu kasvaks ja vilju kannaks, viitsimise taha sul tegemised õnneks va

• So.. sai siis viimati välja lõigatud ussitus ka plekiga asendatud. Ja töökaaslase tehtud kaunistus ka..

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_72808

Nüüdseks on siis asjad niikaugel, et elan ja töötan taas tartus, mis tähendab, et üsna varsti varsti hakkab ka kube arenema. Vahepeal juhtumisi sai soetatud kulmud :D

Et garaasis ka natuke käimisruumi oleks, sai üks auto välja, rull külili ja omal jõul liikuv auto sinna kõrvale. Rulliga läheb siiski natuke aega kuna keevituse ost käib veel üle jõu, aga see aeg kindlasti kaugel pole.

010539637716322.jpg

• Autor
comment_73000

Kulmud olid jah omaette prioriteet juba :D Olen rahul, et ei pidand mingeid klaaskiust junne ostma :)

Eks ma üritan selle keevituse jah nii ruttu sebida kui vähegi võimalik. Vähe sellest, et enda neli autot vajavad hella kätt, ootavad ka sõprade autod nö järjekorras :D

comment_73041

Kulmud olid jah omaette prioriteet juba :D Olen rahul, et ei pidand mingeid klaaskiust junne ostma :)

Eks ma üritan selle keevituse jah nii ruttu sebida kui vähegi võimalik. Vähe sellest, et enda neli autot vajavad hella kätt, ootavad ka sõprade autod nö järjekorras :D

Eriti mina :D

Väga kõva töö oled ära teinud, loodame, et ülejäänu jaoks sul ka tahtmist jätkub

Muudetud , muutis taytz

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.