Hiljuti sain lisaks e46`le võetud n.ö. "pühapäeva autoks" 1987 aasta e30.
Täpsemalt siis tegu 320i mudeliga, millel peaks siis olema m20b20 mootor ja 92kw (parandage kui eksin).
Igatahes nüüd hakkas huvi pakkuma, et millised oleks esimesed asjad, mida teha, et seda mootorit natukene kaasa aidata?
Kas liigub mingeid paremaid nukkvõlle kusagil või tasuks kaas ära teha või pole asjal üldse mõtet ja tasuks mingi muu mootor peale istutada nagu näiteks m20b25?
e30 kohapealt olen päris võhik aga enne on paar päris kiiret esiveolist masinat ehitatud, nii et peaks hakkama saama.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Küsimus
siimp
Tere siinsele rahvale minu poolt!
Hiljuti sain lisaks e46`le võetud n.ö. "pühapäeva autoks" 1987 aasta e30.
Täpsemalt siis tegu 320i mudeliga, millel peaks siis olema m20b20 mootor ja 92kw (parandage kui eksin).
Igatahes nüüd hakkas huvi pakkuma, et millised oleks esimesed asjad, mida teha, et seda mootorit natukene kaasa aidata?
Kas liigub mingeid paremaid nukkvõlle kusagil või tasuks kaas ära teha või pole asjal üldse mõtet ja tasuks mingi muu mootor peale istutada nagu näiteks m20b25?
e30 kohapealt olen päris võhik aga enne on paar päris kiiret esiveolist masinat ehitatud, nii et peaks hakkama saama.
Muudetud , muutis siimpKommentaari link
Jaga teistel saitidel
Sellele küsimusele on 10 vastust
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse