Hüppa postitusse
Postitatud
comment_30159

nii panen paar pilti oma punasest ka siis siia üles. auto soetasin oktoobris Raxx´i käest. Tegemist on 1986 aasta väljalaskega ja 126kw. madalad poolsport amodid/vedrud, ees reguleeritavad amordid. Kere külge on paigaldatud tagumine ja külje spoilerid, toonklaas. Autol on el. aknad ja peeglid, sisse on pandud veel 4 lisa kella mis nüüdseks ka näitavad andmeid :?: õlirõhk, õlitemp, veetemp ja ampermeeter. Mootorile on järgnevad muudatused. Tõstetud surveastet, mis on nüüd igas silindris 14, õlisurve 4, torukollektor, sportnukk, sportsummuti, kerge hooratas, kerge väntvõll, piiraja 9000 peale pandud (ei tea täpselt kui palju läheb aga tahhoka põhja jookseb kindlasti). Mootoriga olen igati rahul, sest kuna käin võistlemas igal pool siis on just sellist mootorit vaja. Hiljemalt jaanuari lõpuks tahan selle mootori oma iksile peale tõsta ja iksi mootori, mis ei ole ka päris originaal sellele panna.

Sillamäe%20vigursõit%2030.10.2005%20036.jpg

Sillamäe%20vigursõit%2030.10.2005%20037.jpg

kannakas 360 kraadi ja tagurpidi garaazi :lol:

normal_IMG_0003.jpg

normal_IMG_0002.jpg

pildid suuremalt

http://photo.magicnet.ee/albums/wpw-20051108/IMG_0036.jpg

http://photo.magicnet.ee/albums/wpw-20051108/IMG_0003.jpg

http://photo.magicnet.ee/albums/wpw-20051108/IMG_0002.jpg

http://photo.magicnet.ee/albums/wpw-20051108/IMG_0037.jpg

Esiletõstetud vastused

comment_30153
annab siiani tunda :?::lol: 1 käik asfaldil mõttetu :lol: 2 käik - 110 km/h, 3 - 140, 4 - olen proovinud kuni 170 rohkem ei tahnud lihtsalt proovida B)

hea auto hea minekuga... mulle meeldis esi tutvustus temaga...

muidex

mul samad andmed :roll: ...kuid aga 4daga kuni 200 ..gaasi oli alles kaa=)

comment_30152

tossike - kurb tõsiasi on, et iksi plokk on erinev käigukasti kinnituste poolest, nii et see ümbertõstmine nii lihtne pole :?:

kompressioon on sul vast ikka 14, mitte surveaste. jämedalt võttes surveaste*1,25=kompressioon. 14 surveastme puhul peaksid rallibensiiniga sõitma 8)

comment_30149
aga.....ikkagi, plokikaane maha freesimisel tõstetakse surveastet mitte kompressiooni...minu arust.....või olen millestki valesti aru saanud??

tõstetakse surveastet aga pärast kui mootor koos siis mõõdetakse kompressiooni. ehk kui sul on kompressioon 14 siis jagades selle 1,25 saame umbkaudse surveastme.

aga kui panna tavalise 325 käimakott ja sinna külge vahekast :idea: :?:

tavalise kasti külge ei lähe vahekast, ei mahu ära vms. rait oskab sulle kindlasti täpsemini vastata.

ma ise mõtlesin, et kas ei annaks vahetükkidega panna tavalist plokki iksi käimakoti külge. kindlasti tekivad seal mingid probleemid.

comment_30143

Kas tagaluuk on praegu kah värvimata? Tagaots ilma tiivata on niisamagi suht igav, sul veel märk kah kaotatud, et tagatiiba oleks pagassile hirmsasti vaja. Esiotsast pole pilte? Tavalised või luuptuled ees? Kuna külgedel ja taga spoilad olemas siis ette võiksid kah mingi lisagi vähemalt sebida.

Need avad esitiibades pole kah väga ilusad asjad IMO.

Kuidas summutisüsteem on lahendatud? Kust maalt kaheks läheb, kas juba kollektori juurest?

Oeh ports küsimusi küll sai, aga üldjoontes see siiski väga kuri auto tundub :wink:

• Autor
comment_30141

kaheks läheb summutisüsteem kohe peale torukollektorit. tagaluuk on vee värvimata aga värv on olemas ja varsti see ka tehtud. kapotile on spoila ka olemas. kui värvitud siis panen peale. ette oleks veel vaja mingit spoilerit aga ei hakka praegu sinna raha matma, sest talv tulekul ja vaja võistlusteks valmistuda. ees on tavalised tuled. need avad pole minu poolt tehtud ja kaotama ma ka neid ei hakka. las olla. liigne väljaminek jälle.

• Autor
comment_30118

veel mitte....tegin eda seda musta vahepeal ringi ja sai punast ka putitatud ja nüüd mõlguvad väikesed müügiplaanid, sest sain musta ka PÄRIS hästi jooksma. panin sellele punasele originaal ilukilbid, esispoileri, reguleerisin klappe, vahetasin õlid.....terve esimese nädala oma puhkusest olin vahelduva eduga punase ja siis jälle musta all, nina tatine ja näpud õlised :?:

• 1 kuu hiljem...
  • 11 kuud hiljem...
  • 3 aastat hiljem...
  • 11 kuud hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.