Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20808

sai see suur mölakas originaal püti vastu vahetatud...

auke oli ka palju mida lappida. Ühenduskohtadesse oleks vaja veel midagi panna, sealt lekib veel. Kena summutiotsa oleks ka vaja...

Hea ja vaikne on sõita küll...

Keegi sportpütti ei taha osta? :?:

Annan odavalt ära, suhteliselt heas korras on 8)

• Autor
comment_20725

Summuti otsa sain ka nüüd, valisin sellise mis enam-vähem oli...

Tulemusest Pildid:

dscn1552x.th.jpg dscn1550r.th.jpg dscn1549.th.jpg dscn1551.th.jpg

Ma olen rahul, imelikult väike on ainult :?:

Ühenduskohale sai tihend ka ostetud, too ära panna sis peaks päris vaikne olema 8)

• Autor
comment_20706

tihend oli kehvalt pandud, lasi vett sisse, sis imesin seda kõrrega koguaeg, a nüüd see ka ok.

tuledega on üldse jama. ainus mis enam vähem normaalsed on suunatuled aga needki vahel ei anna ühendust.

parempoolne lähituli on mõraga, parempoolne kaugtuli on seest niiske ja reflektor tuxis, vasakpoolsed on kõik regullimata...

suht kaka :?:

• 5 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_19863

Nädalavahetusel läheb suuremaks tegemiseks jälle...

Mootoriõli vahetus koos filtriga, aga eelnevalt pean vahetama karteritihendi (ülemise).

Mootoripadjad (mis on läbi) ka tellitud juba ~170eeku tükk.

Käigukasti õli pean ka vahetama...

Rehv läks katki üleeile. Ventiili juurest. Nüüd siis sõidan ringi ühe väga roostes plekiga :D

Veermik oleks vaja korrastada aga esijalgu raha ei jätku, roolilatil lõtk sees...

Esivedrud ka täitsa läbi, 3 vedru alumist rõngast on lihtsalt üksteise otsas :D

Radiaatori epotamine ei aidanud. Tuleb mõelda midagi muud sinna, jahutusvedelik koos puhastusvahendiga olemas. Hetkel valan lihtsalt vett sinna juurde...

Lisapiduri tuli kukkus ka ära :D

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.