Hüppa postitusse
Postitatud
comment_14997

Teen ka siis lõpuks teema ära kuna sai hakatud autot tõsisemalt ehitama ja jagaks teistega oma tegemisi :D

Sai ostetud järjekordne e30 omale detsembri kuus 2009a.

Mudel:Bmw 320i

Keretüüp:Kupee

Värvus:Hall

Aasta:1989

Võimsus:95kw

Lisad:Katuseluuk vändaga,aknad vändaga,istmed kangidega regullitavad,tagakardin,toonklaas,taga käetugi ja suunatule kang :P:D

Aga see selleks lisan siis mõned pildid ka varsti:

• Vastuseid 219
  • Vaatamisi 43,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_14867

Nonii sai siis eile masina esiots laiali võetud ja ilmses tõsiasi,et vaja kere venitada ja uued esimesed tiivad tulevad ka.Seoses venitamisega peaks tulema täna või homme üks tark onu vaatama asja üle,ning ütlema ka hinna mis see maksma läheb.Lühidalt öeldes,et ainult halvad uudised olid mul eile :cry:

Kuna kodu nett nu**ib siis ei saa hetkel pilte lisada,aga loodan nädalavahetusel seda teha :wink:

• Autor
comment_14825
mhh, roostet ikka omajagu...saad sellega võidelda..:D

Järgmine kord tõsta uksed hingedelt maha, on lihtsam/kiirem ja tagasipannes jääb see tülikas timmimine ja värvi kahjustamine ära.

uste regulliga tegelen enne värvimist kuna higed loksuvad päris kõvasti.Teen need korda siis regullin siis värvin :wink:

• Autor
comment_14817

No nii sai siis täna pagas tühjaks visatud ja seal oli ebameeldivaid asju!

Pilte lisan homme kuna täna jäi mälukaart koju ja ei saanud pildistada.

Taga aknalaua seest leitsin orginaal kõlarid ning paiskan need müüki koos piltidega homme,kuna plaan omal vähe võimsam heli sisse aretada :D

Ja muidugi kõige suurem mure see,et keevitus ütles töölepingu üles.Äkki keegi foorumlastest oleks nii lahke ja laenaks oma keevitust(Traadid ja gaas omal olemas)Kuna puudub finants,et uus soetada hetkel :oops:

• Autor
comment_14792

stange tala oli pauku saanud ja mehiselt roostes ka.Seoses sellega oleks uut tala vaja koos kinnitustega 8)

Aga ega see masin nüüd ka kõige hullem ole olen näinud ikka hullemaid

pille.Ma arvan et tööd jätkub ikka jaanipäevani

• Autor
comment_14672

Nu sai ka kevade puhul masin garaa¹ist välja aetud:

large_22588043_mcE4.jpg

large_22588051_8WQH.jpg

large_22588057_4iqQ.jpg

Sai ka masinad kõrvuti aetud korraks

large_22588059_TDro.jpg

large_22588061_P0JT.jpg

large_22588063_JIPl.jpg

Ja kahjuks veel natukeseks tuppa tagasi :D

large_22588065_CCrA.jpg

large_22588067_JgjX.jpg

Ning masin saab uue põhja ka :wink:

large_22588075_0DTO.jpg

large_22588081_wxI5.jpg

large_22588091_zQnb.jpg

large_22588099_nuGB.jpg

nii palju siis praeguseks.Eks saab veel kõvasti tunde garaa¹is veeta

ning peagi ka uusi pilte,kuna homme saabuvad uued tiivad,tagumised laagrid ja tagumised amordipadjad :wink:

• Autor
comment_14451

Ette võtmine küll suur,aga raha poole pealt polegi kõige kallim kui kõikke ise teha.Eile arvestsin,et 20000.- peaks hakkama saama ja see sisaldab juba auto hinda ka :wink:

Aga pärast auto nagu prillikivi ja ei pea 50000.- välja käima,et omada ilusat

E30-nt :D

comment_14450

Tegelt olgem ausad, pole see tegemine midagi nii hull. Kui ikka relekas ja keevitus käes seisavad siis läheb asi suht libedalt. Vaja aind natuke nutti ja nö käigupealt mõtlemist.

Tore ettevõtmine igatahes, tegemisrõõm on selle asja juures siiski kõige suurem. Oli endal ka e30 kunagi, aga krt jah noor ja loll nagu olin, siis müüsin maha(oli mitu aastat tagasi) ja siiamaani kahetsen.

Aga see selleks.

Edu sulle ja ootame kuni siit üks kena kolmene valmib :D

PS! Näen et oled tiivaääred ka mulle valmis lõiganud :P

• Autor
comment_14449
PS! Näen et oled tiivaääred ka mulle valmis lõiganud :D

Täpselt esimesed kaks valmis lõigatud,aga ei tea veel täpselt millal teised valmis lõigatud saab :wink:

Ja loodan ka,et sünnib midagi ilusat (Vähemalt plaan on küll selline)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.