Hüppa postitusse

BMW 318 '90 - harcore

Postitatud

sai siis selle aasta veebruari kuuses omale soetatud bmw e30 kupee 90a halli värvi

ja sai siis auto seest laiali võetud kuna külje karpide vahetus ja hetke seisuga auto ootab veel kere kallal tegemist aga vahe peal sai siis autole ka uued veljed ostetud panen siis ka mõned pildid milline ta enne välja nägi.

post-1894-0-09188700-1339693113_thumb.jp

• Vastuseid 54
  • Vaatamisi 4,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

eile siis sai veits auto juures uuritud mida vaja läheb vaatasin ja ennäe taga sild on ühele poole välja jooksnud tuleb terve kupatus alt ära võtta kuna vahetan kõik puksid ära

• Autor

aina tuleb vigasid juurde nüüd lakas auto salongi puhur töötamast :( eks siis homme saab vaatata ja osaliselt laiali võtta

No see on lihtne töö,võttad lahti mootori ruumi poolt saad ilusti kätte selle ja harjad kindlasti läbi või see vedrudega reele.

• Autor
eile sai siis viga otsitud testeriga panin selle teise relee pessa vastu siis hakkas soojendus tööle võtsin ära siis jäi seisma :( mul sai mõistus otsa aga järgi ka ei jätnud aga õhtuks viga ikka ei leidnud
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor

lähi ajal saab siis esi otsa laiali võtta ja uued jupid külge panna. pildid tulevad ka sellest.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor

täna sai siis ostetud silla puksid ja ka õtsa puksid said tellitud,ka mootori õhu sise laske lõdvik sai tellitud.

post-1894-0-63737000-1344703134_thumb.jp

Muudetud , muutis harcore

Võtad terve tagasilla tagant ära ja vahetad siis ;)

Oskajad mehed räägivad, et vana puksile lõikad salgu sisse rauasae lehega ja siis lööd välja oma pesast ;)

Eks harjutamine teeb meistriks :D ise ka olen teinud esisilla pukside ja sharniiride vahetust koduste tööriistadega.

• Autor

ma võtangi terve silla alt ära et saaks vahetada ja mul tuleb ka difer alt ära võtta kui kellelgi pakkuda LSD difrit siis andku teada

• 1 kuu hiljem...
  • Autor

mis krunt värvi kasutada ja mis värvi auto teha.ise olen mõelnud et teeks mattmustaks.

kui tahad autovärviga teha siis pead matistajat vähemalt ühe puri peale 400ml panema , tegin ise 200 ja jäi siuke peegeldav matt :D

Sprayga tuleks ehk matim tulemus juhul, kui sinist krunti ei müüda millega värvida.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.