Hüppa postitusse
Postitatud

Tere !

Siis selline küsimus kas kõikidel E30 netel on olemas valmidus ja juhtmed, et paigaldada see vidin ? Et kas on laes oleva paneeli juhtmed sinna ülesse vaaetud jne. Või tuleb selleks vajalik juhtmestik eraldi vadada jne.

Esiletõstetud vastused

Jep, üsna suur töö, check paneeli kaabli ots on kerejuhtmestiku küljes, st. ei saa nö. pistikust lahti võtta ja juurde lisada... Aga miks peaks seada üldse juurde tahtma?

Väga hea info sain teada jälle. Vb sellepärast on ka siis mu rullika kerejuhtmestik puru lõigatud ja kokkulapitud, kuna mul see check panel olemas ja on ka R4 316i.

Täitsa töötavad kõik asjad. Hetkel ainult pidurile vajutan siis see tuli jääb põlema ja tuled põlema panen lähevad ülejäänud seal all ka põlema(2tükki). Ennem põles neid rohkem sai vedelikud normi ja õli ära vahetatud ja kõik kustusid

Mul on sinna R6 mootor ka vahele pandud. Radikas ma ei tea mille oma on. Võin pilti teha õhtul.

• Autor

olgu :D aga noh e30 sisu välja tõsta ja juhtmeid ajada on tglt ikkagi väga väike mure ja kerge tegevus. Ma kui autot seest puhastan tõstan kõik istmed välja. Palju mugav on puhastada kui istmed sees :D ja saab keemilist ka nii kerglet teha, et jube :D Muidugi mul seda kemmi hea teha kuna sõbral on maisn olemas :D

Võta rahakotist päris raha ja saad minukäest facelift r6 juhtmestiku ja on kogu mure lahendatud, see ise juurde pookimine asjast mitte jagaval inimesel tekitab pigem probleeme ja peavalu juurde, kui kogu juhtmestik välja vahetada või rahulikult ilma check controlita edasi sõita.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus