Veermik: Jäigad vedrud ja amordid, taga ketastega sild ning kempi plokk differ
Salong: stock, lisanäidikud
Niisiis, enamus inimesi vaatab ikka uuema auto poole, aga mina liigun hoopis mudelirivis tagasi, ehk siis seekord veeres minu õuele e30 325 coupe. Mootoriks on vana hea m20b25 millel kaan porditud, suuremad klapid ning kolvid madalamaks treitud. Surveaste on hetkel kuskil 8,5 ja seda kõike, kuna peal on kkk k24 vedelik jahutusega turbo. Kere on mingi hetk värvitud, ning rooste puudub täielikult. Salong on plank, lisavidinatest on air/fuel ratio kell, kütuse rõhu kell, ning õlirõhu kell. Piilaris on ka veel koht boosti kellale. Hetke seisuga on masin töökojas, täna sai coolerile asukoht tehtud ning õhulugeja flants sai ka valmis tehtud. Homme saan lõdvikud kätte ning siis peaks asi juba boosti all sõitma hakkama.
Cooleri testfit
Kone, kapoti all on hetkel kõik lääbakil, aga need asjad saab paika siis kui IC küljes, ning torustik paigas.
Kellad
Ülal: kütuse rõhk
Keskel: Boost
All: air/fuel ratio
Keskkonsoolis: Õlirõhk
Rohkem pilte pole ja enne ei tule ka, kui asi on liikvel ja vähe viisakam
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Auto:
Vl. aasta: 1989.a.
Kere: facelift coupe
Mootor: M20B25 turbo
Käigukast: 5k manual
Veermik: Jäigad vedrud ja amordid, taga ketastega sild ning kempi plokk differ
Salong: stock, lisanäidikud
Niisiis, enamus inimesi vaatab ikka uuema auto poole, aga mina liigun hoopis mudelirivis tagasi, ehk siis seekord veeres minu õuele e30 325 coupe. Mootoriks on vana hea m20b25 millel kaan porditud, suuremad klapid ning kolvid madalamaks treitud. Surveaste on hetkel kuskil 8,5 ja seda kõike, kuna peal on kkk k24 vedelik jahutusega turbo. Kere on mingi hetk värvitud, ning rooste puudub täielikult. Salong on plank, lisavidinatest on air/fuel ratio kell, kütuse rõhu kell, ning õlirõhu kell. Piilaris on ka veel koht boosti kellale. Hetke seisuga on masin töökojas, täna sai coolerile asukoht tehtud ning õhulugeja flants sai ka valmis tehtud. Homme saan lõdvikud kätte ning siis peaks asi juba boosti all sõitma hakkama.
Cooleri testfit
Kone, kapoti all on hetkel kõik lääbakil, aga need asjad saab paika siis kui IC küljes, ning torustik paigas.
Kellad
Ülal: kütuse rõhk
Keskel: Boost
All: air/fuel ratio
Keskkonsoolis: Õlirõhk
Rohkem pilte pole ja enne ei tule ka, kui asi on liikvel ja vähe viisakam